goodboy332 Δημοσιεύτηκε April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2006 Γειά σας παίδες πρόσφατα αγόρασα ενα Qteκ S200 με σκοπό να το χρησιμοποιήσω ως εργαλείο στην δουλειά μου. Το Excell με βοηθά να μεταφέρω τον κατάλογό μου και το Destinator να βρείσκω περιοχές και πελάτες (δουλέυω χονδρική στην Β. Ελλάδα). Ψάχνω όμως κάποιο πρόγραμμα για να δημιουργώ καρτέλες όπου θα καταχωρώ τα στοιχεία των πελατών μου (πχ. στοιχεία επαγελματικά όπως ΑΦΜ κα, καθώς και τι υπόλοιπο μπορεί να χρωστάει απο πίστωση). Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Μπορείς να χρησημοποιήσεις κάτι σαν το MobiReader, και με το Office Companion - ή κάπως έτσι - να μεταφέρεις πίνακες που έχεις στην ACCESS στο PDA σου, ΑΛΛΑ μόνο να βλέπεις, όχι να επεξεργάζεσαι... Αυτό κάνω εγώ... Τώρα που το έψαξα βρήκα αυτό... hxxp://www.biomobility.com/transfer03.htm Το δοκίμασα, και είναι πολύ καλό!... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Des ayto: http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=19821 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodboy332 Δημ. April 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Αν και δεν γνωρίζω πολλά απο Access βοηθάει αρκετά (ευκαιρία να ασχοληθώ και με αυτό το πολύτιμο εργαλείο). Όσο για το Simply Customer Management Software 3.00 μάλλον θα το αγοράσω. Θα το δοκιμάσω σήμερα και αν είναι όλα OK αύριο θα παραγγείλω registration license. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts