atsalakwtos Δημοσιεύτηκε May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 19, 2006 Ειναι γνωστο οτι μπορεις να στειλεις μηνυμα σε κινητο απο καποια site στο ιντερνετ.Αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι αν υπαρχει δωρεαν υπηρεσια ειδοποιησης ληψης e-mail στο κινητο. Ευχαριστω εκ των προτέρων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 An exeis cosmote tote mycosmos.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 και vodafone με το vodafone mail. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 εκτός των πραπάνω -καλά φαντάζομαι και η TIM θα έχει το αντίστοιχο της- υπάρχουν τέτοιες υπηρεσίες (βλέπε MSN Messenger - να σου έρχονται τα μηνύματα κ τα mails, ειδοποιήσεις στο κινητό) οι οποίες λειτουργούν στο εξωτερικό. Ως συνήθως η μικρή μας Ελλαδίτσα είναι πίσω σε τέτοια θέματα... υπομονή! Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 όχι η TIM δεν έχει κάτι αντίστοιχο απ όσο ξέρω. Είχε μέσω του Bonline που σε ανάγκαζε να τα σκάσεις για δικιά της pstn που ποια δεν υπάρχει Bonline καν (καταργήθηκε πριν λίγους μήνες) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 όχι η TIM δεν έχει κάτι αντίστοιχο απ όσο ξέρω. Είχε μέσω του Bonline που σε ανάγκαζε να τα σκάσεις για δικιά της pstn που ποια δεν υπάρχει Bonline καν (καταργήθηκε πριν λίγους μήνες) εγω συνδεομαι με b-online κανονικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. May 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Εγω θα ηθελα παιδια απλα να παιρνω μια ειδοποιηση οχι να το διαβαζω κατ'αναγκη.Σκεφτομουν μηπως υπαρχει καποια υπηρεσια μειλ οπως yahoo,hotmail κλπ που να το υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 αυτές οι ειδοποιήσεις της cosmote ,vodafone κτλ είναι μόνο για email που έρχονται στο αντίστοιχο email έτσι? Μπορείς με κάποιο τρόπο να προωθήσεις τα εμαιλ yahoo ή hotmail στο email της cosmote έτσι ώστε να ενημερώνεσαι και για αυτά? Δεν ξέρω αν εγινα αντιληπτός... Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 μέσω του cool4u που σου δίνει η otener 20sms την μερα, μπορώ με κάποιο τρόπο να το συνδέσω με τα email Μου κ να πέρνω μια ειδοποίηση η μέσω κάποιον άλλων sites?:confused: έχει κανεισ καμία ιδέα? το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είνια η δημιουργία ενός προγράμματος που θα ακολουθεί μια διαδικασία κ θα το κάνει.. Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 αυτές οι ειδοποιήσεις της cosmote ,vodafone κτλ είναι μόνο για email που έρχονται στο αντίστοιχο email έτσι? Μπορείς με κάποιο τρόπο να προωθήσεις τα εμαιλ yahoo ή hotmail στο email της cosmote έτσι ώστε να ενημερώνεσαι και για αυτά? Δεν ξέρω αν εγινα αντιληπτός... γίνεται αυτό που λες. Σε yahoo και gmail δοκιμασμένα. Hotmail δεν έχω. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. July 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 γίνεται αυτό που λες. Σε yahoo και gmail δοκιμασμένα. Hotmail δεν έχω. Κι αυτο με τι κοστος?Αμα ειναι ετσι να αφησω την ΤΙΜ και να παω στη Cosmote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 gmail δωρέαν. yahoo δεν ξέρω αν θέλει να έχει prenium account ή όπως αλλιώς το λένε. Πήγαινε στα options στο mail σου στο Yahoo! στο POP access and forwarding και δες αν έχεις τέτοια επιλογή Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 Apo ti stigmi pou mporeis na exeis to mail sou sto kinito mesw gprs, giati na paideuesai?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 gmail δωρέαν. yahoo δεν ξέρω αν θέλει να έχει prenium account ή όπως αλλιώς το λένε. Πήγαινε στα options στο mail σου στο Yahoo! στο POP access and forwarding και δες αν έχεις τέτοια επιλογή δωρεάν!?!? απο που? πως?!?:blink: Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts