xpuser Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 δεν μπορω να καταλαβω πως δεν το βλεπετε αυτο το πραγμα να γινετε... ισως να ειστε εξω απο αυτες τις ηλικιες... Περάσαμε πρόσφατα δεσποινίς...:p ο 24αρης δεν εψαχνε εμενα κ την καθε 16αρα να παντρευτει... που το ξέρεις?:worry: Μπορεί να είναι συνηδητοποιημένος, όπως γράφεις παρακάτω... απο την αλλη με βολευε κ εμενα γιατι δεν μαρεσει να παιζω με παιδακια οπως ειπα κ στο προηγουμενο ποστ.οποτε ειμαστε κ οι 2 οκ... Δε μπορώ να καταλάβω την έννοια "παιχνίδι"...:mad: κ πως ξερεις οτι η 16αρα δεν ξερει τι θελει κ δεν το κανει συνειδητοποιημενα αυτο...? Είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τι θες?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 1)συνειδητοποιημενα εγραψα για την 16αρα οχι για τον 24αρη 2)αυτο που εγραψα σε αυτο το ποστ κ στο προηγουμενο για μενα ειναι η εννοια του παιζω...πες μου αν το θεωρεις σωστο να τα εχεις με μια κοπελα για πολυ μικρο χρονικο δαστημα κ μολις τα χαλασατε να τα φτιαξει μαζι της ο κολλητος σου...!αυτο το βλεπω καθημερινα να γινεται στο σχολειο κ δεν μπορει να το αμφισβητησει κανενας...καθως κ ενα σορο αλλα! 3)στην συγκεκριμενη περιπτωση ναι ξερω τι θελω...κ αν δεν ηξερα θα το εβρισκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 1)συνειδητοποιημενα εγραψα για την 16αρα οχι για τον 24αρη 2)αυτο που εγραψα σε αυτο το ποστ κ στο προηγουμενο για μενα ειναι η εννοια του παιζω...πες μου αν το θεωρεις σωστο να τα εχεις με μια κοπελα για πολυ μικρο χρονικο δαστημα κ μολις τα χαλασατε να τα φτιαξει μαζι της ο κολλητος σου...!αυτο το βλεπω καθημερινα να γινεται στο σχολειο κ δεν μπορει να το αμφισβητησει κανενας...καθως κ ενα σορο αλλα! 3)στην συγκεκριμενη περιπτωση ναι ξερω τι θελω...κ αν δεν ηξερα θα το εβρισκα... Το τα φτιάχνω στην ηλικία σας είναι κάτι σχετικό... έχει πολλές μορφές... Από το πάμε στα γκούντις μαζί μέχρι πάμε να δούμε τα άστρα στην παραλία... Και επίσης αυτό που λες τα έχω με κάποιον ένα μικρό χρονικό διάστημα, προσωπικά το βλέπω σαν γνωριμία... Η σχέση έρχεται αργότερα μαζί με ενδεχομένως και άλλα πράγματα.. Αυτά από ένα λίγο μεγαλύτερό σου και πάντα φιλικά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 τι να πω?φαινεται πως δεν καταλαβαινεις τι λεω... τοση ωρα προσπαθω να σου εξηγησω πως αυτο που λες:Το τα φτιάχνω στην ηλικία σας είναι κάτι σχετικό... έχει πολλές μορφές... Από το πάμε στα γκούντις μαζί μέχρι πάμε να δούμε τα άστρα στην παραλία... εμενα δεν με αφορα!δεν ασχολουμε,δεν μαρεσει γιαυτο κ δεν κανω τετοιες σχεσεις!αν και δεν ειναι ετσι οπως τα λες παντα...αλλα οπως κ να εχει δεν μαρεσει... Τεσπα,μαλλον εχουμε ξεφυγει απο το θεμα κ μιλαμε για πολυ συγκεκριμενα πραγματα... Πιστευω πως δεν χαθηκε η αγαπη απλα εχει αλλαξει μορφη...κ εξαρταται απο πολλα πραγματα.Αν καποιος την ψαχνει πραγματικα κ οχι μονο στα λογια σιγουρα θα ερθει καποτε,αρκει κ αυτος να ειναι σωστος... Εγω παντως θα προτιμουσα ο ανδρας μου(οταν με το καλο μετα απο χρονια παντρευτω)να ειναι ερωτευμενος μαζι μου για ολοκληρη την ζωη μας παρα να με αγαπαει.Γιατι οταν καποιος ειναι ερωτευμενος δεν κοιταει αλλου αλλα αν καποιος σου λεει σαγαπω μπορει καλλιστα να κοιταξει κ αλλου για να βρει αυτο που του λειπει...Σαγαπω λεμε κ στους γονεις μας,ειμαι ερωτευμενος-η μαζι σου το λεμε μονο στο ταιριιιι! Αυτα απο εμενα... (xpuser κ απο εμενα πολυ φιλικα :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Δεν αλλάζω βρε παιδιά! κουβέντα να γίνεται όσο και αν πονάμε και επιθυμούμε να μεταδίδουμε την αγάπη μας με πάθος :D άλλωστε δεν ξεχνώ την ευχή που έκανα αρχές του 2006.Να γίνω ακόμα καλύτερος άνθρωπος! με τις αρχές και τις αξίες που γαλούχησαν οι δικοί μου και φροντίζω να τις αυξάνω μέρα με την μέρα μέσα σε αυτόν τον χαμό που όλα καταρρίπτονται :) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Πιστευω πως δεν χαθηκε η αγαπη απλα εχει αλλαξει μορφη...εγώ πάλι πιστεύω πως δε χάθηκε η αγάπη...απλά έχει κρυφτεί και περιμένει να την βρούμε... καλο κουράγιο στην αναζήτηση λοιπόν.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Aπλά μία φράση ενός τραγουδιού λέει... "Δεν επιστρέφει η αγάπη σ' αυτούς που την λερώσαν μια φορά Άδικα ψάχνεις αυτό το κάτι δεν έχω δεύτερη φορά..." Keep that in mind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Aπλά μία φράση ενός τραγουδιού λέει... "Δεν επιστρέφει η αγάπη σ' αυτούς που την λερώσαν μια φορά Άδικα ψάχνεις αυτό το κάτι δεν έχω δεύτερη φορά..." Keep that in mind! ωραιο κι αυτο.... αλλα ξερεις το αλλο που λεει "οι αγαπες χανονταιιιιιιιι σβηνουν σαν τ'αστερια φευγουν σαν τα καλοκαιρια??" Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 τι να πω?φαινεται πως δεν καταλαβαινεις τι λεω... τοση ωρα προσπαθω να σου εξηγησω πως αυτο που λες:Το τα φτιάχνω στην ηλικία σας είναι κάτι σχετικό... έχει πολλές μορφές... Από το πάμε στα γκούντις μαζί μέχρι πάμε να δούμε τα άστρα στην παραλία... εμενα δεν με αφορα!δεν ασχολουμε,δεν μαρεσει γιαυτο κ δεν κανω τετοιες σχεσεις!αν και δεν ειναι ετσι οπως τα λες παντα...αλλα οπως κ να εχει δεν μαρεσει... Τεσπα,μαλλον εχουμε ξεφυγει απο το θεμα κ μιλαμε για πολυ συγκεκριμενα πραγματα... Πιστευω πως δεν χαθηκε η αγαπη απλα εχει αλλαξει μορφη...κ εξαρταται απο πολλα πραγματα.Αν καποιος την ψαχνει πραγματικα κ οχι μονο στα λογια σιγουρα θα ερθει καποτε,αρκει κ αυτος να ειναι σωστος... Εγω παντως θα προτιμουσα ο ανδρας μου(οταν με το καλο μετα απο χρονια παντρευτω)να ειναι ερωτευμενος μαζι μου για ολοκληρη την ζωη μας παρα να με αγαπαει.Γιατι οταν καποιος ειναι ερωτευμενος δεν κοιταει αλλου αλλα αν καποιος σου λεει σαγαπω μπορει καλλιστα να κοιταξει κ αλλου για να βρει αυτο που του λειπει...Σαγαπω λεμε κ στους γονεις μας,ειμαι ερωτευμενος-η μαζι σου το λεμε μονο στο ταιριιιι! Αυτα απο εμενα... (xpuser κ απο εμενα πολυ φιλικα :) ) Πολύ ωραία και εύστοχα αρκετά σχόλια που λένε κάποιοι φίλοι και φίλες στο thread αλλά εγώ θα σταθώ σε αυτό που είπες και έκανα πιο έντονα τα γράμματα... Μάλλον ,από ότι έχω καταλάβει από τα γραφόμενά σου, δεν έχεις νιώσει ακόμα το τι θα πει αγάπη. Οταν θα νιώσεις τον πόνο της καρδιάς του άλλου σαν ήταν δικιά σου, όταν θα αισθάνεσαι να κυλάει το αίμα του στις φλέβες σου και άλλα πολλά χαριτωμένα τότε θα καταλάβεις τι πραγματικά είναι η αγάπη κι αν μπορεί να συγκριθεί με τον έρωτα. Η αγάπη είναι το πιο ολοκληρωμένο συναίσθημα για κάποιον που είναι με έναν άνθρωπο κάποιο διάστημα και αναλόγως βέβαια των συνθηκών που έχει περάσει το ζευγάρι(όσο πιο έντονες οι στιγμές και οι καβγάδες τοσο πιο δυνατό το δέσιμο). Ο έρωτας σε κάνει πιο παρορμητικό και θα διαρκέσει για πόσο; Η αγάπη μένει για πάντα γιατί αυτόν που έχεις δίπλα σου τον πονάς και ζεις γι' αυτόν. Τώρα όσοι λένε "Σ'αγαπώ" και πάνε με άλλους/ες μάλλον δεν το εννοούν. :p Αυτά. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 δεν απαντω στο εχω νιωσει κατι τετοιο αλλα οσο για το οτι ερωτας σε κανει πιο παρορμητικο δεν αμφιβαλλω γι'αυτο κ εγραψα να ειναι ερωτευμενος μαζι μου για ολοκληρη την ζωη μας... βεβαια αυτο ειναι κ το πιο δυσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Πολύ ωραία και εύστοχα αρκετά σχόλια που λένε κάποιοι φίλοι και φίλες στο thread αλλά εγώ θα σταθώ σε αυτό που είπες και έκανα πιο έντονα τα γράμματα... Μάλλον ,από ότι έχω καταλάβει από τα γραφόμενά σου, δεν έχεις νιώσει ακόμα το τι θα πει αγάπη. Οταν θα νιώσεις τον πόνο της καρδιάς του άλλου σαν ήταν δικιά σου, όταν θα αισθάνεσαι να κυλάει το αίμα του στις φλέβες σου και άλλα πολλά χαριτωμένα τότε θα καταλάβεις τι πραγματικά είναι η αγάπη κι αν μπορεί να συγκριθεί με τον έρωτα. Η αγάπη είναι το πιο ολοκληρωμένο συναίσθημα για κάποιον που είναι με έναν άνθρωπο κάποιο διάστημα και αναλόγως βέβαια των συνθηκών που έχει περάσει το ζευγάρι(όσο πιο έντονες οι στιγμές και οι καβγάδες τοσο πιο δυνατό το δέσιμο). Ο έρωτας σε κάνει πιο παρορμητικό και θα διαρκέσει για πόσο; Η αγάπη μένει για πάντα γιατί αυτόν που έχεις δίπλα σου τον πονάς και ζεις γι' αυτόν. Τώρα όσοι λένε "Σ'αγαπώ" και πάνε με άλλους/ες μάλλον δεν το εννοούν. :p Αυτά. :) Ετσι! :) Με όση βαρύτητα μπορει να εχει η δικη μου γνωμη, μιας και αυριο κλεινω 19 χρονια γάμου. Αγάπη. Ολα τ΄άλλα (έρωτας, ενθουσιασμός κλπ) ειναι για να σε οδηγήσουν σ΄αυτην.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Κάτ' αρχάς garfield εύχομαι κάθε ευτυχία στο γάμο σου, και στις θυγατέρες σου. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ζευγάρια μετά από τόσα χρόνια γάμου να είναι αγαπημένα και ευτυχισμένα! IRONMAIDEN, χωρίς να σε υποτιμώ καθόλου (μια και σίγουρα οι νέες γενιές είστε πιο ξεπεταγμένες από μας) σου λέω οτι αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα δεν είναι σχέσεις· είναι, όπως έχει πει και κάποιος άλλος φίλος παιγνίδι (ή τσιλιμπούρδίσματα, πάρτο όπως θες). Και μην ξεχνάμε ότι στα 24 είσαι σε διαφορετική φάση της ζωής σου απ' ότι στα 16, και επιζητάς διαφορετικά πράγματα. Γι' αυτό και δεν το θεωρώ σχέση. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 BestMan ευχαριστώ πολύ. :) Το έχω ξαναγραψει σ' ενα παρομοιο thrread. Ο έρωτας ειναι κάτι προσκαιρο. Διαρκει όσο να γνωρισεις τον αλλον, να τον καταλαβεις, να γινεται αμφοτεροι ο ενας του άλλου. Εξακολουθει και υπάρχει, όταν οι συνθήκες της σχεσης δεν ειναι καλές. Οταν υπαρχει απιστία, όταν ζειτε χωριστά, όταν υπάρχουν γενικά αντιξοες συνθηκες. Οσο πιο άσχημες οι συνθήκες, τοσο μεγαλύτερο το παθος. Οταν ομως όλα πηγαινουν μια χαρά, ε, δεν ειναι δυνατον να εισαι ερωτευμενος συνέχεια. Η έννοια του έρωτα ειναι φευγαλέα και προσκαιρη. Δεν ειναι δυνατον να καρδιοχτυπάς καθε φορα που θα βλεπεις τον καλό σου. Και για φαντασου να ήταν κι έτσι: μια ζωή μεσα στο άγχος, στη διεκδικηση, στον συνεχή αγώνα για τον άλλο. Πόσο θ' αντέξεις? Ευτυχώς που ειναι έτσι όπως ειναι..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 IRONMAIDEN, χωρίς να σε υποτιμώ καθόλου (μια και σίγουρα οι νέες γενιές είστε πιο ξεπεταγμένες από μας) σου λέω οτι αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα δεν είναι σχέσεις· είναι, όπως έχει πει και κάποιος άλλος φίλος παιγνίδι (ή τσιλιμπούρδίσματα, πάρτο όπως θες). Εγώ το είπα... Τι κερδίζω?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 βασικα δεν μπορεις να ξερεις... μπορεις να μου πεις τι εννοεις με τον ορο σχεση?αφου αυτο που καταλαβες οτι κανω εγω δεν ειναι σχεση.(χωρις να πιστευω οτι εχεις καταλαβει τι εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 εγώ θα πρότεινα να μας ορίσεις εσύ πρώτη τι εννοεις με τη λέξη σχέση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 εγώ θα πρότεινα να μας ορίσεις εσύ πρώτη τι εννοεις με τη λέξη σχέση! :) λογικα θα εννοει οτι δεν κανει σχεση ζωης... λογω ηλικιας. κανω λαθος? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 BestMan ευχαριστώ πολύ. :) Το έχω ξαναγραψει σ' ενα παρομοιο thrread. Ο έρωτας ειναι κάτι προσκαιρο. Διαρκει όσο να γνωρισεις τον αλλον, να τον καταλαβεις, να γινεται αμφοτεροι ο ενας του άλλου. Εξακολουθει και υπάρχει, όταν οι συνθήκες της σχεσης δεν ειναι καλές. Οταν υπαρχει απιστία, όταν ζειτε χωριστά, όταν υπάρχουν γενικά αντιξοες συνθηκες. Οσο πιο άσχημες οι συνθήκες, τοσο μεγαλύτερο το παθος. Οταν ομως όλα πηγαινουν μια χαρά, ε, δεν ειναι δυνατον να εισαι ερωτευμενος συνέχεια. Η έννοια του έρωτα ειναι φευγαλέα και προσκαιρη. Δεν ειναι δυνατον να καρδιοχτυπάς καθε φορα που θα βλεπεις τον καλό σου. Και για φαντασου να ήταν κι έτσι: μια ζωή μεσα στο άγχος, στη διεκδικηση, στον συνεχή αγώνα για τον άλλο. Πόσο θ' αντέξεις? Ευτυχώς που ειναι έτσι όπως ειναι..:) Συμφωνώ σε όλα. Όπως και με το ποστ του AgentM πιο πάνω. Αυτό που περιγράφει η IronMaiden (χωρίς παρεξήγηση :) )δεν είναι δυνατόν εκ των πραγμάτων να συμβεί όταν συζείς επί 10, 20 ή 100 χρόνια με τον άλλον - Και τι θα πει "προτιμώ να είναι ερωτευμένος παρά να με αγαπάει"? Αυτός που είναι ερωτευμένος, απλούστατα, δεν σκέφτεται τίποτα άλλο και γι'αυτό "δεν πάει με άλλους και με άλλες.". Όταν του περάσει (γιατί θα του περάσει, αφού όπως είπαμε θα σε βλέπει κάθε μέρα επί 10, 20, 100 χρόνια) τι θα κάνεις? Θα μείνεις με τη μη-αγάπη? Και ας μην μπλέκουμε τις έννοιες - τα ζευγάρια που αγαπιούνται πραγματικά μετά από πολλά χρόνια, δε σημαίνει ότι αγαπιούνται όπως το εγγόνι αγαπάει τη γιαγιά του κλπ. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Εγώ, πάλι, θα πω απλά δυο-τρία πραγματάκια, πολύ επιγραμματικά! :happy: Διαβάζω από κάποιους "οι γυναίκες σήμερα είναι έτσι κι έτσι :chair: ". Διαβάζω από κάποιες "ναι, αλλά και οι άντρες σήμερα είναι :rocket:". Λοιπόν... Θα βρείτε τέτοια άτομα και στα δύο φύλα. Το να χάνουμε οι μεν την εμπιστοσύνη μας στους δε, απλά και μόνο από κάποιες επισφαλείς γενικεύσεις, είναι τουλάχιστον χαζό και δέιχνει ανωριμότητα. Το ότι η ειλικρίνεια, ο ρομαντισμός, η πίστη δεν εκτιμούνται πια τόσο όσο θα έπρεπε από κάποιους άντρες και από κάποιες γυναίκες, όπως πριν είπα, δε σημαίνει ότι μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Τέλος, ένα άτομο στα 16 του μπορεί να αναζητά εκτός από μια σχέση του επιπέδου "βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε κλαμπάκια" κτλ και μια πιο σοβαρή σχέση. Σαφώς χωρίς να ξέρει εξαρχής ότι η σχέση αυτή μπορεί να κρατήσει, αλλά ξεκινά βλέποντάς τη πιο σοβαρά. Δεν είναι όλοι οι 16άρηδες της λογικής "να βρω μια κοπελιά να κάνω χαβαλέ". Ή μήπως είναι; :X Ε καλά, για το τελευταίο σκέλος της απάντησης επιφυλάσσομαι κι εγώ!!!:lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Διαβάζω από κάποιους "οι γυναίκες σήμερα είναι έτσι κι έτσι :chair: ". Διαβάζω από κάποιες "ναι, αλλά και οι άντρες σήμερα είναι :rocket:". Λοιπόν... Θα βρείτε τέτοια άτομα και στα δύο φύλα. Το να χάνουμε οι μεν την εμπιστοσύνη μας στους δε, απλά και μόνο από κάποιες επισφαλείς γενικεύσεις, είναι τουλάχιστον χαζό και δέιχνει ανωριμότητα. Το ότι η ειλικρίνεια, ο ρομαντισμός, η πίστη δεν εκτιμούνται πια τόσο όσο θα έπρεπε από κάποιους άντρες και από κάποιες γυναίκες, όπως πριν είπα, δε σημαίνει ότι μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Και μ'αυτό συμφωνώ :happy: και ξέχασα να το γράψω πιο πάνω. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Εγώ, πάλι, θα πω απλά δυο-τρία πραγματάκια, πολύ επιγραμματικά! :happy: Διαβάζω από κάποιους "οι γυναίκες σήμερα είναι έτσι κι έτσι :chair: ". Διαβάζω από κάποιες "ναι, αλλά και οι άντρες σήμερα είναι :rocket:". Λοιπόν... Θα βρείτε τέτοια άτομα και στα δύο φύλα. Το να χάνουμε οι μεν την εμπιστοσύνη μας στους δε, απλά και μόνο από κάποιες επισφαλείς γενικεύσεις, είναι τουλάχιστον χαζό και δέιχνει ανωριμότητα. Το ότι η ειλικρίνεια, ο ρομαντισμός, η πίστη δεν εκτιμούνται πια τόσο όσο θα έπρεπε από κάποιους άντρες και από κάποιες γυναίκες, όπως πριν είπα, δε σημαίνει ότι μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Τέλος, ένα άτομο στα 16 του μπορεί να αναζητά εκτός από μια σχέση του επιπέδου "βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε κλαμπάκια" κτλ και μια πιο σοβαρή σχέση. Σαφώς χωρίς να ξέρει εξαρχής ότι η σχέση αυτή μπορεί να κρατήσει, αλλά ξεκινά βλέποντάς τη πιο σοβαρά. Δεν είναι όλοι οι 16άρηδες της λογικής "να βρω μια κοπελιά να κάνω χαβαλέ". Ή μήπως είναι; :X Ε καλά, για το τελευταίο σκέλος της απάντησης επιφυλάσσομαι κι εγώ!!!:lol: ακριβως αυτο :D ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Πιστεύω ότι στις μέρες μας δεν υπάρχει αγάπη. Το κάθε φύλο κοιτάει το συμφέρων του, ο άντρας κοιτάει να βρει μια εμφανίσιμη γυναίκα για να κάνει το κομμάτι του στο κοινωνικό του περίγυρο χωρίς να κοιτά αν ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους και η γυναίκα ψάχνει ένα άντρα με κάποια οικονομική άνεση ώστε να μπορεί να έχει μια άνετη ζωή. Και κάτι ακόμα στης μέρες μας πιστεύω η γυναίκα γουστάρει το «δήθεν» και την «ιστορία» με λίγο παραμύθι ένα καινούργιο αυτοκίνητο και παριστάνοντας κάποιον που δεν είσαι την έχεις ρίξει. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 πιστευω η αγαπη στα ζευγαρακια σημερα..χανετε απο την καθημερινοτητα και απο τις διαφορας σαλακιουλες που γινονται..ειτε φταιει ο ενας ειτε ο αλλος..παντως και τα 2 φυλλα πρεπει να ειναι πιο συγκρατημενα...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Πιστεύω ότι στις μέρες μας δεν υπάρχει αγάπη. Το κάθε φύλο κοιτάει το συμφέρων του, ο άντρας κοιτάει να βρει μια εμφανίσιμη γυναίκα για να κάνει το κομμάτι του στο κοινωνικό του περίγυρο χωρίς να κοιτά αν ταιριάζουν οι χαρακτήρες τους και η γυναίκα ψάχνει ένα άντρα με κάποια οικονομική άνεση ώστε να μπορεί να έχει μια άνετη ζωή. Και κάτι ακόμα στης μέρες μας πιστεύω η γυναίκα γουστάρει το «δήθεν» και την «ιστορία» με λίγο παραμύθι ένα καινούργιο αυτοκίνητο και παριστάνοντας κάποιον που δεν είσαι την έχεις ρίξει. Ειδικα για το κομματι που εχω τονισει,συμφωνω απολυτα.Πλεον χαρισματα οπως η ειλικρινεια,η καλως εννοουμενη μαγκια & η ευθυτητα δε συγκινουν σχεδον καμια.Αντιθετα,το δηθεν & η νοοτροπια "ολοι πρεπει να ειστε το ιδιο" (κοινως η μαζοποιηση:p ) εχουν επικρατησει.Τι να πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 :confused: :O :) Freak_Of_Nature, το έθεσες τέλεια;) Συμφωνώ... Dimitris79 μήπως κι εσύ πιστεύεις ότι είναι όλες ίδιες; Θύμα της μαζοποίησης κι εσύ...:) Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts