Guest Tankwart Δημοσιεύτηκε April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2006 Καλημερα Επειδη πιστευω πως ηρθε η ωρα για ενα καινουργιο υπολογιστη σκεφτομαι να χτυπησω εναν απο e-shop,καλες τιμες εχει,ωραια στημενο site κτλ κτλ.... Αρχικα να ξερετε δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το αθλημα.Ο υπολογιστης μου ειναι pentium III στα 500MHZ,και εχω να ασχοληθω με hardware απο τοτε. 1)Μια βοηθεια με το motherboard. σαν cpu σκεφτομαι intel P4 οποτε "αναγκαστικα" χρειαζομαι mobo τυπου socket lga 775.Ετσι δεν ειναι? Θα ηθελα ομως το pc μου να εχει και wifi,και γιατι οχι...bluetooth.Πουθενα ομως δεν ειδα τετοια mobo.Η μονη που ειχα σταμπαρει παλιοτερα ηταν μια της msi η οποια ομως ηταν socket 939 για amd. Δεν υπαρχει αυτο που ζηταω σε mobo για pentium η κανω κατι λαθος βρε παιδια?? 2)τελος,σχετικα με καρτα γραφικων. Να παρω AGP η PCI???? ....καθε βοηθεια σας ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Χωρις να ειμαι ο ειδημονας εχω να σου προτεινω τα εξης: 1. Εχω ακουσει οτι οι AMD Socket 939 πλεον ειναι οι καλυτεροι και αποδοτικοτεροι επεξεργαστες που μπορεις να αγορασεις. Οποτε καλυτερο θα ηταν να στραφεις προς τα εκει :cool: (Ασε που το παραπανω σου λυνει και το προβλημα με τη motherboard :O) 2. Καλυτερα να προτιμησεις μια PCI-E μιας και οι περισσοτερες συγχρονες motherboards ουτως ή αλλως τον συγκεκριμενο τυπο χρησιμοποιουν, ο οποιος αν δεν κανω λαθος προσφερει και πιο γρηγορη διασυνδεση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 συμφωνω με τον kakofonixx,,,,,,,,,,,για cpu στρεψου προς amd μερια........ειναι καλιτεροι με διαφορα............και οσο για gpu προτιμισε pci-e ειναι πολι καλητερες και πιο γρηγορες..............ειναι επισεις και το μελλον..........αφου οι agp αργοπεθενουν;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 χιλια ευχαριστω παιδια να ειστε καλα..... Αν και μου φαινεται περιεργο πως οι amd einai καλυτεροι...σκεφτομουν εναν P4 prescott 650 me 2mb L μνημη...ειναι και περισσοτερα Mhz... τι να πω..δε ξερω βεβαια,δεν το εχω ξαναψαξει το θεμα. Παντως ειμαι ανθρωπος που προτιμω να τα σκαω χοντρα για ΜΙΑ φορα στο τοσο και να χω το κεφαλι μου ησυχο.. Τhanx again! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Αν και μου φαινεται περιεργο πως οι amd einai καλυτεροι...σκεφτομουν εναν P4 prescott 650 me 2mb L μνημη...ειναι και περισσοτερα Mhz... Πλεον οι συγχρονοι AMD εχουν εξαλειψει τα προβληματα του παρελθοντος, και κυριως της θερμοκρασιας. Συμφωνα με κουβεντα που ειχα με εναν πιο 'ειδικο' στο θεμα μου ειχε πει οτι οι socket 939 δουλευουν πιο γρηγορα απο της αντιστοιχης ταχυτητας P4. Γι'αυτο το λογο οι κορυφαιοι AMD αυτη τη στιγμη ειναι περιπου στα 2,8GHz ενω οι P4 φτανουν στα 3,73GHz Παντως ειμαι ανθρωπος που προτιμω να τα σκαω χοντρα για ΜΙΑ φορα στο τοσο και να χω το κεφαλι μου ησυχο.. Και εγω αυτης της αποψης ειμαι για parts που δεν αλλαζουν ευκολα εκ των υστερων πχ. Motherboard, επεξεργαστης κλπ. Αλλα θα μπορουσα να παρω μια μετρια καρτα γραφικων με σκοπο τη μετεπειτα αναβαθμιση :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts