Jump to content

Προβλημα με εγκατασταση VGA Drivers

gregorisvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hi!Προσπαθω να εγκαταστησω τους drivers της καρτας γραφικων μου αλλα μου βγαζει τις παρακατω βλακειες :p Τι ειναι?

http://img482.imageshack.us/img482/5299/xss5fh.jpg και μολις παταω ΟΚ http://img388.imageshack.us/img388/5862/dewd1xz.jpg

Τι κανω?

edit:Μολις διαπιστωσα οτι δεν μπορω να κανω εγκατασταση σε καποιες εφαρμογες που βρισκονται στην επιφανεια εργασιες..Μου βγαζει error..

Το πρώτο μύνημα (εικόνα) το είχα συναντήσει και εγώ πολύ παλιά σε εγκατάσταση driver της Matrox σε συγκεκριμένη version μόνο.

Είχε πρόβλημα με το path που ήταν μεγάλο πχ

f:\drivers\matrox\winxp\Millennium G450 ver κλπ κλπ

Το πρόβλημα λυνόταν με το που έκανα copy τους driver στο σκληρό δίσκο και δεν ήταν μεγάλο το path. πχ d:\Millennium G450 ver κλπ κλπ ή ακόμα και d:\temp

Το δεύτερο μύνημα (εικόνα)δεν το ξέρω αλλά έχει σχέση με τον installer καθαρά απο ότι δείχνει (όπως άλλωστε και το πρώτο μύνημα)

Δοκίμασέ το

Για την τελευταία ερώτησή σου δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν μου έρχεται τίποτα στο μυαλό...Ισως κάποιος άλλος

Δημήτρης

Το θεμα ειναι φιλε Δημητρη οτι την εγκατασταση της κανω μεσα απο το αρχειο της καρτας γραφικων :) Δεν μπορω να αλλαξω directory.Δεν ξερω γμτ τι μπορει να παιζει.Παντως σε ευχαριστω για τη βοηθεια :D

Το θεμα ειναι φιλε Δημητρη οτι την εγκατασταση της κανω μεσα απο το αρχειο της καρτας γραφικων :) Δεν μπορω να αλλαξω directory.Δεν ξερω γμτ τι μπορει να παιζει.Παντως σε ευχαριστω για τη βοηθεια :D

Αυτό εννούσα. Κάνε copy τους driver κάπου στον σκληρό και κάνε απο εκεί εγκατάσταση...

Αλλά ακόμα καλύτερα, δεν κατεβάζεις τους τελευταίους driver από το site της Nvidia μήπως και παιδεύεσαι άδικα?

Δημήτρης

Πηγαινε εδω οπως λεει ο φιλος Silvester

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εχει γενικευθει το προβλημα..Δεν μπορω να εγκαταστησω σχεδον καμια εφαρμογη ακομα και αλλαζοντας directory.. http://img296.imageshack.us/img296/949/xdfb1uh.jpg Tι να κανω ρε παιδια? :(

Παλια ειχε..Τωρα ομως αλλαξα το ονομα χρηστη και αλλαξαν και τα paths απ οτι βλεπω..Αλλα συνεχιζει να το κανει αυτο..

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με τα path names.

Για πήγαινε control panel ---> regional and language options και επαλήθευσε ότι δεν έχεις βάλει τα μισά settings αγγλικά και τα μισά ελληνικά και έχει γίνει σαλάτα το σύστημα γιατί ίσως πέτυχες κάποιον περίεργο συνδιασμό που τα κάνει όλα χάλια.

Τώρα υπάρχει και περίπτωση αν έγινε ξαφνική διακοπή ρεύματος να σου χάλασε το registry ή ακόμα αν έχεις ξαναπεράσει απο πάνω τα windows να σου δημιούργησε το πρόβλημα

Το μόνο σίγουρο είναι ότι απο χθές ταλαιπωρήσε ενώ ένα format και ξαναεγκατάσταση, θα σου πάρει 1-2 ώρες μέχρι να τα ξαναστήσεις όλα

Συμβουλή μου εφόσον απο ότι βλέπω δεν έχεις εγκαταστήσει και πολλά πράγματα, τράβα ένα format και πέρασέ τα από την αρχή.

P.S. Υπάρχει και η σπάνια περίπτωση να είναι και προβληματικό το CD από το οποίο κάνεις την εγκατάσταση.

Δημήτρης

να σε ρωτησω κατι; το G?????? τι ειναι; γιατι ερωτηματικα και οχι μια απλη λεξη; :rolleyes:

Εβαλα τα XP Pro μ και ολα καλα :p (στα home εφτιαξα αλλο user account :p ).Τωρα ομως οταν παω να βαλω το Asus probe και καποια αλλα προγραμματα και temp monitoring,bios updating Κλπ μου λεει Fail to install IO Controller..Τι συμβαινει παλι? :S Στην καρτελα διαχειριση υλικου δεν εχει καποιο θαυμαστικο οr smth.Καμια ιδεα?

Ο απλός User account στα XP δεν έχει δυνατότητα να κάνει εγγκατάσταση πολλών προγραμμάτων που έχουν να κάνουν με το λειτουργικό και με το Hardware κάποιου υπολογιστή...

Δεν ειμαι απλος user στα XP Pro που εγκατεστησα προχθες.Ως Administrator μπαινω :) Αλλα και παλι δεν μπορω να κανω εγκατασταση σε αυτες τις εφαρμογες πραγμα που μπορουσα ανετα στα XP Home..

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλους.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

Έχω ένα παλιό Pentium 2 που το χρησιμοποιώ για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για ένα πείραμα θερμοκρασιών κτλ κτλ.

Το θέμα είναι ότι χθες έκανα format και τώρα στις ρυθμίσεις οθόνης όταν βάζω επιλογή 32 bit στα χρώματα τότε το δέχεται μόνο στην πιο μικρή ανάλυση (640x480 νομίζω) και φαίνονται κάτι γαϊδουροεικονίδια που βγάζουν μάτι λόγω μεγέθους.

Ενώ την αμέσως επόμενη ανάλυση (800x600, νορμάλ) την υποστηρίζει μόνο με επιλεγμένα τα 16 χρώματα (με το οποίο δείχνει άθλια βέβαια).

Τι να κάνω; Μήπως παίζει κανα πρόβλημα με τους drivers της κάρτας γραφικών; Έχω μια voodoo banshee με οδηγούς 3dfx (πληροφοριακά).

_________

:love:

Mallon einai i drivers,an 8eleis pes mou ti windows exeis egatastisi na prospa8isw na brw tous katalilous.

Edit:An exeis XP katebase autous.

http://display-and-video.free-driver-download.com/3DFX/231/3dfx-Voodoo-Banshee--Driver-Acceleration---For-WinXP.html

An exeis 95 h 98.

http://display-and-video.free-driver-download.com/3DFX/229/3dfx-Banshee-Display----Driver-1.03.04--For-Win9x.html

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Έχω Windows 98 γιατί αν έβαζα τα xp ή ακόμα και τα me θα ήταν απελπιστικά αργό.Θα δοκιμάσω το δεύτερο link σου και θα σου πω.

Χίλια thanks!!

:O

:love: