Jump to content

Kτηνωδία (κακοποίηση ζώων)

hydro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

DIMITRIS79 pragmatika de to hksera...sth 8essalonikh tote eixe ginei polu 8orubos me to 8ema...

pro pragmatika anatrixiastiko etsi opos to perigrafeis..

to xeirotero paidia einai omos na se bazoun na ta kaneis esu o idios...sth farmakologia exoume "skotosei" polla pontikakia,kai sth pa8oanatomia lagoudakia,vatraxakia kai pontikia...

paralhgo na me kobane sthn pa8ofusiologia tote,epeidh mou eixe pesei sto praktiko na deso enan arouraio kai na tou kano anatomia :cry:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Παρακαλω?!!?!?!?! ζωντανα τα καρφωνατε και τα δενατε για την ανατομια???

Ω θεε μου!!

Οσο για το σκυλι που καψανε, ειναι να μην γινει μονο μπροστα μου τετοιο περιστατικο, σε τετοια φριχτα σκηνικα δεν κρατιεμαι και εκεινη την στιγμη για μενα δεν υπαρχει λογικη + δεν με νοιαζουν οι συνεπειες, οπως βασανισες το αθωο ανιπερασπιστο πλασματακι ετοιμασου να τα παθεις και ο ιδιος. Μα την παναγια σε τετοια θεματα δεν κωλαω καθολου, αμα δω ανθρωπο να βασανιζει ζωο γινομαι τουρκος με ολη την σημασια της λεξεως..

Τσαντηστικα τωρα!!

Σε τετοια καθαρματα δεν αξιζει φυλακη.οοοοοχι σε τετοια τερατα αξιζει να τα κανεις μπουρλοτο μονο, να δουμε μετα το ξανακανουν η οχι?

βασικα αμα τον εβλεπα ειτε μεσα ειτε εξω θα τον βαραγα με οτι εβρισκα και ας ψοφαγε ο κερατας με καμια παναγια δεν πρεπει να τους αφησουν να βγουν για τουλαχιστον 30 χρονια ισως ισοβια θα ηταν το καλυτερο γιατι εδν ξερω τι θα γιει αν τους δουν εξω

• 2 weeks later...

οτι και να κανουμε στον κοσμο αυτο κυριαρχει η λεξη ΛΕΦΤΑ και η λεξη ΕΓΩ

Οταν ο ανθρωπος θα νοιαστει για το περιβαλλον και το μελλον τοτε θα σκεφτεται λογικα.Ως τοτε ας περιμενουμε....Απλα αυτα που γινονται ειναι ανεπαναληπτα και πρεπει να πεσει ενας βουρδουλας και μια ποινη γιατι αλλιως δεν θα σταματησουμε τις κτηνωδιες(η λεξη αυτη μου θυμιζει τον Leventi :p )