Jump to content

Συνδεση Hub

machos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα εναν hub στον οποιο ειχα συνδεδεμενα το ποντικη και ενα bluetooth καποια στιγμη καηκε με το καινουργιο ομως αντιμετωπιζω το εξης δεν ανοιγουν τα windows οταν ειναι συνδεδεμενος πρεπει ναναι εκτος και αφου ανοιξουν τον συνδεω και ειναι οκ παραλληλα μου βγαζει και το παρακατω σφαλμα.Τι μπορω να κανω για να αποφυγω αυτην την διαδικασιa καθε φορα που ανοιγω το pc? .

Μηπως οταν καηκε δημιουργησε κανα προβληματακι στην θυρα USB Που συνδεεις το καινουργιο τωρα?

δοκιμασες να το βαλεις αλλου?

Ειχα εναν hub στον οποιο ειχα συνδεδεμενα το ποντικη και ενα bluetooth καποια στιγμη καηκε με το καινουργιο ομως αντιμετωπιζω το εξης δεν ανοιγουν τα windows οταν ειναι συνδεδεμενος πρεπει ναναι εκτος και αφου ανοιξουν τον συνδεω και ειναι οκ παραλληλα μου βγαζει και το παρακατω σφαλμα.Τι μπορω να κανω για να αποφυγω αυτην την διαδικασιa καθε φορα που ανοιγω το pc? .

To ποντίκι δουλεύει?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

μήμπως έχεις win xp sp2 και drivers Widcomm? Και μένα μου πετάει αυτό το μήνυμα σε κάθε εκκίνηση αλλά το bt δουλεύει (σχεδόν) οκ. Νομίζω κάτι με τους drivers φταίει γιατί σε linux το bt usb μου δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα

Και το ποντικι και το bt δουλευουν μια χαρα αλλα πρεπει να ανοιξουν τα windows και μετα να συνδεσω τον hub.Ναι win xp sp2 εχω.