crazy_4 Δημοσιεύτηκε April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2006 Χρόνια Πολλά, Χρηστός Ανέστη. Θέλω τα φώτα σας... Θέλω να φτιάξω μια σελίδα με frames, και θέλω σε ένα από αυτά να εμφανίζεται ένας φάκελος που έχω στο σκληρό δίσκο, χωρίς όμως την μπλε μπάρα στα αριστερά που έχουν τα XP.πως μπορώ να την εξαφανίσω για τη σελίδα μόνο (όχι γενικά από τα XP) ? Επίσης πως θα γίνει να εμφανίζονται τα περιεχόμενα του φακέλου με λεπτομέρειες αμέσως?? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 θες να δειχνεις τι εχεις στο δισκο σου σε html? Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 θες να δειχνεις τι εχεις στο δισκο σου σε html? ναι κάτι τέτοιο... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts