Jump to content

επιλογή ψύκτρας

g_pappas1989
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα.......... θέλω να πάρω καινούρια ψήκτρα για τη cpu μου (AMD athlon xp 2800++ στα 2GHz).......και θα ήθελα να μου προτείνετε καμία.......εγώ παντός έχω σταμπάρει την THERMALTAKE BIG TYPHOON 4000 .........λόγω τον επιδόσεων της .......και της συμβατότητας της σχεδόν με όλα τα sockets (που με ενδιαφέρει να είναι τουλάχιστον συμβατή και με socket A(462-(Κ7) και s939-s940(Κ8))..... ενδέχεται να kανω αναβάθμιση μετά το καλοκαίρι...μην παρω καινουρια...... ευχαριστώ εκ των προτέρων;) ;)

Αν ειναι να κανεις αναβαθμιση μετα το καλοκαιρι μην αγορασεις ψυκτρα τωρα,τσαμπα λεφτα ειναι και εχεις περιορισμενες επιλογες αν θες να καλυψεις ολα τα sockets.Μια XP-90(or XP-120) που ειναι απο τις καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη δεν κανουν για socketA...

Να επισημανω οτι η καλυτερη ψυξη ουσιαστικα χρειαζεται αν θες να ασχοληθεις με κλοκαρισμα του επεξεργαστη σου.Αν τον δουλευεις κανονικα τοτε ενα κουτι με σωστη ροη αερα ειναι αρκετο για δουλευεις χωρις προβλημα με την εργοστασιακη ψυκτρα....

Screw you guys,I'm going home.........

Θα σου πρότεινα την παρακατω ZALMAN...εχω ακουσει πολυ καλα λογια γιαυτην;)

ΖALMAN 7700

Δεν θα προτιμουσα αυτη......Την ειχε παρει ενας φιλος μου και δεν αξιζει τελικα

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Υπόψη ότι οι ψύκτρες της Zalman είναι περισσότερο για να μειωθεί ο θόρυβος, παρά για να αυξηθούν οι δυνατότητες overclocking. Την 7700cu την έχω εδώ και αρκετό καιρό και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος κυρίως επειδή παράγει ελάχιστο θόρυβο, γι'αυτό την αγόρασα άλλωστε. Βέβαια είναι σχετικά παλιά πλέον, οπότε υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές.

εχεις δικαιο.. aircool για overclock λιγο δυσκολο παρε μια ετοιμη υδροψυξη με ενα 100ρικο και εισαι ΟΚ!;)

αν θε; κατι ποιο extreme θα ηταν καλυτερο μαι custom υδροψυξη:!:

Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ.

Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

K egw ydropsy3h 8a s proteina.. Eixame 3ekinhsei k ena thread g watercooling, check it out.. Sry p dn mporw n dwsw linj. . .

Τι υδροψυξη ρε παιδια..?Με 100€ το ετοιμο κιτ υδροψυξης που παιρνεις ειναι για τον πευκο (συνηθως).Κυριως αυτο μεταφραζεται σε εξαιρετικα αδυναμες αντλιες (90lt/hr,120lt/hr).

Η καλη/σωστη custom λυση θα υπερβει σιγουρα τα 150€-160€.Εγω για πολυ καλη custom ηθελα πριν 2 βδομαδες 220€.

Φιλε πηγαινε παρε μια ψυκτρουλα με ανεμιστηρα και ασε την υδροψυξη.Αν θες ο/c και αθορυβη εντελως λειτουργια ναι τοτε παρε ειδαλλως παρε μια ψυκτρα που ειναι και το λιγοτερο 60€ φθηνοτερη απο τις οποιες λυσεις υδροψυξης...

για watercooling το εχω σκευτει αλλα παει πολυ....... αλλα τωρα μου βαλατε ιδεες......... υπαρχει waterblog που να ειναι συμβατο με ολα τα sockets?????

βασικα τα ......... socket A , 939-340 και AM2????

Θα σου πρότεινα την παρακατω ZALMAN...εχω ακουσει πολυ καλα λογια γιαυτην;)

ΖALMAN 7700

thanks αλλα δεν ειναι συμβατη με το socket μου

παιδια ευχαριστω για τις προτασεις σας............και τον κοπο σας........αλλα τελικα πηγαινω για watercooling....ευχαριστω και παλι.............