Jump to content

Πρόγραμμα προστασίας από αλλοίωση στοιχείων

sagiadinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες γειά σας.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε εδώ στο forum ένα προγραμματάκι που χρησιμοποιούν συνήθως στα internetcafe το οποίο , ότι και να αλλάξεις στο PC μόλις το PC κάνει επαννεκίνηση επαναφέρεται στην προηγούμενή του κατάσταση. Μήπως κάποιος θυμάται πιο είναι; Ευχαριστώ.

Αυτό το πράγμα το έχω δει μόνο με το Virtual PC. Φτιάχνεις δηλαδή ένα virtual μηχάνημα το οποίο φιλοξενείται από το κανονικό και ότι και να το κάνεις έχεις τη δυνατότητα να το επαναφέρεις με ένα απλό restart. Δεν έχω κάτι άλλο υπόψη μου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Αυτό το πράγμα το έχω δει μόνο με το Virtual PC. Φτιάχνεις δηλαδή ένα virtual μηχάνημα το οποίο φιλοξενείται από το κανονικό και ότι και να το κάνεις έχεις τη δυνατότητα να το επαναφέρεις με ένα απλό restart. Δεν έχω κάτι άλλο υπόψη μου.

Σε ευχαριστώ αλλά όχι δεν είναι αυτό. Μας το είπε ένας φίλος εδώ στο forum που το συνήντησε σε ένα ιντερνετ καφέ και το είχα κατεβάσει(πολύ μικρό) αλλά το έχασα τώρα και δε θυμάμαι πως το λέγανε.Το απεγκατέστησα γιατί ότι νέο έβαζα μέσα την άλλη μέρα δεν υπήρχε αλλά ξέχασα πως το λέγανε.

Σε ευχαριστώ αλλά όχι δεν είναι αυτό. Μας το είπε ένας φίλος εδώ στο forum που το συνήντησε σε ένα ιντερνετ καφέ και το είχα κατεβάσει(πολύ μικρό) αλλά το έχασα τώρα και δε θυμάμαι πως το λέγανε.Το απεγκατέστησα γιατί ότι νέο έβαζα μέσα την άλλη μέρα δεν υπήρχε αλλά ξέχασα πως το λέγανε.

Για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.gotogs.com/spanish/products/RGV60.htm

http://www.vibersoft.com/products.htm

Τέτοιες δυνατότητες, υπάρχουν και σε hardware μορφή.

Κάρτα, κοστίζει 30 περίπου ευρώ και κάνει -από όσο έμαθα- εξαιρετική δουλειά

:)

Την ξέρω την κάρτα αλλά εκτός του ότι σου τρώει μια θέση PCI αυτή κρατάει backup περισσότερο από ότι μου έχουν πεί βέβαια.Δεν την έχω δοκιμάσει.

Την ξέρω την κάρτα αλλά εκτός του ότι σου τρώει μια θέση PCI αυτή κρατάει backup περισσότερο από ότι μου έχουν πεί βέβαια.Δεν την έχω δοκιμάσει.

Δεν ξέρω αγορι μου, θα σε γελάσω.

Δεν την έχω δοκιμάσει, πάντως, από όσο γνωρίζω την χρησιμοποιεί αλυσίδα καταστημάτων internet cafe. Θαρρώ πως ονομάζεται HDD Guarder.. ή κάτι παρόμοιο.

παντως και στο ινερνετ cafe εδω στην γειτονια μου ολα τα pc εχουν πανω μια καρτα recovery και εχουν το κεφαλι τους ησυχο.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]