JAs0nX Δημοσιεύτηκε April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2006 Παιδια εχω το εξης προβλημα στον φορητο. Η οθονη γινεται καμμια φορα ολοασπρη! Στα καλα καθουμενα... δεν πρεπει να ειναι προβλημα επαφων γιατι το κουνησα λιγο αλλα κανενα αποτελεσμα... με ρεσταρτ φτιαχνει. Υποψιαζομαι οτι ειναι η καρτα γραφικων...μηπως αν εβαζα αλλους drivers? αλλα δεν βρισκω... μπορειτε να με βοηθησετε. εχω καρτα ati mobility radeon 9000 eyxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Φίλε μου Χριστός Ανέστη. Από http://www.techspot.com/drivers/driver/file/download/3416/εδώ θα πάρεις τους drivers που χρειάζεσαι... Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. April 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Λοιπον να συνεχισω την ιστορια... εκανα φορματ!...εβαλα τους drivers που εχει στο σιντι και μεχρι τωρα δεν εχω δει ασπρη οθονη. Μονο κατι τρεμοπεγματα του backlight και καμμια φορο μου ανοιξε και δεν εδειχνε τιποτα και πιεσα την οθονη στη βαση της λιγο και επιασε η επαφη και δουλεψε. Δεν ξερω τι να κανω? Να τους βαλω τους drivers που μου προτεινεις και κατεβαζω ή να τους αφησω καλυτερα? Επισης ενω συνηθως το λαπτοπ παει αρκετα καλα (pentium IV 2.66GHz) καμμια φορα ιδιως στην εκκινηση κολλαει για αρκετη ωρα (διαβαζει δλδ). Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Οχι φίλε μου μην τους βάλεις επειδή είναι οι τελευταίοι catalyst drivers και θα σου επιβραδύνουν περισσότερο το laptop. Τώρα για το κόλλημα που έχεις στην αρχή δώσε στο command prompt ---> msconfig και κοίταξε ποιες υπηρεσίες, πλην της microsoft τρέχουν και ότι δεν χρειάζεσαι κλείστο, ξετσεκάρεις το κουτάκι δίπλα, επίσης me ctrl+alt+del κοίταξε τί είναι αυτό που σου απορροφά τόσους πολούς πόρους από το σύστημά σου.... Εγώ στην θέση σου θα το πήγαινα για επισκευή το μηχάνημα, μήπως σου έχει ξεκολλήσει η βάση της οθόνης ???????? Κάντο τώρα που είναι νωρίς......... Αυτό το προβλημα έχει προέλθει, μάλλον, επειδή πάνω από την οθόνη μέσα στην τσάντα μεταφοράς έβαλες τον φορτιστή ή τον ποντικαρά....... :confused: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. April 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Εχω κλεισει σχεδον τα παντα απο το startup. Επισης αμα γραψεις services.msc στο Run σου βγαζει τα services και απενεργοποιησα και απο κει καποια που δεν χρειαζονται. Τον υπολογιστη τον ειχε ο αδερφος μου ο οποιος κακομεταχειριζεται πολυ γενικα οτι εχει (οχι δεν ειναι 5 χρονων...26 ειναι :) )...το mouse και τον φορτιστη τα εχει παντα μεσα στην τσαντα. Εγγυηση δεν εχει πλεον ο υπολογιστης και δεν εχω ορεξη να τα σταξω...νομιζω αυτες οι επιδιορθωσεις κοστιζουν...ή κανω λαθος? Επισης καμμια φορα τρεμοπαιζει το backlight. Ωστοσο ολα αυτα τα προβληματα της οθονης δεν ειναι και ΤΟΣΟ προβληματα οσο τα κολληματα!! Τον υπολογιστη τον προοριζω για δευτερο υπολογιστη ...εχω ενα σταθεροτατο desktop. αλλα τουλαχιστον να μην κολλαει ρε γμτ. Μου φαινεται θα ξαναπερασω τα win. Υπαρχει προβλημα αν δεν περασω αυτα που τον συνοδευαν με την αγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. April 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 Παιδια ξαναπερασα τα windows, αγγλικα αυτη τη φορα. Το προβλημα με τις ασπρες οθονες εχει γινει πολυ εντονο. Ειτε μου τις πεταει με το που ξεκιναει, απο το bios δλδ είτε εκει που είναι μεσα στα windows πια! Τωρα δεν φτιαχνει ομως ουτε με reset του υπολογιστη που κανω. Τον κλεινω δλδ πατωντας το πληκτρο για μερικα δευτερολπετα , τον ξανανοιγω και εχει ακομα ασπρη οθονη. Με κανει να σκεφτομαι μηπως ειναι θερμοκρασιακο..ή μηπως της καρτας γραφικών? λετε μια βαση για λαπτοπ να βοηθουσε? τι αλλο μπορω να κανω για να βελτιωσω την ψυξη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Τι εννοείς δεν είναι θέμα επαφών;Αφού για μιλάς για φορητό δεν υπάρχουν επαφές για την οθόνη...εκτός αν έχεις συνδέσει εξωτερική... Έχεις σκεφτεί ότι το πρόβλημα ίσως δεν είναι η κάρτα αλλά η ίδια η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Αν το Laptop σου έχει υποστεί κακομεταχείριση και έχει φάει και καμιά κάτω μπορεί να έχει κουνηθεί το βύσμα της TFT από τη θέση του οπότε θα πρέπει να τον ανοίξεις και να το βάλεις ξανά καλά στη θέση του... μπορεί όμως και να έχει κουνηθεί η διεπαφή από την πλευρά της οθόνης πράγμα που δεν νομίζω να μπορείς να φτιάξεις από μόνος σου. Πάντως αποκλείω να είναι θέμα λειτουργικού ή drivers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. April 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Θεμα επαφων εννοω αυτο. Να μην κανει καλη επαφη το καλωδιο που συνδεει την οθονη. Τον ανοιξα λιγο αλλα δεν μπορεσα να το βρω γιατι σε καποια φαση εχει ενα καπακι που ειναι φιξαρισμενο με πριτσινακια και δεν μπορουσα να το βγαλω. Το θεμα ειναι οτι οταν βγαζει ασπρη οθονη οσο και να κουνησεις την οθονη στη βαση της δεν φτιαχνει. Καμμια φορα που σβηνει η οθονη την κουνας ελαχιστα και φτιαχνει, αυτο ειναι θεμα επαφων. Χθες εψαχνα στο φορουμ της fujitsu siemens και τελικα αυτο το προβλημα εχει ξαναυπαρξει σε διαφορα μοντελα και δεν υπαρχει λυση του. Ενος παιδιου του αλλαξανε την μητρικη και παλι το ιδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 To δικό μου Fujitsu-Siemens πάντως το έχα ανοίξει με ευκολία και το είχα κάνει κυριολεκτικά βίδες...Απλά πρέπει να αφαιρέσεις όλες τις βίδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. April 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 το ανοιξα μεχρι εκει που βλεπω το heat sink, το ανεμιστηρακι τη μπαταρια,τη ραμ κλπ.. εκει στα αριστερα εχει ενα αλλο καπακι που απο κατω του κρυβονται τα υπολοιπα... δεν το βλεπω να βγαινει ευκολα ρε γμτ. εβγαλα σχεδον ολες τις βιδες αλλα μαλλον εχει κατι πριτσινακια. εχω amilo d7830! το εχει ανοιξει κανενας να μου πει πως? οχι τπτ αλλα ενα ξεσκονισμα σιγουρα θα το θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Αυτά όλα που λές είναι κάτω από το keyboard?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. April 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Αυτά όλα που λές είναι κάτω από το keyboard?? nai! Εν τω μεταξυ παιζοντας λιγο με το sleep mode (το διαβασα στο ιντερνετ - παταω FN+F1) εχει σταματησει να μου βγαζει ασπρες οθονες!! Αν και αποτι διαβασα το προβλημα συνεχιζεται ισως αυτο ειναι μια μερικη λυση. το βαζεις σε sleep mode και το ξανανοιγεις και κατι γινεται... ειδωμεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts