Jump to content

Προβλημα με σκληρό δίσκο WD, καίγομαι!

oresti
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά, εβγαλα εναν 40άρη WD απο ενα παλιό μηχάνημα και τον έβαλα σε ένα καινούργιο, χωρίς άλλο δίσκο. Τα win δεν bootαραν, και λεω, και ι έγινε, θα τα ξαναπεράσω (σημ. ειχε Norton GoBack το μηχάνημα). Όμως στην εγκατάσταση των win, εκεί που διαλέγεις partition, μου λέει οτι δεν γίνεται να εγκατασταθεί, και πρέπει να κανω delete το partition, και μετά μαλλον φορματ, και δεν το έκανα για να μη χασω δεδομένα. Σημερα έβαλα εναν αδειο 120GB απάνω, και φόρτωσα τα win, το pc δουλεύει κανονικά, αλλά στον "Υπολογιστή μου" δεν δείχνει τον μικρό δίσκο!!! Στα δε εργαλεία διαχείρισης υπάρχει, σε καλή κατάσταση, αλλά καμιά επιλογή δεν υπάρχει πέραν της βοήθειας και της διαμόρφωσης. Τι κανω για να πάρω τα data μου πίσω :(

Ποιο πρόγραμμα ειναι καλύτερο για αυτές τις περιπτώσεις?

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

να πάρω τα data μου πίσω

Get Data Back και πολλα αλλα.

Γιατι δεν ψαχνεις στο φορουμ? Τα εχουμε ξαναπει

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Δοκίμασα νομίζω το Magic Recovery, αλλά θέλει "αγορά"... Ποιο ξέρετε που να είναι "free"?
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

pci filerecovery (pc inspector filerecovery 4.0)

ελευθερη η χρηση του ,γρηγορο στο ψαξιμο.Αν εχει κατεστραμενα blocks θα σε κουρασει λιγο γιατι πρεπει να τα παρακαμπτεις εσυ,αν οχι ,τοτε θα σου βρει αρχεια που ηδη εχεις ξεχασει απο καιρο.Επιλεγεις εσυ ποια θα μεταφερεις και οχι ολα οσα ειναι γραμμενα οπως κανουν αλλα προγραμματα.

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

Κατα πάσα πιθανότητα δεν θα σου κάνει format τον δίσκο αλλα θα του δώσει ένα γράμμα αφού είναι φορμαρισμένος και είχε data μέσα. Είναι λογικό να μην σου δείχνει τον δίσκο μέσα στο υπολογιστή σου. Εγώ στη θέση σου θα έφτιαχνα ένα partition με το partition magic ή κάτι παρόμοιο πάνω στον δίσκο, εναλλακτικά εαν είχα θράσος (που έχω) θα το έκανα με την διαχείρηση δίσκων. Κατα την εγκατάσταση μήπως σου είπε πως θα σβηστεί το λειτουργικό και τα εγγραφά σου?