Jump to content

Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;

Κοινοποίηση

Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;  

239 members have voted

1. 1. Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;

• Ναι
      55
    • Όχι
      121
    • Δεν ξέρω, ίσως και να το σκεφτόμουν...
      63

Recommended Posts

Συζητήσεις περί κλεμμένων κινητών και που μπορούν να βρεθούν, απαγορεύονται διά ροπάλου. Sorry guys, όχι να φάμε και μήνυση.

Το θέμα κλειδώνεται προς το παρόν. Θα καθαριστεί ώστε να μπορείτε να μιλάτε μόνο για το φαινόμενο αυτό, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ για το που μπορούν να βρεθούν.

Τέλος, Th3_Rock_is_here, περιόρισε λίγο τα posts σου σε παρακαλώ και τα σημεία στίξης γενικότερα.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ!!:( :(

Δεν ειχα σκοπο και ουτε που περασε απο το μυαλο μου οτι μπορει να δημιουργουσα τετοιο προβλημα.....

Δεν προκυται να αναφερω τιποτα που να δινει τετοιου ειδους αφορμη.......

Συγνωμη και παλι...:O :O

Παιδια δεν μιλαω σε ενα thread που ονομαζεται περι κλεμμενων κινητων!Με τιποτα!!!

Δεν ειμαστε κλεφτες ουτε κλεφταποδοχοι!περιστατικα αναφερουμε και τιποτα παραπανω

αλλα και αυτα τα σταματησαμε...................

Ουτε προσπαθουμε να πουλησουμε ουτε να αγορασουμε...................

• Απαντήσεις 145
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ!!:( :(

Δεν ειχα σκοπο και ουτε που περασε απο το μυαλο μου οτι μπορει να δημιουργουσα τετοιο προβλημα.....

Δεν προκυται να αναφερω τιποτα που να δινει τετοιου ειδους αφορμη.......

Συγνωμη και παλι...:O :O

Παιδια δεν μιλαω σε ενα thread που ονομαζεται περι κλεμμενων κινητων!Με τιποτα!!!

Δεν ειμαστε κλεφτες ουτε κλεφταποδοχοι!περιστατικα αναφερουμε και τιποτα παραπανω

αλλα και αυτα τα σταματησαμε...................

Ουτε προσπαθουμε να πουλησουμε ουτε να αγορασουμε...................

Απαιτω αλλαγη του Τιτλου.....

Κανείς δεν είπε κανέναν κλέφτη, μην αναφέρεις πράγματα που δεν ειπώθηκαν. Το θέμα έμεινε ξεκλείδωτο ακριβώς για να σχολιάσετε το φαινόμενο της κλοπής και κλεπταποδοχής κινητών, γενικώς.

Φυσικά, όπως είπα και πριν, δεν θα επιτραπεί καμία αναφορά σχετικά με το που, πότε και πως μπορεί κάποιος να βρει κλεμμένα κινητά. Οποιοσδήποτε παραβιάσει αυτό που είπα, αυτομάτως θα δεχτεί τις κυρώσεις που προβλέπονται από τους ΟΠΧ.

Τέλος, εκφράσεις όπως «Απαιτω αλλαγη του Τιτλου» καλό είναι να λείπουν. Η συμμετοχή σου στο myphone.gr είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα και ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.

Οποιοδήποτε σχόλιο εκτός θέματος, θα διαγραφτεί χωρίς προειδοποίηση. Συνεχίζουμε, στο θέμα μας.

Αρκετοί πάροχοι, έχουν συστήματα που κατά το άνοιγμα του κινητού και την προσπάθεια σύνδεσής του στο δίκτυό τους, ελέγχουν το ΙΜΕΪ του και εάν βρουν ότι πρόκειτε για δηλωμένο κλεμένο ΙΜΕΪ, του απαγορεύουν την πρόσβαση. Ουσιαστικά άχρηστο το κινητό...

Επιπλέον ξέρουν και τον αριθμό σου και εάν κάποιος θέλει να το τραβήξει πολύ, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας έχεις εντοπισθεί και συλληφθεί, για κλεπταποδοχή...

Aυτό ισχύει...(δεν ξέρω αν το είπατε σε προηγούμενα ποστς)Σήμερα κάποιος σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας όταν πήγε για να συνδέσει το κινητό του με ΑΤΗΚ...του είπαν ότι το τηλέφωνο αυτό βρίσκεται στην λίστα με τα χαμένα(δεν ξέρω πως να την πω..το δήλωσε κάποιος τεσπα οτι έχασε το κινητό του στην αστυνομία και μόλις πήγε να συνδεθεί τον πιάσανε!)!!!

Follow me on Instagram : el.rapha_

Παιδια το κινητο δουλευει κανονικα...............................

Τωρα το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να αλλαξω το imei και θα το δωδω στην αδερφη μου...........................

Ξερει κανεις πως γινεται αυτο???????????????????????

Επισης ποια ειναι η γνωμη σας να το δωσω στην αδερφη μου η υπαρχει η πιθανοτητα να το πιασουν??????????????

Παιδια το κινητο δουλευει κανονικα...............................

Τωρα το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να αλλαξω το imei και θα το δωδω στην αδερφη μου...........................

Ξερει κανεις πως γινεται αυτο???????????????????????

Επισης ποια ειναι η γνωμη σας να το δωσω στην αδερφη μου η υπαρχει η πιθανοτητα να το πιασουν??????????????

ειπαμε

με τουσ γνωστους τροπους που αναφερθησαν

:X

Συμπεραίνοντας:

Εγώ πάω με την εξής λογική. Αφού αυτοί είναι τόσο επιδεξιοι-αητονυχηδες ξύπνιοι (όπως θέλετε πεστε τους) ώστε να εξαπατήσουν αυτόν τον κακόμοιρο που του το βούτηξαν, το ίδιο θα μπορούν να κάνουν και σε μένα τον... όχι κια τόσο περπατημένο (μπουλη με λένε στο σχολειο)

Και όχι μονο από αλλοδαπους, αλλα και από φίλους. Κάποιος μου πρότεινε Νοκια 6600 με προγραμματα με 100 Ε. Αρνηθηκα ευγενικα. Ειδικα οσον αφορά κινητά που αλλάζουν προσόψεις, ποτέ δεν ξέρεις τι έχουν υποστεί, αφού με μια αλλαγή προσοψης εξαφανιζονται τα όποια σημαδια κακοποίησης.

Αλλά και με αυτά που δεν αλλάζουν, μπορεί να του έχει πέσει στην τουαλέτα (το έχω δει και αυτό!) και να στο πουλάει σαν καινουριο.

Και όσον αφορά τη ζελατινα, υπάρχουν ένα σωρο μηχανήματα που βάζουν ζελατίνες (σαν αυτά που σφραγίζουν τρόφιμα σε σακουλες), όποτε κάτι τέτοιο δεν σημαίνει καινουριο. Μονο με χαρτούρα πειθομαι εγώ!!

kurkosdr

Υ.Γ. Ασε που και να μην "την έχει κανεi" ο αλλοδαπος (αυτό ακουστηκε πολύ ουτοπικο), αν η συσκευή είναι ελλατωματική από το εργοστασιο, τι κάνεις χωρίς χαρτιά?

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

εντάξει, ηρέμισε λίγο... Όχι και 5?. μόνο το BT/WiFi module έχει παραπάνω ;)

EDIT: Πληρώνεις και το R&D που χρειάστηκε για να παραχθεί.

Maziki paragogi sou leei kati i na sto eksigiso?

S'ayto exeis dikio, na mpei zelatina sto kouti einai eykolo! Tespa, ego dn tha ekna tetoiou eidoys agora, den tha edina oute 10E se typous "eksypnakides" pou vgazoun xrimata ksinomtas ta ... ayta pou den exoun diladi, me xrimata pou tous dinoun oi "vlakes", kai vlakes giati dexontai tetoia typakia na tous trone lefta pou evgalan me tin aksia tous!

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Maziki paragogi sou leei kati i na sto eksigiso?

S'ayto exeis dikio, na mpei zelatina sto kouti einai eykolo! Tespa, ego dn tha ekna tetoiou eidoys agora, den tha edina oute 10E se typous "eksypnakides" pou vgazoun xrimata ksinomtas ta ... ayta pou den exoun diladi, me xrimata pou tous dinoun oi "vlakes", kai vlakes giati dexontai tetoia typakia na tous trone lefta pou evgalan me tin aksia tous!

Ναι... θα ήθελα να μου το εξηγήσεις αν μπορείς. Επίσης, αν είναι δυνατό θα ήθελα ένα link από κάποιο αξιόπιστο site που να δείχνει πως η παραγωγή ενός σύγχρονου κινητού κοστίζει 5$. Αλλά επειδή βγαίνουμε offtopic, θα ήταν καλύτερα να μεταφερθούν τα μηνύματα μας σε ένα νέο θέμα και να συνεχίσουμε τη συζήτητη μας εκεί.

EDIT: Με λίγο googling, βλέπω πως μόνο η μητρική πλακέτα μιας low end συσκευής κοστίζει πάνω από 20$. Οπότε δυστυχώς αδυνατώ να καταλάβω πως μια high end συσκευή μπορεί να κοστίζει 5$. Περιμένω την εξήγησή σου. Link: ULC - 1st Generation Ultra-Low-Cost Platform (GSM) The ULC System Solution enables handset production cost below 20 USD

Kai poso kanei an agorasei 10000000000000 apo tetoies plaketes? Ayto thha pei maziki paragogi! An itan ena 9000 tote tha ekane pano apo 1050! Oxi epidi tha itan silektiko!
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

μάλιστα... Δηλαδή αν εγώ πάρω τηλέφωνο ή στείλω mail στην παραπάνω εταιρία και ζητήσω μια μητρική θα μου τη χρεώσουν 20€;

paidia sorry alla stin proigoumeni selida auto me tin vodafone einai psema

giati otan mou to klepsane piga stin vodafone kai dn ekanan tpt,kai na fantastite autos pou mou to xe parei to xe anoixto,eleos

Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

paidia sorry alla stin proigoumeni selida auto me tin vodafone einai psema

giati otan mou to klepsane piga stin vodafone kai dn ekanan tpt,kai na fantastite autos pou mou to xe parei to xe anoixto,eleos

Πραγματι δεν ειναι αυτο αληθεια..........ουτε η cosmote κανει κατι.................

η vodafone τα εχει αφημενα τα μηχανηματα της............δεν τα δουλευει.........

Και οχι παιδια δεν ειστε off topic εχουμε αλλαξει το θεμα εδω και μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :)

protinw stous mods an exoun tin kalosinina anartisoun galop me to erotima : ''tha agorazata klemeno kinito ???''

aplws gia na doume statistika ti tha apadisei o kosmos.....

ps. pros theou oxi faneri psifoforia giati tha ginei xamos!

protinw stous mods an exoun tin kalosinina anartisoun galop me to erotima : ''tha agorazata klemeno kinito ???''

Αυτο θα ηταν καλο ...αν μπορουσε να γινει...

Ευχαριστουμε εκ των προτερων!!!:) :) :)

EEE?? giati den einai apithano, isos to eklepse apo enimeromeno xristi :D

Done :)

ego exo mia aporia !! fantazomai oti polu apo sas exete agorasei metaxeirismena kinita!! pou xerete oti dn einai klemmena ? (apo thn stigmh pou polles fores dn uparxei oute apodeiksh agoras oute tpt!!

Done :)

Ευχαριστουμε πολυ!!!:)

EEE?? giati den einai apithano, isos to eklepse apo enimeromeno xristi :D

Οχι αν δεις τα προηγουμενα μου posts θα δεις οτι το κινητο ηταν σε κουτι...

ego exo mia aporia !! fantazomai oti polu apo sas exete agorasei metaxeirismena kinita!! pou xerete oti dn einai klemmena ? (apo thn stigmh pou polles fores dn uparxei oute apodeiksh agoras oute tpt!!

Μεταχειρισμενο δεν θα παρω ποτε αφου ειναι χειροτερα παο κλεμμενα..εχω πως δουλευουν αυτοι..Παιρνουν τα χαλασμενα καινουργια κινητα , τους κανουν service και μετα να προς πωληση με πολλα ευρο κερδος!!!για αυτο πολλες φορες αν καποιος απο σας εχει μεταχειρισμενο μπορει να δει οτι μετα απο τους 6 μηνες που δινουν εγγυηση 0περιπου βεβαια δεν εχουν τα κινητα χρονομετρητη που τους λεει ποτε να αρχισουν τα προβληματα!!!) χαλανε οθονες και καμερες....

Χαμενη δουλεια να παρεις μεταχειρισμρνο παιδια πεταμενα λεφτα...

ps sorry για τα συνεχομενα posts!!

SORRY!!!

Ευχαριστουμε πολυ!!!:)

Οχι αν δεις τα προηγουμενα μου posts θα δεις οτι το κινητο ηταν σε κουτι...

Μεταχειρισμενο δεν θα παρω ποτε αφου ειναι χειροτερα παο κλεμμενα..εχω πως δουλευουν αυτοι..Παιρνουν τα χαλασμενα καινουργια κινητα , τους κανουν service και μετα να προς πωληση με πολλα ευρο κερδος!!!για αυτο πολλες φορες αν καποιος απο σας εχει μεταχειρισμενο μπορει να δει οτι μετα απο τους 6 μηνες που δινουν εγγυηση 0περιπου βεβαια δεν εχουν τα κινητα χρονομετρητη που τους λεει ποτε να αρχισουν τα προβληματα!!!) χαλανε οθονες και καμερες....

Χαμενη δουλεια να παρεις μεταχειρισμρνο παιδια πεταμενα λεφτα...

ps sorry για τα συνεχομενα posts!!

diafono !!!! exo agorasei pano apo 5 metaxeirismena kinita !! dn exo kanena provlima !! pisteuo oti apla prepei na prosexeis ti agorazeis kai na to elegxeis kala prin to pareis !!episis uparxoun kai metaxeirismena pou polountai sxedon kainouria pou einai molis ligon hmeron se polu kales times !!

diafono !!!! exo agorasei pano apo 5 metaxeirismena kinita !! dn exo kanena provlima !! pisteuo oti apla prepei na prosexeis ti agorazeis kai na to elegxeis kala prin to pareis !!episis uparxoun kai metaxeirismena pou polountai sxedon kainouria pou einai molis ligon hmeron se polu kales times !!

Καλημερα και καλο μηνα.....

Αυτα πιστευω τα ''καινιουργια'' μεταχειρισμενα εγιναν μεταχειρισμενα αφου ο ιδιοκτητης τους ειχε πολλα προβληματα με αυτα και τα ξεφορτωθηκε νωρις νωρις...για να παρει κανα αλλο...

Μήνύματα σχετικά με το πως μπορεί να αλλαχτεί το IMEI αφαιρέθηκαν. Μιας και μερικοί δεν φαίνεται να καταλαβαίνετε ορισμένα απλά πράγματα, προειδοποιώ ότι εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση το θέμα θα κλειδωθεί.

Συνεχίζουμε.

Καλημερα και καλο μηνα.....

Αυτα πιστευω τα ''καινιουργια'' μεταχειρισμενα εγιναν μεταχειρισμενα αφου ο ιδιοκτητης τους ειχε πολλα προβληματα με αυτα και τα ξεφορτωθηκε νωρις νωρις...για να παρει κανα αλλο...

o kathenas exei thn apopsi tou !!:) diafono alla ok !!pantos to oti phra px to 7710 me 250 euro anti 470 kai htan sxedon kainourio kai xoris provlimata pisteuo oti leei polla !!

o kathenas exei thn apopsi tou !!:) diafono alla ok !!pantos to oti phra px to 7710 me 250 euro anti 470 kai htan sxedon kainourio kai xoris provlimata pisteuo oti leei polla !!

καλα μηπως εχεις γνωστους σε καταστημα που πουλαει μεταχειρισμενα:confused: ????

εγω για οσα εχω ακουσει απο διαφορους προβληματικα:wacko: :wacko: .......