Jump to content

Πρόταση για πελατολόγιο;

goodboy332
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας παίδες

πρόσφατα αγόρασα ενα Qteκ S200 με σκοπό να το χρησιμοποιήσω ως εργαλείο στην δουλειά μου. Το Excell με βοηθά να μεταφέρω τον κατάλογό μου και το Destinator να βρείσκω περιοχές και πελάτες (δουλέυω χονδρική στην Β. Ελλάδα).

Ψάχνω όμως κάποιο πρόγραμμα για να δημιουργώ καρτέλες όπου θα καταχωρώ τα στοιχεία των πελατών μου (πχ. στοιχεία επαγελματικά όπως ΑΦΜ κα, καθώς και τι υπόλοιπο μπορεί να χρωστάει απο πίστωση).

Αν μπορούσατε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.

Μπορείς να χρησημοποιήσεις κάτι σαν το MobiReader, και με το Office Companion - ή κάπως έτσι - να μεταφέρεις πίνακες που έχεις στην ACCESS στο PDA σου, ΑΛΛΑ μόνο να βλέπεις, όχι να επεξεργάζεσαι...

Αυτό κάνω εγώ...

Τώρα που το έψαξα βρήκα αυτό...

hxxp://www.biomobility.com/transfer03.htm

Το δοκίμασα, και είναι πολύ καλό!...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Αν και δεν γνωρίζω πολλά απο Access βοηθάει αρκετά (ευκαιρία να ασχοληθώ και με αυτό το πολύτιμο εργαλείο).

Όσο για το Simply Customer Management Software 3.00 μάλλον θα το αγοράσω. Θα το δοκιμάσω σήμερα και αν είναι όλα OK αύριο θα παραγγείλω registration license.

Σας ευχαριστώ πολύ.