Lux Δημοσιεύτηκε April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 17, 2006 Ποιο απο τα 2 μου προτεινετε; εχει χαλασει το ενα usb hub που εχω, και το αλλο που εχω και ειναι usb 1.1 και δεν εχει μετασχηματιστη, οποτε δεν μπορει να λειτουργει καλα. 1ο 2ο δεν το γραφει πουθενα, αλλα θελω να ξερω ποιο απο τα 2 ή αν και τα 2 εχει μετασχηματιστη, ωστε να μην τρωει το ρευμα του υπολογιστη, γιατι εχω και με αυτο το πραμα προβλημα. το tornado Πρεπει να εχει καθως ειχα ενα παλαιοτερο μοντελο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Ολα τα usb-2 εχουν καλωδιο για προαιρετικα ρευμα!!Η μονη διαφορα τους ειναι στις θυρες οποτε επιλογη δικη σου αναλογα με αναγκες σου σε θυρες!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkhs123 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 re megale pare opio nane. ola thn idia douleia kanoun. opio sou aresei perissotero emfanisiaka parto kai mhn to skeftese poli. mono koita mhn pareis kanena pou den einai usb 1. me to reuma den tha exeis kanena provlima. kai o ipologistis sou aop kapoui to vriskei den tha pathei tipota an dinei ligo parapano. apo thn idia briza tha to pernei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Ολα τα usb-2 εχουν καλωδιο για προαιρετικα ρευμα!!τωρα μαλιστα. γιατι εχω εγω ενα usb 1.1 και δεν ειχε καλωδιο και μου εκανε εντυπωση. thanks για την διευκρινηση cousin! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Για να διωρθώσουμε λίγο τις ανακρίβειες, ΔΕΝ έχουν ΟΛΑ τα usb hubs εξωτερική τροφοδοσία. Μπορεί να ειναι η πετσοκομμένη έκδοση του μοντέλου που έχει εξωτ. τροφοδοσία, αλλά υπάρχουν και hubs που δεν εχουν. Πρέπει να προσέξεις να ειναι USB 2.0 compatible, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως όσων αφορά τις ταχύτητες... Ακόμη, με το ρεύμα μπορεί να έχεις πολύ ωραίο πρόβλημα, ως και να κάψεις την USB, καθώς η μια USB ειναι φτιαγμένη για να δίνει πχ 25mA στη συσκευή που συνδέεις. πες οτι καίγεται αμα τραβήξεις 40-50 mA, και αμα βάλεις ενα hub χωρίς εξωτερική τροφοδοσία, με 4 συσκευές απάνω που να τραβάνε κανονικά ρεύμα, πας στα 100mA τα οποία μια θύρα δεν μπορεί, οποτε και καίγεται ;-) ( τα νούμερα που δινω ειναι λιγο μικρά σε μερικες περιπτώσεις :happy: ) δες αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802247 Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts