Jump to content

Χαθηκε ο ηχος...

kakofonixx
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετσι απλα, ετσι ξαφνικα!

Χωρις να εχω κανει κατι ιδιαιτερο στο pc (ok εκανα μια ανασυγκροτηση στο δισκο...) χαθηκε ο ηχος απο ολους τους media players που εχω εγκατεστημενους!:confused:

Συγκεκριμενα ενω φαινονται να αναπαραγονται κανονικα πχ. μουσικα αρχεια (φαινεται κινηση στην μπαρα προοδου και στο equalizer) δεν ακουγεται ηχος!!

Αυτο ισχυει για Windows media Player, για Winamp, για iTunes και για Media Player Classic!

Το εντελως κουφο ειναι απο την καρτα τηλεορασης μου με το Dscaler ακουω κανονικα ηχο!

Οποτε δεν τιθεται θεμα αποσυνδεσης καποιου καλωδιου ή mute κλπ.

Plz... Οποια συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη... :O

Ξεχασα να πω οτι εκτος απο την ανασυγκροτηση του σκληρου εκανα και απενεργοποιηση της προσορινης μνημης των Windows.

Απλα το αναφερω μηπως παιζει κατι απο κει...

Τι να πω... :what:

Στο Control Panel έχεις τσεκάρει τα Sounds and Audio Devices; Μήπως έχει μπει τίποτα στο mute ή μήπως ο ήχος είναι πολύ χαμηλά;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Στο Control Panel έχεις τσεκάρει τα Sounds and Audio Devices; Μήπως έχει μπει τίποτα στο mute ή μήπως ο ήχος είναι πολύ χαμηλά;

Οχι τιποτα απ'αυτα....

Εξαλλου οπως λεω απο την tv εχω κανονικα ηχο... :confused:

Λυθηκε!

Στο Surround Mixer της Creative και στο tab ΕΑΧ ενω ειχα στο Advancec EQ το preset [No effects] ειχε το original sound στο 0%, χωρις να το εχω πειραξει...

Το εβαλα στο 100% και ολα οκ :)