mvagustagm2000 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 οχι! βοηθεια παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 οχι! βοηθεια παρακαλω! μουσικη-επιλογες ,μουσικη βιβλιοθηκη,επιλογες ,ενημερωση μουσικης βιβλιοθηκης Σε καποια σελιδα του manual ειναι γραμμενο .. :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Όταν περνάς κάποιο mp3, κάνεις ενημέρωση της βιβλιοθήκης; μουσικη-επιλογες ,μουσικη βιβλιοθηκη,επιλογες ,ενημερωση μουσικης βιβλιοθηκης Σε καποια σελιδα του manual ειναι γραμμενο .. εισαι αριστουργημα, σε ευχαριστω παρα πολυ! δεν εχω ανοιξει καθολου το manual! σε ευχαριστω και παλι!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 δεν εχω ανοιξει καθολου το manual! κακως θα ελεγα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 κακως θα ελεγα :rolleyes: τελικως και εγω ετσι πιστευω. θελω να ειμαι αυτοδιδακτος.:p παντως και το manual δεν ειναι και πολυ διαφωτιστικο...:( εχω μεινει πολυ πισω δυστυχως, τελευταιo smart που ειχα ηταν το 6600... τελος παντων πισω στα δικα μας! μπορει καποιος να μου δωσει το link για να βλεπω τις τελευταιες εκδοσεις λογισμικου για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belmpas Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Γνωρίζει κανείς πότε θα το φέρει η Vodafone? Σε όσα καταστήματα έχω πάει μου λένε πως έχει έλλειψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 με το διπλο ακουστικο σε εσας οταν πατατε το κουμπι αλλαζει Mp3? εμενα οχι και αυτο με ξενερωσε πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 ... το ε50 μου...:X προσπαθω να βαλω ηχητικες εντολες και φρασεις για ονοματα οπως ειχα στο 6230 μου... ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ εχω διαβασει 2 φορες το μανιουαλ και ακρη δε βγαζω... πως βαζουμε ρε παιδια φωνητικες εντολες και φρασεις στα ονοματα ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Παιδια ισχυει καποιο προγραμμα για τηλεχειρισμο τηλεορασης με το IR remote αφου το κινητο εχει υπερυθρες. το εχεις βρει καπου? δοκιμασες να το εγκαταστησεις? θες να ανεβασεις το Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 παρήγγειλα το Ε50. υπάρχει περίπτωση να έρθει χωρίς κάμερα, γιατί δεν ανέφερα τίποτα? :worry: :worry: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Εγω δεν το εχω πετυχει στην ελλαδα χωρις καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 παρήγγειλα το Ε50. υπάρχει περίπτωση να έρθει χωρίς κάμερα, γιατί δεν ανέφερα τίποτα? :worry: :worry: οχι, δεν υπαρχει στην ελλαδα το μοντελο χωρις καμερα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erpeto Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 mia erotisi paidia.. exw tin aggliki ekdosi tou E50 xeroume an ginetai anavathmisi se elliniko menou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 mia erotisi paidia.. exw tin aggliki ekdosi tou E50 xeroume an ginetai anavathmisi se elliniko menou? Με 15€ στην Νοκια :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
erpeto Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 thank you!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Σε κανονικές συνθήκες, δλδ όταν δεν τρέχεται κάνενα πρόγραμμα και είστε στην αναμονή, το κινήτο e50 πόση ram ελεύθερη έχει ... ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Σε κανονικές συνθήκες, δλδ όταν δεν τρέχεται κάνενα πρόγραμμα και είστε στην αναμονή, το κινήτο e50 πόση ram ελεύθερη έχει ... ; Πως το βλεπεις αυτο? πες μου να σου πω! επισης, τι σημαινει : σφαλμα εξαιρεσης?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Με την εφαρμογή nsysinfo ... οσο για το σφαλμα δεν μπορω να σε βοηθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 μαλιστα,θα βαλω την εφαρμογη που εσβησα πριν λιγες μερες και θα σου πω... κανεις αλλος για το τι σημαινει το: "σφαλμα εξαιρεσης"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Με την εφαρμογή nsysinfo ... οσο για το σφαλμα δεν μπορω να σε βοηθησω free ram: 10.915.840 B total ram: 33.554.432 B γιατο ρωτας αν επιτρεπεται?:blink: για το σφαλμα εξαιρεσης εχει κανεις καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Σύχνα δεν μου τρέχουν εφαρμογές ειδικά java με την δικαιολογία ότι δεν έχω free ram αρκετή.... Για αυτό ρώτησα επειδή τα 10mb μου φάνηκαν στην αρχή λίγα.... Τι ακριβώς κάνεις και σου βγάζει "σφαλμα εξαιρεσης"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Σύχνα δεν μου τρέχουν εφαρμογές ειδικά java με την δικαιολογία ότι δεν έχω free ram αρκετή.... Για αυτό ρώτησα επειδή τα 10mb μου φάνηκαν στην αρχή λίγα.... Τι ακριβώς κάνεις και σου βγάζει "σφαλμα εξαιρεσης"; σε μερικα Games και apps που κατεβασα απο το γνωστο site μου εδωσε αυτο το μηνυμα και αρνηθηκε να τις ανοιξει. μετα εκανα ενα reboot και τις ανοιξε αλλα εκτοτε δεν τις ανοιξε ποτε ξανα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Μόλις δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση. Δεν έχει βγει ακόμα... Όχι πως έχω κάποιο πρόβλημα, απλά ήθελα να δοκιμάσω το update software... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 γνωρίζει κανείς αν αλλάζει ο φωτισμός στο πληκτρολόγιο? είναι σχετικά αδύναμος, ακόμα και στην υψηλότερη "σκάλα" :( :( Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 γνωρίζει κανείς αν αλλάζει ο φωτισμός στο πληκτρολόγιο? είναι σχετικά αδύναμος, ακόμα και στην υψηλότερη "σκάλα" :( :( συγγνωμη, υπαρχει δυνατοτητα απο τη συσκευη να αυξησεις την ενταση του φωτισμου? δεν εχω βρει κατι τετοιο. και σε εμενα ο φωτισμος δεν ειναι αυτο που περιμενα...:( αν θες καθοδηγησε με στο να το βαλω και εγω στη ψηλοτερη σκαλα οπως λες.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts