petran66 Δημοσιεύτηκε May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 8, 2006 Παιδια,μια ερωτηση.Εχω τα Win Xp Pro "σπ....να"και θελω να κανω win updates και φυσικα δεν μπορω απο την σελιδα της Microsoft γιατι κανει ελενχο αυθεντικοτητας!Υπαρχει μηπως καποιος τροπος να τα ενεργοποιησω?Nα σημειωσω οτι εχω s/n!Οποιος ξερει κατι συγουρο ας μου στειλει pm...!;) Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Με μια αναζητηση θα εβρισκες το θεμα Windows Genuine Advantage οπου εχουν αναφερθει τροποι για να ξεγελασεις τα Windows. Επισης μια αναζητηση στο Google θα σου ελυνε τα χερια.:) Βεβαια, τετοιες συζητησεις απαγορευονται οποτε προσοχη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Το topic για το Windows Genuine Advantage που έδωσε ο Viper καλύπτει το θέμα και είναι μέσα στα όρια αυτών που επιτρέπεται να γραφτούν στο computing. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts