Jump to content

Καρτουλα γραφικων...

gregorisvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παλικαρια..Λεω να αλλαξω την τιμιοτατη Asus N6600 που εχω με κατι αρκετα καλυτερο.Λεω να ξοδεψω βια 250€.Κυριως βλεπω ATi και επειδη εχουν καλυτερες επιδοσεις απ'οτι βλεπω σε σχεση με τις αντιστοιχες Nvidia αλλα και λογω crossfire υποστηριξης στο mobo μου.

Εχω ξεχωρισει τις ακολουθες:Sapphire X800GTO2(και την κανω X850XT),X1800GTO.Η τελευταια ακουσα καπου οτι μπορει να γινει X1800XT αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Εσεις τι προτεινετε?(κυριως απο ati και κατι καλο)

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.513170

Κοιτα Memory Clock: 1.38GHz(690MHz DDR3) 172.80 €

Engine Clock: 590MHz

172.80 €

Για αυτες τις ταχυτητες με τετοια λεφτα δεν βρισκεις

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Σε αυτα τα λεφτα και ΑΤΙ, η X1800GTO ειναι η καλυτερη επιλογη καθως ειναι 256bit εναντι της Χ1600 που ειναι 128.

Δεν γνωριζω ομως αν ξεκλειδωνει.

Σε σχεση με την Χ800GTO(με την προυποθεση να την μετατρεψεις σε X850XT), ισως (δεν ειμαι σιγουρος) να ειναι ισοδυναμες αλλα η Χ1800 υποστηριζει και SM3.0.

Σε αυτα τα λεφτα και ΑΤΙ, η X1800GTO ειναι η καλυτερη επιλογη καθως ειναι 256bit εναντι της Χ1600 που ειναι 128.

Δεν γνωριζω ομως αν ξεκλειδωνει.

Σε σχεση με την Χ800GTO(με την προυποθεση να την μετατρεψεις σε X850XT), ισως (δεν ειμαι σιγουρος) να ειναι ισοδυναμες αλλα η Χ1800 υποστηριζει και SM3.0.

Η Χ800GTO2 σιγουρα θα μετατραπει σε X850XT αν τελικα αγορασω αυτη.Ομως δεν ξερω τωρα...X850XT or Χ1800GTO(πιθανοτατα να μετατρεπεται και αυτη σε XT)

Τελικα πηρα Sapphire X1900XTX.Να ρωτησω ομως κατι.Θα τα αντεξει το τροφοδοτικο μου?Εχω τα εξης πανω στο pc:

Intel P4 640 3.2GHz

Asus P5WD2-Premium

2x512 TwinMOS DDR2 533MHz

Sapphire X1900XTX

Watercooling kit T.T BigWater 745 (2 ψυγεια,400lt pump)

dvd-rom,dvd-rw

300gb sata2 hdd maxtor

και μια crt 17' οθονη

Αυτα σε τροφοδοτικο heroichi 550w.Θα τα αντεξει ολα αυτα?(καπου ειδα οτι η xtx σε full load "τρωει" 360w...)