Jump to content

Downloading...

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβαζα χθές κάποιες φωτογραφίες (σε format .bmp) και όταν τελείωσα είδα το εξής παράδοξο. Ενώ στο status της σύνδεσής μου (κάτω δεξιά στο tray) έλεγε Received : 33MB , το συνολικό μέγεθος των φωτογραφιών είναι... 406ΜΒ!!! Πώς γίνεται αυτό;; :stupid:

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Twra ki esy ti psaxneis otan xrhsimopoieis leitourgiko ths mamas Microsoft opws ki egw opws kai h pleiopshfia mporeis na deis polla parado3a :D

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διάρκεια της ώρας που ήμουν online, και η ταχύτητα της σύνδεσής μου (ISDN64) δεν δικαιολογούν τα 400ΜΒ αλλά παρόλαυτά τα bmp έχουν αυτόν τον όγκο...

λεω εγω τωρα , μηπως ηταν zipped ta .bmp's?
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Όχι. Ήταν ενσωματωμένα στη σελίδα. Πατούσα πάνω και επέλεγα save picrure as για να τα αποθηκεύσω στο σκληρό.

E! xarhka poly re c!!! Etsi kai me PSTN sou katebazw kai parapanw mesa se kana 2wro!!! :D

Τα πρωτόκολλα επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται σ'αυτές τις συνδέσεις επιτρέπουν τη συμπίεση σε πολλά είδη αρχείων.

Αρχικό Μήνυμα από τον t300

Κατέβαζα χθές κάποιες φωτογραφίες (σε format .bmp) και όταν τελείωσα είδα το εξής παράδοξο. Ενώ στο status της σύνδεσής μου (κάτω δεξιά στο tray) έλεγε Received : 33MB , το συνολικό μέγεθος των φωτογραφιών είναι... 406ΜΒ!!! Πώς γίνεται αυτό;; :stupid:

Πολύ απλή η απάντηση,επειδή μου συνέβει,είναι: Οι εικόνες 'έρχονται' στον υπολογιστή σου σε μορφή jpeg αλλά με κάποιο τρόπο οι πληροφορίες που έρχονται στον υπολογιστή σου μαζί με το jpeg καθοδηγούν το μηχάνημα ώστε να τις αποθηκεύει με την μορφη bmp.Ετσι μία εικόνα 40 Kb σε jpeg μορφή αποθηκεύεται στον Η/Υ σαν bmp και καταλαμβάνει χώρο κοντά στα 900 Kb ίσως και παραπάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Αρχικό Μήνυμα από τον t300

Ναι αλλά η ISDN δεν έχει συμπίεση...

Δεν θα το έλεγα. Έχει και παρα έχει. Με ACN μου έχει τύχει να κατεβάσω ακόμα και με 14 kb/sec με τη συμπίεση στο 70% (για κείμενο μιλάμε πάντα ε)

I Am The One, Orgasmatron...

loipon

exei gemisei i cache tou browser sou o opoios einai o IE.

Yparxei bug kai otan gemizei i cache tou IE otan pas na apo8ikeyseis fotos pou einai p.x. jpeg, tis sozei san bmp pou exoun terastio mege8os.

Opote esy katevazes tis jpeg, kai otan tis eswzes ston disko gionontousan .bmp (alla ayto ginotan locally)

Etis katevases 30 mb jpeg (tsontes? ;) ) kai ston disko eginan 400 mb .bmp.

Lysi: !) adeise tin cache tou browser sou, perna kai kanena update (den xerw ean ftiaxnei omws etsi)

Meta kane tis photos jpeg me kapoios programma

Πώς αδειάζω την cache; Εννοείς τα temporary internet files;

Btw, οι photos ήταν για τη διπλωματική εργασία.

Στο παρακάτω link μπορείς να βρεις αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το θέμα που έθιξε ο φίλος broxopoios. Στο δίνω επειδή μπορεί να μην αρκεί το καθάρισμα της cache. Είναι η λύση που δίνει η Microsoft

Από 'κει και πέρα δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό στην περίπτωσή σου. Με μπερδεύει αυτό που λες, ότι οι φωτ/φίες που κατέβαζες ήταν σε format .bmp

Αν αυτό το συμπέρανες από το extension που σου πρότεινε ο ΙΕ (bmp) και πας τώρα στο site και δεις (με δεξί κλικ+ιδιότητες) ότι οι εικόνες ήταν jpg, τότε αυτό ήταν το πρόβλημα... Αν όμως οι εικόνες είναι ανεβασμένες στο site ως bmp τότε... :stupid:

Δοκίμασα τις οδηγίες της MS αλλά παρόλο που απεγκατέστησα όλα τα downloaded program files (από τα οποία κανένα δεν ήταν unknown ή damaged) δεν άλλαξε τίποτα. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον!

Αρχικό Μήνυμα από τον broxopoios

A na sou steilw kai egw kait na breis kai gia tin dikia mou diplwmatiki?

:confused: