Stardusted Δημοσιεύτηκε November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2003 Αγόρασα πρόσφατα μια Radeon 9700 pro . Την εγκατέστησα όλο χαρά και προσμονή. Όλα ήταν ειδυλλιακά, ώσπου κάποια στιγμή πάω να ανεβάσω ανάλυση σε games από 800χ600 σε 1024χ768... μου βγάζει ΟΛΑ τα γραφικά άγρια corrupted :blink: . Κάνω reset και δοκιμάζω ξανά, πάλι τα ίδια! :confused: Εντωμεταξύ όταν πάω στο smartgear tab των catalyst drivers (τελευταία έκδοση) μου λεει ότι πρέπει να τους εγκαταστήσω ξανά λεει, και κάτι τέτοια. Να γυρίσω την κάρτα πίσω όσο ακόμα έχω ελπίδες να βρω άλλη 9700 ? Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το πρόβλημα... (σημείωση : με χτύπησαν μπόλικοι ιοί :alien: και γενικότερα είχα προβλήματα τέτοιου είδους, αν αυτό έχει κάποια σημασία. Επίσης τα ίδια games σε ανάλυση 1024χ768 δούλευαν αρχικά με την ίδια κάρτα ωραιότατα... το πρόβλημα προέκυψε ξαφνικά) Παράθεση Iparxoun 3on idon anthropoi. Aftoi pou kerdizoun, aftoi pou xanoun, kai aftoi pou kathorizoun pioi kerdizoun kai pioi xanoun... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Κάνε ένα format και ξαναπέρασε τους drivers. Αν το πρόβλημα συνεχιστει, πήγενετέ την πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 πριν φτασεις στο φορματ, αφαιρεσαι τους drivers και ξαναπερασε τους Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Ναι αλλά σε safe mode όπου μετά την απεγκατάσταση θα τρέξεις και αυτό http://www.driverheaven.net/cleaner/ μετά θα επιλέξεις για κάρτα γραφικών την PCI VGA Μετά ένα restart και μετά θα τρέξεις το αρχείο που κατέβασες με τους οδηγούς. Και μετά το control panel....το κατέβασες το contol panel ε ? :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts