angelina_22 Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Αχ billakosss τώρα πήρα χαμπάρι πως προχωρήσαμε επίπεδο...είμαι στο 52 και το κοιτάω με μεγάλη περιέργεια! Φαντάζομαι παίζει ρόλο και το φλας, ε;;;!!! :worry: Κανε ζουμ in Kαι ελα στο 53 που δε βγαινει με τιποτα....:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Λοιπόν...στο 53 κι εγώ...βασικά έχω καταλάβει πως μετά το m πρέπει να είναι 5 γράμματα ή αριθμοί που συμβολίζουν νότες...από πεντάγραμμο γνωρίζω... παρακάτω μπορεί (λέω "μπορεί" γιατί παίζει να λέω και μπούρδες!) να είναι η λύση...όποιος δε θέλει μη διαβάσει! στη σελίδα του μπαχτσέ βρήκα 5 νότες μέσα από τις φωτό αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι μι-λα-ντο-φα-λα ή μι-μι-ντο-φα-λα (τα αρχικά τον λαχανικών στις εικόνες) ... αλλά και πάλι δε μου βγαίνει! Έτσι όπως είναι οι νότες έχουμε 2 ντο νότες! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Και εγω βρηκα τις ιδιες νοτες απο τα λαχανικα αλλα απο οτι εχω διαβασει πιο πισω ειναι πως μετα το m ακολουθουν 5 γραμματα τα οποια δεν ξερω πως μπορει να βγουν με τι συνδιασμο πως θα γραφτουν!!!!!!! Θα κλαψω... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Λοιπόν...στο 53 κι εγώ...βασικά έχω καταλάβει πως μετά το m πρέπει να είναι 5 γράμματα ή αριθμοί που συμβολίζουν νότες...από πεντάγραμμο γνωρίζω... παρακάτω μπορεί (λέω "μπορεί" γιατί παίζει να λέω και μπούρδες!) να είναι η λύση...όποιος δε θέλει μη διαβάσει! στη σελίδα του μπαχτσέ βρήκα 5 νότες μέσα από τις φωτό αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι μι-λα-ντο-φα-λα ή μι-μι-ντο-φα-λα (τα αρχικά τον λαχανικών στις εικόνες) ... αλλά και πάλι δε μου βγαίνει! Έτσι όπως είναι οι νότες έχουμε 2 ντο νότες! εσυ καλα τα λες...το θεμα ειναι το τι κανουμε... αρχισε παλι να μη κοβει... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Παιδια στο 53 οι νοτες προκυπτουν απο τα λαχανικα... Παρτε στυλο και χαρτι και γραψτε τις λεξεις και θα καταλαβετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Παιδια στο 53 οι νοτες προκυπτουν απο τα λαχανικα... Παρτε στυλο και χαρτι και γραψτε τις λεξεις και θα καταλαβετε... Τις νοτες τις βρηκα οταν παω να κανω το συνδιαδμο δεν προχωραει......:wacko: Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Δεν ειναι δυσκολο. Πρεπει να εχεις 6 νοτες. Η πρωτη οποια και αν ειναι αντιστοιχει στο m. Απο τις υπολοιπες οπως τις βλεπεις απο κατω προς τα πανω στην καθε στηλη, πανω στις γραμμες γραφονται οι μι, σολ, σι, ρε και αναμεσα στις γραμμες γραφονται οι φα, λα, ντο, μι. Κανε το συνδυασμο και θα σου βγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Ωραία! Το έκανα το 53! Έβαζα 5 νότες και ξεκινούσα από τη δεύτερη στήλη! τσ τσ τσ billakosss και angelina_22 προχωράτε;! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Ρε παιδια...εχει φτασει κανεις στο 59??? Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Εγώ... Απο χθές το ψάχνω αλλά τπτ... :( Το 2ο πρέπει να είναι CD, αλλά το 2 αριστερά? Πού? Στο πληκτρολόγιο? :cry: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_MariaG Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 na sas xenerwsw ligo?den paizei na exw katalavei pws paizetai.... Παράθεση 8/11 colonial ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sprewell Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Παιδες, μιας και περιμενω εναγωνιως το 7ο επιπεδο εχω να πω για την 59, οτι αυτο που προκυπτει απο τα δεδομενα (εξ. μπαταριες και τεχνολογια μετα τις δισκετες) ειναι μια συγκεκριμενη λεξη στο κειμενο της σελιδας, και μας παραπεμπει εκει που πρεπει να βρουμε την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 Για την 59 χρειάζεστε περιοδικό πίνακα στοιχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2006 60! :D thanks... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 εγω στο 56....οποτε θα το δω αυριο... μεχρι στιγμης καλα τα πηγαμε! :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetris02 Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Ρε παιδια μπορει κανεις να μου πει πως περνω το σταδιο 22? Αυτο με την διαγωνια ασπρη γραμμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Εγω το 22 με τον explorer δεν μπορεσα να το περασω...Με firefox -αν εχεις- θα το βρεις ευκολα... Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Περιμενω το 7ο επιπεδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Εγω ειμαι στο 59!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Εγω ειμαι στο 59!!!!! Για την 59 χρειάζεστε περιοδικό πίνακα στοιχείων. Εχει δοθει η απαντηση που θα σε βοηθησει να το βρεις... Απλα λιγη χημεια στις σκεψεις σου απαιτειται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 στο 56 θα με βοηθησεις? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Ποιό είναι το 56; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 αυτο που λεει "Πόλυ καλά ! Το επόμενο δεν θα σε καθυστερήσει πολύ : " και εχει κατι γραμμουλες σαν σπιρτα ειναι... σαν κυκλωμα ειναι.... καπως ειναι τελος παντων! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 ρολόι έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 ρολογια να θες! το περασα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts