alfa156 Δημοσιεύτηκε April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 17, 2006 γινεται να αυξησω την ενταση της καρτας ηχου του λαπτοπ μου με καποιο τροπο πχ firmware η με καποιο προγραμμα αλλο?το λαπτοπ μου ειναι toshiba p4 3.0giga memory 512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 γινεται να αυξησω την ενταση της καρτας ηχου του λαπτοπ μου με καποιο τροπο πχ firmware η με καποιο προγραμμα αλλο?το λαπτοπ μου ειναι toshiba p4 3.0giga memory 512 Με firmware όχι. Αν βάλεις equalizer π.χ. ναι θ' ανέβει λίγο (software). Άλλος τρόπος πέραν αυτών, άλλα ηχεία με δική τους ενίσχυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. April 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Με firmware όχι. Αν βάλεις equalizer π.χ. ναι θ' ανέβει λίγο (software). Άλλος τρόπος πέραν αυτών, άλλα ηχεία με δική τους ενίσχυση. den θελω να βαλω ηχεια θελω να μου παιζει τα ακουστικα ποιο δυνατα ωστε οταν παιζω σε παρτυ να μην εχω προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Σιγουρα θα γινεται με καποιο προγραμματακι αλλα δεν νομιζω να ειναι και οτι το καλυτερο γιατι θα αναγκασεις τον ενισχυτη να δουλευει ποιο πολυ απο οτι μπορει;) ;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 γινεται να αυξησω την ενταση της καρτας ηχου του λαπτοπ μου με καποιο τροπο πχ firmware η με καποιο προγραμμα αλλο?το λαπτοπ μου ειναι toshiba p4 3.0giga memory 512 :worry: ιδου η λυση :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. April 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 :worry: ιδου η λυση :!: eyxaριστω καταρχην για το λινκ το παρειγγειλα ηδη μολις σημερα αυριο θα το εχω.ποια καλυτερη συνδεση θεωρητε καλυτερη ,την usb i tin pcimca??καποιος μου ειπε οτι η usb παει καλυτερα λογο οτι ειναι ποιο καινουργιο προτοκολο,ενω η pcimcia einai arxaia,enw kapoios allos μου ειπε ακριβως το αναποδο,τι ισχυει τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 eyxaριστω καταρχην για το λινκ το παρειγγειλα ηδη μολις σημερα αυριο θα το εχω.ποια καλυτερη συνδεση θεωρητε καλυτερη ,την usb i tin pcimca??καποιος μου ειπε οτι η usb παει καλυτερα λογο οτι ειναι ποιο καινουργιο προτοκολο,ενω η pcimcia einai arxaia,enw kapoios allos μου ειπε ακριβως το αναποδο,τι ισχυει τελικα? Για laptop καλυτερα να συνδεσεις την καρτα ηχου σε pcimca. αντε με'γεια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts