xpuser Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Και μενα δεν μου αρεσουν τα τεχνητα ειναι σαν παραμορφωμενα τα χερια γιατι ολες τα κανουν τεραστια.... Η παραπανω κοπελα - αθλητρια τα εχει αυτα μονιμα τοοοοοοοσο μεγαλα δεν την ενοχλουν... Λες να κάνει και δουλειές του σπιτιού με αυτά?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Ta τεχνητά νυχια ειναι μια λύση γι' αυτές που τα ..τρώνε. Υποτιθεται οτι τα βαζεις και όταν πας να τα φας, καταλαβαινεις τι κανεις και σταματας. Μια φιλη έχω που βάζει, όχι φυσικα μεγάλα, κανονικά. Σας πληροφορώ οτι δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ψευτικά. Φυσικά ειναι κοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Η παραπανω κοπελα - αθλητρια τα εχει αυτα μονιμα τοοοοοοοσο μεγαλα δεν την ενοχλουν... Καλά, η παραπάνω αθλήτρια (αν είναι αυτή που νομίζω) ήταν ειδική περίπτωση!!!!! Αληθινά ήταν αυτά τα νύχια, (τουλάχιστον τα είχε συνέχεια!!! Και αμα προσέξεις στην φωτο κάποια είναι πιο κοντά επειδή λογικά της έχουν σπάσει!) Αυτή δεν είναι που πέθανε από το πολύ ντοπινγκ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Λες να κάνει και δουλειές του σπιτιού με αυτά?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν ειναι αναγκη να κανει δουλειες στο σπιτι μονο με αυτα???? Πως τρωει?Πως κανει μπανιο?Πως ντυνεται με αυτα τα γαιδουρονυχα????????:lol: :lol: :lol: Απλα καθημερινα πραγματα............. Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Σιγα...μια συνηθεια ειναι ολα...:) Εδψ ντυνονται και κανουν τις δουλειες τους ατομα που τους λειπουν δαχτυλα ή με ενα χερι, αυτη δεν θα μπορουσε; Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts