GreekCharmed Δημοσιεύτηκε April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2006 Έχω σε ένα δισκάκι TDK CD-RW 2 αρχεία avi. Το cd μετά την αντιγραφή των αρχείων το έκλεισα (λόγω χωριτικότητας) Τώρα πάω να ανακτήσω τα αρχεία να τα βάλω στο desktop με τον απλό τρόπο αλλά δεν τα μεταφέρει. Πάω να χρησιμοποιήσω το Isobuster, ούτε και αυτό τα καταφέρνει καθώς βγάζει read error. Πάω να τρέξω τα 2 αρχεία avi κατευθείαν απο το cd και παίζουν μια χαρά. Πως όμως θα τα βάλω στο dekstop μου για να τα δω απο το pc μου? Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια :) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Μήπως να δοκιμάσεις σε άλλο drive μπας και αυτό που χρησιμοποιείς έχει πρόβλημα;;) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Και αυτό το έκανα. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Αυτό που θες δύσκολα γίνεται Το avi paizei απο το cd γιατί και να χάσει μερικά frames den ;egine kai tιποτα.Αλλα η αντιγραφή σημαίνει 100% μεταφορά δεδομένων Το μονο που μπορω να σκεφτώ είναι να αλλάξεις το firmware toy drive ωστε να διαβάζει μόνο σε χαμηλή ταχύτητα πες 4Χ και να περιμένεις γιατί οι υωηλές ταχύτηες αναγνωσεις επιφέρουν κάπια απώλεια στα ταλαιπωρημενα cd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ego tha sou elega na kaneis antigrafi to diskaki se kapoio allo pio aksiopisto i se kapoio pou exeis diapistosei oti douleuei kala me to pc sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ego tha sou elega na kaneis antigrafi to diskaki se kapoio allo pio aksiopisto i se kapoio pou exeis diapistosei oti douleuei kala me to pc sou. Και αυτό το δοκίμασα προχτές πήγα να κάνω αντιγραφή του cd αυτού σε ένα άλλο cd (on the fly) αλλά και πάλι έβγαζε read errors. Και δεν πρόκειται να αλλάξω το firmware του dvd drive μου μόνο και μόνο επειδή ένα cd δεν μου το διαβάζει. Στο ίδιο cd-rw έχω και φακέλους με mp3 τα οποία το isobuster τα μεταφέρει κανονικότατα στο desktop μου. Γιατί όμως δεν μπορεί να μεταφέρει το avi αρχείο?:blink: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Δοκίμασε να ελέγξεις το CD με το πρόγραμμα CDCheck (google it). Ελέγχει τα CD - DVD για τυχόν προβλήματα και πολύ συχνά καταφέρνει να τα διορθώσει κιόλας. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Και αυτό το δοκίμασα προχτές πήγα να κάνω αντιγραφή του cd αυτού σε ένα άλλο cd (on the fly) αλλά και πάλι έβγαζε read errors. Και δεν πρόκειται να αλλάξω το firmware του dvd drive μου μόνο και μόνο επειδή ένα cd δεν μου το διαβάζει. Στο ίδιο cd-rw έχω και φακέλους με mp3 τα οποία το isobuster τα μεταφέρει κανονικότατα στο desktop μου. Γιατί όμως δεν μπορεί να μεταφέρει το avi αρχείο?:blink: Dokimases na to diavaseis me to antigrafiko sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Αν κατά την αντιγραφή εμφανίζεται πρόβλημα, συνηθέστερα Cyclic Redundancy Check error, τότε είτε το δισκάκι είναι ελαττωματικό, είτε δεν έγινε σωστά η εγγραφή. Είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσεις να πάρεις τα δεδομένα που έχεις γράψει σε αυτό, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις με ένα πρόγραμμα όπως το Badcopy pro. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Να δείτε το εξής κουφό. Το δοκίμασα και σε άλλο Pc και όταν πήγαινε να το μεταφέρει στο desktop μου έβγαζε το μύνημα Unexpected end of archive...δηλαδή πάει να πει πως το αρχείο δεν είχε κατέβει σωστά? Τεσπά...θα το κάνω εντελώς format το cdrw και θα το ξανακατεβάσω... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts