mixalaros Δημοσιεύτηκε April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 24, 2006 παιδια καλησπερα! ειχα την εξης απορια... εχω ενα bluetooth ακουστικο για το κινητο. Εαν παρω ενα blutooth ανταπτορα στο pc μου, θα μπορω να το χρησιμοποιω σαν ακουστικο-μικροφωνο? πχ. να μιλαω μεσω Voip με το bluetooth ακουστικο.... καλο θα ηταν:) :) :) :) Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urezin Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 θεωρητικά γίνεται εγω το εχω κάνεi αλλα όχι για voip κανε pairing me thn syskeyh kai dokimase Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boycour Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 ναι μπορης να βαλης αλλα πρεπει βα βαλης καποιους driver,και να απενεργοποιησης το bluetooth της microsoft http://greekvoip.com/forums/viewtopic.php?t=61 Παράθεση NIKOS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts