iliasp Δημοσιεύτηκε May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 1, 2006 Υπάρχει καποιο προγραμμα που να μου προσφερει τη δυνατοτητα να εχω dynamic ip?? Ειτε Free είτε να χρειάζεται να το "αγορασω"...δεν εχω προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 δεν καταλαβα τι θες, κανενα software δεν μπορει να σου δωσει dynamic IP, αυτο το καθοριζει ο ISP σου και βεβαια η συνδρομη που εχεις πληρωσει. εαν θυμαμαι καλα οι ISP οπως ΟΤΕΝΕΤ 4ΝΕΤ Tellas σου την αλλαζουν καθε 60 και κατι ωρες, με vivodi ομως ειναι αλλιως τα πραγματα, εμενα μου αλλαξαν ΙΡ μετα απο ενα χρονο Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 θελω να λειτουργησω το pc με ενα προγραμμα ως web server για να το κανω αυτο μου ζηταει dynamic ip οποτε μου δινει τη δυνατοτητα να αγορασω την υπηρεσια απο αυτους ή μου λεει να το κανω με καποιον δικο μου τροπο λιγο που εψαξα βρηκα κατι dynamic DNS clients για τους οποιους δεν ξερω και πολλα οποτε και ζηταω απο καποιον εδω μεσα εαν εχει καποια καλυτερη λυση...δεν βρισκομαι ελλαδα οποτε και δε λειτουργω με τους ελληνικους ISP,ο δικος μου πρεπει να μου παρεχει καινουργια IP πιο συχνα DSL εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Oι web server συνήθως λειτουργούν με static IPs, εκτός αν είσαι αρκετά μαζοχιστής να ψάχνεις ψίλους στ' άχυρα για να δεις μια σελίδα. Για αυτούς που δεν έχουν static, δηλαδή έχουν dynamic IPs, υπάρχει τρόπος μέσω υπηρεσιών dynDNS να λειτουργήσουν κάποιο server. Υποθέτω ότι κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά. Αν έχεις static IΡ, δεν πρέπει να ψάχνεις τρόπο για να την λειτουργήσεις με dynDNS. Ο webserver θα δουλεύει τό ίδιο καλά (αν όχι καλύτερα) και θα σου χρειαστούν απλώς domain name, DNS services και ο server αυτός καθ'αυτός. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Opws eipe kai o varadero, an exeis static ip dn xreiazesai dynamic ip updater.. An xreiazesai, des to dyndns.org... einai tzampa.. Gia domain twra des to http://www.tk (nai einai oloklhsh h diey8ynsh dn leipei kati:p) have fun :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Oι web server συνήθως λειτουργούν με static IPs, εκτός αν είσαι αρκετά μαζοχιστής να ψάχνεις ψίλους στ' άχυρα για να δεις μια σελίδα. Για αυτούς που δεν έχουν static, δηλαδή έχουν dynamic IPs, υπάρχει τρόπος μέσω υπηρεσιών dynDNS να λειτουργήσουν κάποιο server. Υποθέτω ότι κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά. Αν έχεις static IΡ, δεν πρέπει να ψάχνεις τρόπο για να την λειτουργήσεις με dynDNS. Ο webserver θα δουλεύει τό ίδιο καλά (αν όχι καλύτερα) και θα σου χρειαστούν απλώς domain name, DNS services και ο server αυτός καθ'αυτός. static αποκλειεται να εχω προεπιλεγμενη απο το δικτυο μου σωστα? εχω ενα προγραμματακι με το οποιο χτιζω κανονικα τη σελιδα με το domain της και το pc ως web server ... αλλα οταν παω να τη βαλω σε λειτουργια μου λεει οτι χρειαζομαι Dynamic ip, ειχα συνδεσει στο μυαλο μου τη διαδικασια με τη static ip,οποτε απο τη στιγμη που ειναι διαφορετικα οντως κατι εχω μπερδεψει και βασικα οχι μονο αυτο αλλα ολη τη διαδικασια...βλεπεις ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με το να την ανεβασω τη σελιδα...και επειδη το εχω φορτωσει με χιλιες δυο μαλ*****τσες οπως live webcam και live radio και διαφορα αλλα εχω χασει τη μπαλιτσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 static αποκλειεται να εχω προεπιλεγμενη απο το δικτυο μου σωστα? σωστά, εκτός εαν έχεις πληρώσει παραπάνω... εχω ενα προγραμματακι με το οποιο χτιζω κανονικα τη σελιδα με το domain της και το pc ως web server ... αλλα οταν παω να τη βαλω σε λειτουργια μου λεει οτι χρειαζομαι Dynamic ip, ειχα συνδεσει στο μυαλο μου τη διαδικασια με τη static ip,οποτε απο τη στιγμη που ειναι διαφορετικα οντως κατι εχω μπερδεψει και βασικα οχι μονο αυτο αλλα ολη τη διαδικασια...βλεπεις ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με το να την ανεβασω τη σελιδα...και επειδη το εχω φορτωσει με χιλιες δυο μαλ*****τσες οπως live webcam και live radio και διαφορα αλλα εχω χασει τη μπαλιτσα... θες να μας πεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς και τι ακριβώς σου λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts