costas_pro Δημοσιεύτηκε May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2006 Πριν μια εβδομαδα αγορασα το πολυμηχανημα LEXMARK X1195.Προσπαθησα να scannaρω ελληνικα ολα οκ.Οταν ομως παω να κανω μετατροπη μου τα πεταει στα κινεζικα.Εχετε ιδεα τι μπορει να φταει?thanks Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Είσαι σίγουρος ότι το πρόγραμμα OCR που χρησιμοποιείς υποστιρίζει ελληνικά και αν τα υποστηρίζει είναι η προεπιλεγμένη γλώσσα για μετατροπή? Επίσης ελπίζω τα ελληνικά που προσπαθείς να μετατρέψεις να είναι εκτυπωμένα και όχι χειρόγραφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Πως μπορω να το δω? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Ποιο OCR έχεις; Αν μιλάς για το ABBYY Fine Reader τότε αυτό φαίνεται στην γραμμή εργαλείων. Αν έχεις αυτό το OCR πες μου να σου στείλω το Language Pack των Ελληνικών. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ποιο OCR έχεις; Αν μιλάς για το ABBYY Fine Reader τότε αυτό φαίνεται στην γραμμή εργαλείων. Αν έχεις αυτό το OCR πες μου να σου στείλω το Language Pack των Ελληνικών. Αν μπορεις στειλε το.THANKS Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts