Jump to content

Παιχνίδι «αλήθεια ή θάρρος»

plati
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε παίξει αυτό το παιχνίδι και σε καφετέρια ,εκεί να δείτε show όταν επίλεγαμε θάρρος και έπρεπε να σηκωθούμε να κάνουμε κάτι και να μας κοιτάει ο κόσμος.

π.χ. σήκω πάνω και κάνε τον κόκκορα ,το γουρούνι

ή πήγαινε στο dj και πές του να κλείσει τη μουσική ή δώστου ένα φιλάκι ...

και πολλά άλλα ...

πείτε και εσείς τα δικά σας !!

oloi lete to paizate auto to paixnidi...egw lew oti an mazeutei megali parea autou tou eidous ta paixnidia me tis kataliles diorthwseis paizontai akoma...aparaithtos kanons panta: "kaneis den parexigei kanenan"...kai tote vgazoume poly gelio
8/11 colonial ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής :yahoo:

• 3 weeks later...

Πρίν λίγες μέρες το παίξαμε σε μια καφετέρια! (ακούγεται λίγο περίεργα αυτή η πρόταση :lol: ). Έπεσε πολύ γέλιο! Εκτός από φιλιά κλπ. κάναμε και μερικά πολύ πετυχημένα. π.χ έβαλα μια φίλη μου να ζητήσει από την κοπέλα που δούλευε εκεί ένα χυμό λάχανο, ένα φιλαράκι είπε στην ίδια κοπέλα ότι είναι πανέμορφη και θα έκανε τα πάντα γι' αυτή, ένα κορίτσι σηκώθηκε και χόρεψε ζεμπεκικο το ζιγκολό της παπαρίζου και τέλος εγώ πήγα και ζήτησα από μια άγνωστη κοπέλα να βγούμε φωτογραφία με το κινητό μου.

Τα περισσότερα όμως ήταν με φιλιά, ρουφήγματα στο λαιμό κλπ.

Το κακό με αυτό το παιχνίδι είναι πως αυτοί που διαλέγουν αλήθεια μπορούν εύκολα να πουν ψέματα οπότε δεν έχει νόημα...

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!