dimosl Δημοσιεύτηκε April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2006 δεν ξερω μπορει αυτο που να πω να ειναι και βλακεια... εχω μια ασυρματη συνδεση με ενα φιλο μου pc - switch - Ap - keraia - keraia - ap - switch - pc σε περιπτωση που προσθεσω αλλα 2 Απρ και 2 κεραιες και τις ενωσω οπως οι παραπανω στα switch απο την μια και απο την αλλη μερια τι θα γινει? θα διπλασιαστει η ταχυτητα? αρα τα δεδομενα θα χρησιμοποιουν και τα 2 λινκ που θα γινουνε ή δε ειναι σωστο κατι τετοιο αλλα η ταχυτητα παραμενει η ιδια ευχαριστω Παράθεση dimosl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 Πρώτα θα καταρεύσει το δίκτυο σου άμα πας να το κάνεις όπως λες Δεύτερον αν πας με τον σωστό τρόπο και βάζοντας routers με Load balancing, τότε θα πρέπει να προσέξεις τις αλληλοπαρεμβολές μεταξύ τους. Τρίτον υπάρχουν διάφοροι άλλοι τρόποι να αυξήσεις την ταχύτητα σου, και έχουν να κάνουν με το τι μπορείς να έχεις, κοινώς πόσο έχεις τώρα, πόσο μακριά, τι εξοπλισμό έχεις, που βρίσκεσε, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosl Δημ. April 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 εχω κανει ενα λινκ με 2 dlink 2000 se bridge. στις αρχες η ταχυτητα επαιζε 1000-1500 κβ/σεκ αλλα τωρα εχει πεσει στα 300 και πολλες φορες πεφτει κατω απο τα 100. το λινκ ειναι στα 700 μετρα περιπου και χρησιμοποιω στελλα 24. μηπως μπορεις να μου προτειενεις καποιο τροπο να αυξησω την ταχυτητα Παράθεση dimosl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 1) Πέτα τα 2000 στα σκουπίδια. 2) Δοκίμασε σε άλλο κανάλι, και σταμάτα να παίζεις με 802.11g, παίξε σε b 3) Πέτα τις Στέλλες 4) Δοκίμασε να βάλεις κάπου τις Στέλλες ώστε να είναι "κρυμένες" και να βλέπουν μόνο η μία την άλλη. 5) Κάνε scan να δεις τι άλλα δίκτυα πιάνεις. Το πρόβλημα σου είναι καθαρά πρόβλημα θόρυβου (εκτός ότι συσκευές και κεραίες είναι για τα μπάζα) 6) Ελπίζω όταν τα έστεισες να κατέβασες την ισχύ εκπομπής και να μην έπαιζες τσίτα. Εάν δεν το έχεις κάνει τότε πιθανών κάποιος που τον ενόχλησες πολύ απλά σε ενοχλεί και εσένα με την σειρά του και καλά σου κάνει. 7) Ξέχνα τους 2.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosl Δημ. May 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 τι εννοεις ξεχασε τους 2,4? Παράθεση dimosl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Για τα παραπάνω κανένα σχόλιο ? :lol: Οι 2.4 υποφέρουν από συνωστισμό, οπότε υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βρεθεί κάποιος στην μέση, και άθελα του να σε παρεμβάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosl Δημ. May 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 συμφωνω με τα παραπανω και οπου εχω ρωτησει τα ιδια μου λενε τελικα παραγγειλα ενα dlink 900 το οποιο ειναι Β για δοκιμη σαν AP τι λεει? εσυ ποιο AP προτεινεις? Παράθεση dimosl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καλό είναι, είχα ένα στην ταράτσα μου να παίζει ως client για 2 χρόνια σχεδόν... :) Βέβαια έχει περιορισμένες δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts