sagiadinos Δημοσιεύτηκε May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 12, 2006 Παίδες γειά σας. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε εδώ στο forum ένα προγραμματάκι που χρησιμοποιούν συνήθως στα internetcafe το οποίο , ότι και να αλλάξεις στο PC μόλις το PC κάνει επαννεκίνηση επαναφέρεται στην προηγούμενή του κατάσταση. Μήπως κάποιος θυμάται πιο είναι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Αυτό το πράγμα το έχω δει μόνο με το Virtual PC. Φτιάχνεις δηλαδή ένα virtual μηχάνημα το οποίο φιλοξενείται από το κανονικό και ότι και να το κάνεις έχεις τη δυνατότητα να το επαναφέρεις με ένα απλό restart. Δεν έχω κάτι άλλο υπόψη μου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. May 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Αυτό το πράγμα το έχω δει μόνο με το Virtual PC. Φτιάχνεις δηλαδή ένα virtual μηχάνημα το οποίο φιλοξενείται από το κανονικό και ότι και να το κάνεις έχεις τη δυνατότητα να το επαναφέρεις με ένα απλό restart. Δεν έχω κάτι άλλο υπόψη μου. Σε ευχαριστώ αλλά όχι δεν είναι αυτό. Μας το είπε ένας φίλος εδώ στο forum που το συνήντησε σε ένα ιντερνετ καφέ και το είχα κατεβάσει(πολύ μικρό) αλλά το έχασα τώρα και δε θυμάμαι πως το λέγανε.Το απεγκατέστησα γιατί ότι νέο έβαζα μέσα την άλλη μέρα δεν υπήρχε αλλά ξέχασα πως το λέγανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Σε ευχαριστώ αλλά όχι δεν είναι αυτό. Μας το είπε ένας φίλος εδώ στο forum που το συνήντησε σε ένα ιντερνετ καφέ και το είχα κατεβάσει(πολύ μικρό) αλλά το έχασα τώρα και δε θυμάμαι πως το λέγανε.Το απεγκατέστησα γιατί ότι νέο έβαζα μέσα την άλλη μέρα δεν υπήρχε αλλά ξέχασα πως το λέγανε. Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.gotogs.com/spanish/products/RGV60.htm http://www.vibersoft.com/products.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. May 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Ευχαριστώ παιδιά, το βρήκα τελικά ειναι το winrollBack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Τέτοιες δυνατότητες, υπάρχουν και σε hardware μορφή. Κάρτα, κοστίζει 30 περίπου ευρώ και κάνει -από όσο έμαθα- εξαιρετική δουλειά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. May 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Την ξέρω την κάρτα αλλά εκτός του ότι σου τρώει μια θέση PCI αυτή κρατάει backup περισσότερο από ότι μου έχουν πεί βέβαια.Δεν την έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Υπάρχει και σε USB stick αντίστοιχη κάρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Την ξέρω την κάρτα αλλά εκτός του ότι σου τρώει μια θέση PCI αυτή κρατάει backup περισσότερο από ότι μου έχουν πεί βέβαια.Δεν την έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω αγορι μου, θα σε γελάσω. Δεν την έχω δοκιμάσει, πάντως, από όσο γνωρίζω την χρησιμοποιεί αλυσίδα καταστημάτων internet cafe. Θαρρώ πως ονομάζεται HDD Guarder.. ή κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 παντως και στο ινερνετ cafe εδω στην γειτονια μου ολα τα pc εχουν πανω μια καρτα recovery και εχουν το κεφαλι τους ησυχο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts