nikos2004 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Το πήρα κι εγώ. Απλά καταπληκτικό!!! Αλλά θέλω μερικές πληροφορίες. Που βρίσκω θέματα και τις εφαρμογές που βγάζουν σε full screen τη φωτό αυτού που σε καλεί και το wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Εχει ραδιοφωνο και υπερυθρες οσοι το εχουν δοκιμασει? Όχι και ναι!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 nikos2004 gia efarmoges pigaine http://www.iphone-forum.org kai gia themata pigaine http://www.gallery.mobile9.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silasman Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 kati gia na xareite katevasa java games gia to kinito apo xxxxxxxxxxxxxx osa einai gia to n80 kai paizoun AΨΟΓΑ!! επισης themes οτι βρειτε για Ν73 κανει και για το Ε50 εχοθν ιδια αναλυση και το πρωτο ειναι πιο εμπορικο.... Παράθεση silas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Φυσικα δεν κανουν στο κινητο οι εφαρμογες απο το symbian 8.0a ετσι δεν ειναι? Πιστευω να το δω σημερα απο κοντα μεσω ενςο φιλου μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 λυστε μου ρε παιδια μια απορια!:( το e50 θα ερθει στην ελλαδα χωρις τη καμερα??? με ενδιαφερει πολυ η συσκευη αλλα ακομη περισσοτερο θα με ενδιεφερε χωρις καμερα! οποιος ξερει ας απαντησει! ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Αλλαξα το 8800 και πηρα αυτο το κινητο γιατι το χρειαζομαι για την δουλεια μου. Ολα καλα αλλα εχω μια απορια(εχω παιδευτει και δεν βγαζω ακρη) Εχω βαλει καποια αρχεια(ΜΡ3) αλλα δεν μπορω να τα βαλω σε φακελλους και μου εχουν σπασει τα νευρα μηπως σας ειναι ευκολο να μου πειτε πως μπορω να το κανω; Στα αλλα κινητα που ειχα γινοταν αμεσως σε αυτο γιατι;:( :mad: Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Αλλαξα το 8800 και πηρα αυτο το κινητο γιατι το χρειαζομαι για την δουλεια μου. Ολα καλα αλλα εχω μια απορια(εχω παιδευτει και δεν βγαζω ακρη) Εχω βαλει καποια αρχεια(ΜΡ3) αλλα δεν μπορω να τα βαλω σε φακελλους και μου εχουν σπασει τα νευρα μηπως σας ειναι ευκολο να μου πειτε πως μπορω να το κανω; Στα αλλα κινητα που ειχα γινοταν αμεσως σε αυτο γιατι;:( :mad: Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων Από την 'έκθεση' δεν μπορείς. Πρέπει να πας: 'γραφείο' 'διαχ. αρχ.' να τα βρεις εκεί και επιλέγοντας κάποιο, στις επιλογές σου έχει 'μετακίνηση σε φάκελο'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 λυστε μου ρε παιδια μια απορια!:( το e50 θα ερθει στην ελλαδα χωρις τη καμερα??? με ενδιαφερει πολυ η συσκευη αλλα ακομη περισσοτερο θα με ενδιεφερε χωρις καμερα! οποιος ξερει ας απαντησει! ευχαριστω εκ των προτερων... κανεις ρε παιδια...:( :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Το ασχημο για μενα ειναι οτι δεν εχει ραδιοφωνο..κριμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 κανεις ρε παιδια...:( :blink: Νομίζω όχι. Ο μόνος κωδικός είναι με την κάμερα. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάρεις χωρίς κάμερα εκτός αν απαγορεύεται στον χόρο εργασίας σου. Αν ερχόταν χωρίς κάμερα η διαφορά τιμής δεν θα ήταν αξιόλογη. Η τιμή του είναι πολύ καλή για την ποιότητα και τις λειτουργίες του. Πόσο χαμηλότερα να πάει. Το έχω τόσες ημέρες, και κάθε ημέρα μου αρέσει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 Νομίζω όχι. Ο μόνος κωδικός είναι με την κάμερα. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάρεις χωρίς κάμερα εκτός αν απαγορεύεται στον χόρο εργασίας σου. Αν ερχόταν χωρίς κάμερα η διαφορά τιμής δεν θα ήταν αξιόλογη. Η τιμή του είναι πολύ καλή για την ποιότητα και τις λειτουργίες του. Πόσο χαμηλότερα να πάει. Το έχω τόσες ημέρες, και κάθε ημέρα μου αρέσει περισσότερο. σε ευχαριστω πολυ. απλα ηλπιζα σε μια τιμη κατω των 270ευρω. θα το σκεφτω πολυ σοβαρα εως τα χριστουγεννα που υπολογιζω να κανω τη νεα μου αγορα! διαβασα ολο το Thread και μπορω να πω οτι μονο καλα πραγματα ακουω. η καμερα για εμενα ειναι κατι που δε με απασχολει καθολου. ελπιζω εως τοτε να εχει πεσει και λιγο η τιμη!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Από την 'έκθεση' δεν μπορείς. Πρέπει να πας: 'γραφείο' 'διαχ. αρχ.' να τα βρεις εκεί και επιλέγοντας κάποιο, στις επιλογές σου έχει 'μετακίνηση σε φάκελο'. Καταρχην φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αλλα μεσα στην εκθεση στα κλιπ ηχου δεν δημιουργειτε κανενας φακελλος αυτο ειναι το προβλημα μου. Θελω να τα χωρισω σε ελληνικα και ξενα να μην τα ψαχνω ενα-ενα αυτο θελω. Παντως σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου. Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Καταρχην φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αλλα μεσα στην εκθεση στα κλιπ ηχου δεν δημιουργειτε κανενας φακελλος αυτο ειναι το προβλημα μου. Θελω να τα χωρισω σε ελληνικα και ξενα να μην τα ψαχνω ενα-ενα αυτο θελω. Παντως σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση σου. Πρέπει να πας: 'γραφείο' 'διαχ. αρχ.' 'επιλογές' 'νέος φάκελος', του δείνεις όνομα (πχ 'Ελληνικά) και ο νέος φάκελος είναι έτοιμος. Για να μεταφέρεις κάποιο τραγούδι εκεί, το επιλέγεις, 'επιλογές' 'μετακ. σε φάκελο' στους φακέλους που βγάζει πας 'ψηφιακοί ήχοι' και πατάς ΟΧΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ αλλά ΑΝΟΙΓΜΑ (αριστερό κουμπί), Βλέπεις τον νέο φάκελο και πατάς πάλι ΑΝΟΙΓΜΑ και μετά μετακίνηση. Όλα αυτά γίνονται πολύ πιό εύκολα με το pc suite. Ελπίζω τώρα να σε βοήθησα. το πρόβλημα που μόλις είδα, είναι ότι ο player του τηλεφώνου δεν βλέπει στους άλλους φακέλους τα τραγούδια, οπότε μάλλον κάποιος που θέλει αυτές τις δυνατότητες θα πρέπει να βρει άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής. Επειδή δεν έχω ασχολιθεί με αυτό, ελπίζω κάποιος φίλος από εδω να μπορεί να μας συστήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coffeehouse2k Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 pedia na kano kai ego mia erotisi giati me endiaferi to kinito.ine stereo ta mp3 pou pezi diladi boro na agoraso stereo handsfree kai na pezi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 καλημέρα σε όλα τα μέλη, εγώ αυτό που έχω καταλάβει από το νέο κινητό της NOKIA είναι το εξής: απλά θέλανε να βγάλουνε ενα προσιτό στην τιμή symbian κινητό και το καταφέρανε με τίμημα να αφαιρέσουν αγαπημένες για τον χρήστη λειτουργίες όπως το ραδιόφωνο, αξιοπρεπής κάμερα [2Μp] και βίντεο κτλ. Εντάξει ποτέ καμιά εταιρεία κινητής δεν θα βγάλει κινητό με τα αγαπημένα χαρακτηριστικά της πλειοψηφίας των χρηστών γιατί απλά μετά θα υπάρχει μόνο αυτό και κανένα άλλο και αυτό φυσικά δεν συμφέρει.... πήγα στο πλαίσιο και στον Γερμανό αυτή την εβδομάδα από περιέργεια για να το δω από κοντά αλλά δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμο. Το έχουν εξαφανίσει από τα ράφια να το πω αλλιώς. Μου είπαν θα φέρουν πάλι. Μάλλον φέρνουν λίγα κομμάτια για να δουν πως θα πάει, εκτός αν έχει τρομερή ζήτηση.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 meta απο 10μερες σχεδον με το ε50 δηλωνω ερωτευμενος... πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. καμερα μετρια αλλα ειλικρινα ουτε με εχει απασχολησει. ηχος πολυ καλος αν και εχω υποψια οτι ειναι μονοφωνικο καθως το δινουν με hands free με ενα ακουστικο.......παντως ακουγεται αρκετα καθαρα και δυνατα . τα πληκτρα c kai menou ειναι πολυ μικρα και δυσκολοπατητα αλλα το γεγονος οτι ειναι αναγλυφα με εχει βοηθησει να τα βρισκω πλεον με ανεση. για μενα ειναι μεγαλο προσον η τιμη του καθως θεωρω τα κινητα αναλωσιμα και ευκολο να στο κλεψουν-χασεις-πεσει στο νερο:cry: - οποτε δεν ηθελα να κυκλοφορω με μια περιουσια 600ευρω απλα και μονο για να εχω καλυτερη καμερα - οθονη και ηχο... αρχεια pdf kai excell που του εχω φορτωσει τα βλεπει αξιοπρεπωσ και ψαχνω το προγραμμα που κανεις και επεξεργασια στα οφφις αρχεια... η αναζητηση για επαφες ειναι αρκετα δυσχρηστη οπως ξανανεφερα και με τσαντιζει ακομα.επισης δεν εχω βρει τροπο να ηχογραφεις συνομιλια κλησης περα απο το να ψαχνεις στο μενου ενω μιλας.... ερωτηση= τα wallpaper akoma δεν εχω βρει τροπο να ειναι full screen. οσο και να παιξα με αναλυσεις και το Image editor Που φορτωσα ολη την οθονη δε καταφερα να τη γεμισω. επισης η μπαταρια περιμενα να κραταει συμφωνα με προδιαγραφες πιο πολυ. ειναι ελαχιστα πιο καλη σε αυτονιμια απο το 6230ι.... ερωτηση2- αρχεια mpeg ουτε με το smartmovie δεν ανοιγει. μονο avi. yparxei κατι για αυτο ή απλα τα μετατρρεπεις απο πισι σε avi πριν τα φορτωσεις.???? ενα αλλο που με ενοχλει ειναι οτι οταν ανοιγεις εξερχομενες κλησεις πατωντας το πρασινο αυτο σου δειχνει σε καθε ονομα τη τελευταια. για να βρεις ποσες φορες εχεις καλεσει καποιον και ποτε πρεπει να ψαχνεις απο μητρωο κλησεων...το call manager τι αλλαζει σε αυτο το θεμα?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Ίσως είναι χαζό αυτό που ρωτάω αλλά αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου πώς γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Από τις ρυθμίσεις ασφαλείας, μόνο που ζηταει κωδικό κάθε φορά. Υπάρχουν freeware προγραμματάκια που το κλειδώνουν όπως ξέρουμε. Χωρίς κωδικούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Επειδη δεν μπορεσα να βρω την πληροφορια πουθενα, και, επειδη θα το παραλαβω αυριο απο e-shop, μηπως μπορει καποιος απο αυτους που εχουν το Ε50 να μου πει αν στην συσκευασια περιλαμβανεται καλωδιο συνδεσης με Η/Υ; Ευχαριστω... Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Επειδη δεν μπορεσα να βρω την πληροφορια πουθενα, και, επειδη θα το παραλαβω αυριο απο e-shop, μηπως μπορει καποιος απο αυτους που εχουν το Ε50 να μου πει αν στην συσκευασια περιλαμβανεται καλωδιο συνδεσης με Η/Υ; Ευχαριστω... NAI NAI NAI NAI Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Xμμ..ευτυχως εχει καλωδιο στη συσκευασια. Κατι ειναι κι αυτο απο το ολοτελα. Παντως χωρις ραδιο και καμερα φτωχο το βλεπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 NAI NAI NAI NAI Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanitty Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Xμμ..ευτυχως εχει καλωδιο στη συσκευασια. Κατι ειναι κι αυτο απο το ολοτελα. Παντως χωρις ραδιο και καμερα φτωχο το βλεπω... βρε παιδιά το Ε50 ποιος σας είπε ότι δεν έχει κάμερα? Έχει 1,3 megapixel. Εκτός αν προχώρησε τόσο η τεχνολογία και δεν το θεωρείτε πια κάμερα αυτό. :p Παράθεση Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 υπαρχει και εκδοση χωρις καμερα! αλλα δυστυχως δεν ερχεται στην αθηνα!:( Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) υπαρχει και εκδοση χωρις καμερα! αλλα δυστυχως δεν ερχεται στην αθηνα!:( Stin ellada ithela na pw... :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts