Jump to content

Ανθοέκθεση - Άνθη, φυτά, τα άπαντα

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ είμαι από επαρχία φοιτητής εδώ στον Πειραιά. Αυτό που έχω καταλάβει στην Αθήνα είναι ότι για κανέναν δεν είσαι τίποτα. Εννοώ εμπόρους. Δε σε ξέρουν κι από χτες για να σου κάνουν τον καλό, ούτε θα σε υποστηρίξουν ποτέ. Θυμάται τώρα κανείς σε εκείνο το μαγαζί ότι εγώ αγόρασα ψυγείο 200 ευρώ? Δεν είναι όπως είχαμε μάθει στις πόλεις μας, ότι αν κάποιος δεν είναι σωστός στη δουλειά του κάποια στιγμή θα βγει βρώμα, δε θα πηγαίνει κόσμος και θα το κλείσει. Εδώ είναι να σου πάρουν τα λεφτά και να την κάνεις. Εντελώς πελατειακή σχέση. Κι εμείς πρέπει να τους φερόμαστε μόνο σαν ιδιοκτήτες ή πωλητές καταστήματος. Δεν είμαστε φίλοι.. (Αυτό δεν ισχύει ίσως μόνο στα γειτονικά μαγαζάκια, που σίγουρα σε θυμούνται..).

Γίνεται και στον Πειραιά,παιδιά,έκθεση ανθοκομικής και δεν το κρύβω ότι πέρυσι αγόρασα κι εγώ δυο γλαστράκια..Είναι όμορφες αυτές οι εκθέσεις.. (οσον αφορά τα λουλουδια, γιατί απότι μας είπε και η balloo στους ανθρώπους υπάρχει ένα πρόβλημα..)

ειμαι και γω απο επαρχία!! αρχετα αν γραφω στο προφιλ μου αθηνα. απο ευβοια ειμαι. οντως συμφωνω απολιτα σαυτο που λες. στην α8ηνα 8ελουν να πας να τους αφινεις τα ωραια σου λεφτα δεν υπολογιζουν αν εισαι φτωχος και αυτα τα λιγα που ειχεις τα εβγαλες με κοπο και περισσοτερη εργασια αποτι αλλοι που εργαζονται αθηνα.και μετα δε σε ειδαν δε σε ξερουν.και το χειροτερο εκμεταλευονται την ανωνιμια και οτι δε θα σε ξαναδουν και ειναι ικανοι να σε κανουν σκουπιδια για να υποστιριξουν τα συμφεροντα τους. ντροπη τι να πω ντροπη να πας απο επαρχια να δινεις ενα σωρο λεφτα και να σε βγαζουν κλεφτη. δε κοβουν καλα καλα αποδειξεις οι γυφτοι.στην εκ8εση της κηφισιας δεν 8α επρεπε να γινεται αυτο τι γυφτια ντροπη εστειλα και εμαιλ στην εκ8εση με τα παραπονα μου και με γραψαν τι ντροπη οι γυφτοι.ξερω οτι υπαρχει μεγαλη βρομια στο κοσμο δε περιμενα ομως ειλικρινα να γινει εκει αυτο το σκηνικο ντροπη στην ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ,ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ και να το βρουνε απο το 8εο.επεισης οι αθηναιοι τους επαρχιωτες τους βλεπουν πολυ ρατσιστικα και τους υποτιμανε λες και οι αθηναιοι εχουν ξεχασει απο που κραταει οι σκουφια τους αφου οι περισσοτεροι δεν ειναι γνησιοι αθηναιαι.

It Feel So Good

ειμαι και γω απο επαρχία!! αρχετα αν γραφω στο προφιλ μου αθηνα. απο ευβοια ειμαι. οντως συμφωνω απολιτα σαυτο που λες. στην α8ηνα 8ελουν να πας να τους αφινεις τα ωραια σου λεφτα δεν υπολογιζουν αν εισαι φτωχος και αυτα τα λιγα που ειχεις τα εβγαλες με κοπο και περισσοτερη εργασια αποτι αλλοι που εργαζονται αθηνα.και μετα δε σε ειδαν δε σε ξερουν.και το χειροτερο εκμεταλευονται την ανωνιμια και οτι δε θα σε ξαναδουν και ειναι ικανοι να σε κανουν σκουπιδια για να υποστιριξουν τα συμφεροντα τους. ντροπη τι να πω ντροπη να πας απο επαρχια να δινεις ενα σωρο λεφτα και να σε βγαζουν κλεφτη. δε κοβουν καλα καλα αποδειξεις οι γυφτοι.στην εκ8εση της κηφισιας δεν 8α επρεπε να γινεται αυτο τι γυφτια ντροπη εστειλα και εμαιλ στην εκ8εση με τα παραπονα μου και με γραψαν τι ντροπη οι γυφτοι.ξερω οτι υπαρχει μεγαλη βρομια στο κοσμο δε περιμενα ομως ειλικρινα να γινει εκει αυτο το σκηνικο ντροπη στην ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ,ΦΤΟΥ ΤΟΥΣ και να το βρουνε απο το 8εο.επεισης οι αθηναιοι τους επαρχιωτες τους βλεπουν πολυ ρατσιστικα και τους υποτιμανε λες και οι αθηναιοι εχουν ξεχασει απο που κραταει οι σκουφια τους αφου οι περισσοτεροι δεν ειναι γνησιοι αθηναιαι.

Εδώ αγαπητή φίλη μάλλον κάνεις κάποιο λάθος... χαρακτηρίζεις τους πάντες εξαιτίας κάποιου/κάποιου περιστατικού.... Δηλαδή όλοι είμαστε μέσα? Προσωπικά εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους της επαρχίας.... Δε σε καταλαβαίνω...:worry:

• 1 year later...

και φετος στον ιδιο χωρο (πεδιο του αρεως)βρισκεται η ανθοεκθεση 2008.

με την μονη διαφορα οτι ολο και λιγοτεροι ανθοπωλες συμμετεχουν χρονο με τον χρονο..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 1 year later...

θα ηθελα να σας ρωτησω το εξης.

εχω εναν κακτο ο οποιος αποτελειται απο μικρους "κορμους" σαν και αυτον

αρχικα οταν μου τον εφεραν ειχε 4 τετοιους κορμους.

το ειχα βαλει σε ενα επιπλο και ακολουθωντας οδηγιες το ποτιζα οποτε μου ειχαν πει.

σημερα,βγαζοντας το για να το ποτισω ειδα πως απο πισω εχει 2 καινουριιους μινι κορμους,αλλα ειναι ασπροι και μαλακοι..πατωντας τα με ενα εργαλειακι δεν ειναι σκληροι οπως οι αλλοι 4 πρασινοι,αλλα λευκοι και μαλακοι,τοσο που το εργαλειο βυθιζοταν.

ξερει καποιος τι μπορει αν φταιει?

ελληψη φωτος?κατι με το ποτισμα?

• 9 months later...

Θελω να κανω μια ερωτηση και δεν βρηκα αλλο θεμα σχετικο, ελπιζω αυτο να ειναι οκ.

Θελω να βρω ψευτικη ανθοδεσμη, αλλα οτι εχω βρει μεχρι στιγμης(π.χ. σε jumbo και μερικα ανθοπωλεια της γειτονιας) ειναι αρκετα της πλακας, δλδ κανει μπαμ οτι ειναι πλαστικα τα λουλουδια, ξερετε που μπορω να βρω μεγαλυτερη ποικιλια και καλυτερη ποιοτητα; Για Αθηνα παντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο ebay είδες???

εχει ομορφες.

αν δεν εχεις προβλημα χρονου,μπορεις να δοκιμασεις.

διαφορετικα μπορεις να δεις σε μαγαζια με ειδη γαμου(ω,ναι εχουν και τετοια) ή σε μαγαζια που σχετίζονται με....μνήματα!!(τα αγοραζουν για τα βαζα,ωστε να μην χαλανε γρηγορα)

Ναι, για την δευτερη περιπτωση το θελω, δυστυχως, αλλα δεν εχω βρει κατι που να μην μοιαζει φτηνιαρικο σε τετοια μαγαζια.

Απο e bay θελει πιστωτικη ε? Δεν εχω ψωνισει ποτε απο κει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

google it ..

το 1ο αποτελεσμα που μου εβγαλε ειναι τουτο http://www.marsanis.gr/index.php?act=viewCat&catId=26 το οποιο εχεικαι μερικα αληθοφανη για την δουλεια που το θελεις.

απο ebay Η αληθεια ειναι πως εχει πιο πολυ νυφικα μπουκετα,δε νομιζω να σε καλυπτουν...