g_pappas1989 Δημοσιεύτηκε April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 18, 2006 παιδιά καλησπέρα.......... θέλω να πάρω καινούρια ψήκτρα για τη cpu μου (AMD athlon xp 2800++ στα 2GHz).......και θα ήθελα να μου προτείνετε καμία.......εγώ παντός έχω σταμπάρει την THERMALTAKE BIG TYPHOON 4000 .........λόγω τον επιδόσεων της .......και της συμβατότητας της σχεδόν με όλα τα sockets (που με ενδιαφέρει να είναι τουλάχιστον συμβατή και με socket A(462-(Κ7) και s939-s940(Κ8))..... ενδέχεται να kανω αναβάθμιση μετά το καλοκαίρι...μην παρω καινουρια...... ευχαριστώ εκ των προτέρων;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Αν ειναι να κανεις αναβαθμιση μετα το καλοκαιρι μην αγορασεις ψυκτρα τωρα,τσαμπα λεφτα ειναι και εχεις περιορισμενες επιλογες αν θες να καλυψεις ολα τα sockets.Μια XP-90(or XP-120) που ειναι απο τις καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη δεν κανουν για socketA... Να επισημανω οτι η καλυτερη ψυξη ουσιαστικα χρειαζεται αν θες να ασχοληθεις με κλοκαρισμα του επεξεργαστη σου.Αν τον δουλευεις κανονικα τοτε ενα κουτι με σωστη ροη αερα ειναι αρκετο για δουλευεις χωρις προβλημα με την εργοστασιακη ψυκτρα.... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Θα σου πρότεινα την παρακατω ZALMAN...εχω ακουσει πολυ καλα λογια γιαυτην;) ΖALMAN 7700 Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Θα σου πρότεινα την παρακατω ZALMAN...εχω ακουσει πολυ καλα λογια γιαυτην;) ΖALMAN 7700 Δεν θα προτιμουσα αυτη......Την ειχε παρει ενας φιλος μου και δεν αξιζει τελικα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Υπόψη ότι οι ψύκτρες της Zalman είναι περισσότερο για να μειωθεί ο θόρυβος, παρά για να αυξηθούν οι δυνατότητες overclocking. Την 7700cu την έχω εδώ και αρκετό καιρό και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος κυρίως επειδή παράγει ελάχιστο θόρυβο, γι'αυτό την αγόρασα άλλωστε. Βέβαια είναι σχετικά παλιά πλέον, οπότε υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 εχεις δικαιο.. aircool για overclock λιγο δυσκολο παρε μια ετοιμη υδροψυξη με ενα 100ρικο και εισαι ΟΚ!;) αν θε; κατι ποιο extreme θα ηταν καλυτερο μαι custom υδροψυξη:!: Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) K egw ydropsy3h 8a s proteina.. Eixame 3ekinhsei k ena thread g watercooling, check it out.. Sry p dn mporw n dwsw linj. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Τι υδροψυξη ρε παιδια..?Με 100€ το ετοιμο κιτ υδροψυξης που παιρνεις ειναι για τον πευκο (συνηθως).Κυριως αυτο μεταφραζεται σε εξαιρετικα αδυναμες αντλιες (90lt/hr,120lt/hr). Η καλη/σωστη custom λυση θα υπερβει σιγουρα τα 150€-160€.Εγω για πολυ καλη custom ηθελα πριν 2 βδομαδες 220€. Φιλε πηγαινε παρε μια ψυκτρουλα με ανεμιστηρα και ασε την υδροψυξη.Αν θες ο/c και αθορυβη εντελως λειτουργια ναι τοτε παρε ειδαλλως παρε μια ψυκτρα που ειναι και το λιγοτερο 60€ φθηνοτερη απο τις οποιες λυσεις υδροψυξης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 για watercooling το εχω σκευτει αλλα παει πολυ....... αλλα τωρα μου βαλατε ιδεες......... υπαρχει waterblog που να ειναι συμβατο με ολα τα sockets????? βασικα τα ......... socket A , 939-340 και AM2???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 Θα σου πρότεινα την παρακατω ZALMAN...εχω ακουσει πολυ καλα λογια γιαυτην;) ΖALMAN 7700 thanks αλλα δεν ειναι συμβατη με το socket μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 παιδια ευχαριστω για τις προτασεις σας............και τον κοπο σας........αλλα τελικα πηγαινω για watercooling....ευχαριστω και παλι............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts