elteo Δημοσιεύτηκε November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2003 Πριν 2 μερες πηραμε το λογαριασμο της Telepassport.. Ανοιγωντας το φυλλο με τα αναλυτικα στοιχεια παρατηρησα οτι σε κλησεις μου που εκανα σε κινητο στην Ιταλια (ιταλικο νουμερο και sim) οτι με χρεωσαν για 1 λεπτο με 0,24 ευρω χωρις φπα!! Κοιταω υποψιασμενος τον επισημο τιμοκαταλογο τους ειδα οτι η χρεωση που δινουν ειναι 0,21!!!!! ευρω χωρις φπα!! Toυς εστειλα email και περιμενω απαντηση... Ποια η αποψη σας ρε παιδια? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_s Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 χα... να δεις που στο τέλος θα τους πληρώσουμε και περισσότερο από τον ΟΤΕ :wacko: Παράθεση Entexnos Fm Το νέο μουσικό ραδιόφωνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Έλεγξες μήπως έχει γίνει αλλαγή στις χρεώσεις από τότε που πήρες τον τιμοκατάλογο; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Θα ήθελα να πιστεψω ότι ήταν ένα απλό λάθος. Αλλά καλά έκανες και ενημέρωσες διότι μπορέι καν να την ξαναπάθαινες! Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Δεν υπαρχει επισημη αλλαγη στις τιμες τους lewton! Παντως δεν τους πολυεχω εμπιστοσυνη και μου φαινεται θα τους σταματησω! Στο email δεν απαντησαν ακομα... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον elteo Δεν υπαρχει επισημη αλλαγη στις τιμες τους lewton! Παντως δεν τους πολυεχω εμπιστοσυνη και μου φαινεται θα τους σταματησω! Στο email δεν απαντησαν ακομα... Στους όρους που υπέγραψες, λέει ότι οποιαδήποτε ένσταση αφού λάβεις τον λογαριασμό, μπορείς να την υποβάλεις με email ή μήπως λέει εγγράφως? Για πρόσεξε το αυτό. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tfan Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον elteo Πριν 2 μερες πηραμε το λογαριασμο της Telepassport.. Ανοιγωντας το φυλλο με τα αναλυτικα στοιχεια παρατηρησα οτι σε κλησεις μου που εκανα σε κινητο στην Ιταλια (ιταλικο νουμερο και sim) οτι με χρεωσαν για 1 λεπτο με 0,24 ευρω χωρις φπα!! Κοιταω υποψιασμενος τον επισημο τιμοκαταλογο τους ειδα οτι η χρεωση που δινουν ειναι 0,21!!!!! ευρω χωρις φπα!! Toυς εστειλα email και περιμενω απαντηση... Ποια η αποψη σας ρε παιδια? η άποψή μου ειναι οτι προκειται για αναξιόπιστη εταιρία. Παράθεση --> Mostly Harmless <-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Tfan η άποψή μου ειναι οτι προκειται για αναξιόπιστη εταιρία. Αν και τους "την λέω" τακτικά, θα συμφωνήσω με Tfan. Δε νομίζω να το έκαναν επιτηδες και "όποιος το κατάλαβε, το κατάλαβε". Μάλλον πρόβλημα στο Billing της Μηχανογράφησης. Αλλά όπως είπα και πριν μη το αφήσεις. Κυνήγησέ το. Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αν θελουν να εχουν πελατες να μην εχουν προβληματα και λαθη! Δεν θα πληρωνω εγω τα λαθη τους που δεν αφορουν μια κληση αλλα 22!!! :mad: Αξιότιμε κύριε, Η χρέωση για κλήση προς κινητό στην Ιταλία, είναι αυτή που αναφέρεται στον τιμοκατάλογό μας, δηλαδή 0,21 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΛΗΣΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΙΜΗ (0,24) ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/5/2003. Mε δουλευουν κιολας! :mad: Τους αναφερω ρητα για λογαριασμο Οκτωβριου! :mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον elteo Mε δουλευουν κιολας! :mad: Τους αναφερω ρητα για λογαριασμο Οκτωβριου! :mad: Μα καλα γιατι δεν τους παιρνεις τηλεφωνο να τους αναφερεις τη κατασταση? Με e-mail δε θα καταφερεις τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Λοπόν το time charge rate της TELEPASSPORT έίναι 9 δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι εσύ μίλησες 60 δυτερόλεπτα αλλά στην ουσία χρεώθηκες 63 δευτερόλεπτα, που σημαίνει 0,2205. 9 δευτερ. = 0,0315 χρέωση (09 δευτερ. / 0,0315 ευρώ) 9 δευτερ. = 0,0315 χρέωση (18 δευτερ. / 0,0630 ευρώ) 9 δευτερ. = 0,0315 χρέωση (27 δευτερ. / 0,0945 ευρώ) 9 δευτερ. = 0,0315 χρέωση (36 δευτερ. / 0,1260 ευρώ) 9 δευτερ. = 0,0315 χρέωση (45 δευτερ. / 0,1575 ευρώ) 9 δευτερ. = 0,0315 χρέωση (54 δευτερ. / 0,1890 ευρώ) 9 δευτερ. = 0,0315 χρέωση (63 δευτερ. / 0,2205 ευρώ) Τώρα γιατί λέει σε εσένα 0,24 δεν μπορώ να γνωρίζω. Απλά πάρε και ρώτα τους. Όσο για το αν είναι ή όχι αξιόπιστη η TELEPASSPORT, από προσωπική άποψη πιστεύω πως είναι αξιόπιστη ως προς τις χρεώσεις. Είμαι δύο χρόνια συνδρομητής της και δεν έχω κανένα παράπονο. Είναι η παλαιότερη εταιρία εναλλακτικού τηλεπικοινωνιακού χαρακτήρα. Το 1999 λειτουργούσε με routers στις γραμμές, κι εκεί να δείτε μπλεξήματα!!!! Edited by Αρχιμήδης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 6, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Αστο φιλε το πηγαμε στα εξωδικα και τελειωσε η δουλεια εκει αναγνωριζοντας το λαθος τους! Ημουν συνδρομητης τους 1,5 χρονο.Χασανε ενα καλο πελατη! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ AΠΟ ΚΑΠΟΙΟ MODERATOR ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον elteo Αστο φιλε το πηγαμε στα εξωδικα και τελειωσε η δουλεια εκει αναγνωριζοντας το λαθος τους! Εξώδικο εεεε!!?!?!?!?!?! Χμμμμ! Το τράβηξες το θέμα, μέχρι εκεί? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 9, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 LOCK PLEASE! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo LOCK PLEASE! Elteo, δεν βλέπω ιδαίτερο λόγο να κλειδωθεί το θέμα. Άλλοι χρήστες πιθανόν να έχουν να διηγηθούν παρόμοιες εμπειρίες. Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 9, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Xmmmmmmm...... Kante oti thelete..pantos to thema itan arketa prosopiko! Gia auto zitisa na kleidothei.. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 κ τι συμφερον εχει το εξωδικο?δικηγορους κτλ...δεν βγαινει πολυ παραπανω? κατι αλλο αν δεν κανω λαθος υπαρχουν σε πολλες εταιριες εναλλ.τηλ. το προβλημα με τις αναπαντητες.δηλ.χρεωνουν καποια cents για αναπαντητη. Εχει κανεις υποψην σε ποιες εταιριες συμβαινει αυτο? υπαρχει περιπτωση να δωσουν τα λεφτα πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts