dim12 Δημοσιεύτηκε April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 11, 2006 παιδια εχω windows xp home sp2 με 2 λογαριασμουσ χρηστη,εναν κανονικο και εναν περιορισμενο!αυτο που θελω ειναι να εγκαταστησω καποια προγραμματα(κυριως το msn messenger) μονο στον κανονικο χρηστη.ο περιορισμενος χρηστης δεν θελω να τα εχει(να μην τα βλεπει καθολου)πως γινεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Κάνεις log in με το administrative account. Δεξί κλικ στο exe του προγράμματος που δεν θες να τρέξει ο περιορισμένος χρήστης (limited). Πας στην καρτέλα Security και κάνεις κλικ στο όνομα του limited user (αν δεν φαίνεται στην λίστα πάτα στο κουμπί Add και πρόσθεσε τον. Στο παραθυρο που θα σου βγει θα βοηθηθείς πολύ αν πατήσεις στο Advanced γιατί θα σου βγει ένα κουμπί που λεει Find Now). Αφού λοιπόν επιλέξεις το όνομα του limited user τσεκάρισε αυτό που λεει Deny στο πεδίο Full Control. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 mporeis na me voithiseis allo ligo;;patao deksi klik στο προγραμμα αλλα δεν μου βγαζει καμια εντολη ασφαλεια ή κατι τετοιο!προσπαθησα να το κανω εκει που λεει: Εκτελεση ως αλλα δεν τα καταφερα!επισης θαθελα να μου πειτε πως ελενχω τις δυνατοτητες που εχει ο περιορισμενος!(τι μπορει να κανει και τι οχι δηλαδη!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Στα WinXP Home δεν υπάρχει το policy manager που υπάρχει στα Pro οπότε οι δυνατότητες ελέγχου των κανόνων πρόσβασης είναι περιορισμένες. Για να έχεις κάποιες δυνατότητες ελέγχου νομίζω πως πρέπει να θέσεις τα αρχεία του administrator account ως private... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 :stupid::stupid::stupid::stupid: Χίλια συγνώμη dim12 αλλά μην έχοντας χρησιμοποίησει ποτέ XP Home θεώρησα (αυθαίρετα όπως αποδείχτηκε) ότι έχουν τα ίδια security policies με τα Professional (σε θέματα accounts τουλάχιστον). :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim12 Δημ. April 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 den peirazei zxr!ayto pou thelo na po einai oti prospathisa na apotrepso tin prosvasi tou limited meso toy ektelesi os ktl alla den exo kanena apotelesma!ti simvenei!pos tha katafero na min exei prosvasi!;;please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts