supernet Δημοσιεύτηκε November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2003 Απλή ερώτηση. Πως μπορώ να ανοίνω την port 8000? Αυτό γίνεται μέσα από το Configuration (192.168.1.1) του modem? Αν ναι...πως!?!?! Modem: Jetspeed 500i. ISP: Tellas Οperating System: WinXP Υποτίθεται δεν τρέχει κανένα Firewall (software) ούτε και αυτό των windows. Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Καταρχήν επειδή δεν αναφέρεις υποθέτω ότι θέλεις να ανοίξεις την 8000 tcp και udp. Λοιπόν,στις ρυθμίσεις του Jetspeed πηγαίνε Configuration>Security>Advanced NAT configuration>Add Reserved Mapping Εκεί αφήστε το Global IP address όπως είναι,στο Internal IP address βάλε την internal IP σου,transport type tcp,port number 8000 και ADD. Μετά ξανακάνε τα ίδια αλλά με udp. Στη συνέχεια Security Trigger Configuration>New Trigger και άνοιξε τα ίδια ports με πριν.(στα υπόλοιπα εγώ έβαλα:σε όλα allow,max activity interval:5000 και address translation type:both) Save Config,reset το modem και πρέπει να είναι ΟΚ :cool: (Όλα τα παραπάνω με firmware 7.2.6.1) Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον andreas Save Config,reset το modem και πρέπει να είναι ΟΚ :cool: Σ'ευχαριστώ καταρχάς. Θα τα κοιτάξω μόλις πάω σπίτι. :) Να σε ρωτήσω κάτι σχετικό/άσχετο. Με ποιον provider έχεις DSL σύνδεση? Ρωτάω, γιατί θέλω να δω κάτι συγκεκριμένο στις ρυθμίσεις πάνω (άσχετο με τα ports). Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Έχω Τελλάς όπως και εσύ φίλε. Οι παραπάνω ρυθμίσεις πάντως είναι δοκιμασμένες. Με αυτόν τον τρόπο άνοιξα 2 ports για το emule και τώρα συνδέομαι high-id αντί για low-id :) Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον andreas Έχω Τελλάς όπως και εσύ φίλε. Οι παραπάνω ρυθμίσεις πάντως είναι δοκιμασμένες. Με αυτόν τον τρόπο άνοιξα 2 ports για το emule και τώρα συνδέομαι high-id αντί για low-id :) Ακόμα καλύτερα αν έχεις Τελλάς. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Στο CONFIGURATION > Router > IP routes και συγκεκριμένα στο πεδίο GW/Interface τι έχεις εισάγει? Εμένα μου είπε ο τεχνικός από το help desk ότι εισάγεις την IP που πέρνεις... την πρώτη φορά που συνδέεσε. Μου'πε συγκεκριμένα να κάνω copy/paste. Αυτό μόλις πριν 2 βδομάδες μετά από format. Γιατί όταν πρωτοσυνδέθηκα με την Tellas - δεν μου είχαν πει τίποτα τέτοιο. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΩΡΑ!?!?!?! :( :o :wacko: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Τώρα που το λες και εγω θυμάμαι την πρώτη φορά που το ρύθμισα απ'το Helpdesk το έκανα έτσι. Μετά όμως την αναβάθμιση firmware τα έφτιαξα μόνος μου και δεν τους ξαναπήρα τηλ. Δεν θυμάμαι τι είχα βάλει πάντως τώρα το είδα και πρόσεξα ότι τo IP στη δεύτερη στήλη δεν είναι το ίδιο με αυτό που έχω τώρα. :worry: Έχεις κάποιο πρόβλημα και ψάχνεις τις ρυθμίσεις αυτές; Εγώ σταμάτησα να τις πειράζω από τη στιγμή που όλα δουλευουν καλά :whistle: Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον andreas Δεν θυμάμαι τι είχα βάλει πάντως τώρα το είδα και πρόσεξα ότι τo IP στη δεύτερη στήλη δεν είναι το ίδιο με αυτό που έχω τώρα. :worry: Έχεις κάποιο πρόβλημα και ψάχνεις τις ρυθμίσεις αυτές; Εγώ σταμάτησα να τις πειράζω από τη στιγμή που όλα δουλευουν καλά :whistle: Είναι η IP που πήρες την πρώτη φορά. Όχι δεν έχω πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Απλά μου φαίνεται παράξενο που ο ένας μου είπε να κάνω paste εκεί την ΙΡ και ο άλλος όχι. Anyway.......αφού δουλεύει μια χαρά! Φτου φτου φτου :D :p Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 e re file auto hthela kai egw na mathw gia to mule/donkey anoi3es ta port tcp 4662 kai udp 5041 ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 h ruthmish pou eipes gia na anoi3h to port me odhgei se error sugkekrimena : 131826 webserver webserver:Error adding NAT reserved mapping pool item0 Sto global ip exei 0.0.0.0 Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Φίλε δεν ξέρω αυτό το πρόβλημα τι μπορεί να σημαίνει. Έχεις και εσύ firmware 7.2.6.1; Στο emule (0.30c) άνοιξα τα ports 4662tcp,4672udp(είναι τα default αλλά μπορείς να τα αλλάξεις και απο τις ρυθμίσεις του emule) Global IP είναι 0.0.0.0 και στην internal IP βάζεις την εσωτερική ΙΡ(μπορείς να την δεις με ipconfig στο command prompt) όχι την πραγματική. Επίσης είναι σημαντικό μετα τις ρυθμίσεις να κάνεις save config και μετά reset το modem για να δουλέψει. Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 exw thn 7.2.3.0 afou xw to 500 (kai oxi to 500i) jetspeed oi ruthmiseis pou les eina autes pou kanw alla dustuxws bgazei auto to akatanomasto error ti na to kanw to axrhsto Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts