Dragonheart Δημ. May 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2006 Κατά την γνώμη μου το GTA ήταν ο προτωπόρος.. Τουλάχιστον μέχρι και το 2. Μέτα δεν με ενθουσίασε...! Αν το παρεις σε ενα ευρυτερο φασμα συμφωνο.. Εννοουσα για το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου. Παντως εχεις δικιο. Σαν το πρωτο GTA κανενα αλλο! Ουτε καν το δευτερο! (πολυ μελλον ρε παιδι μου και πολυ σκοτεινο) Θυμαμαι το επαιζα στο psOne οταν ημουν παιδακι.. Πραγματικα αυτο το παιχνιδι αλλαξε πολλα στο χωρο του gaming.. Αλλα ας μεινουμε on topic.. Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Παιδιά κατέβασα ένα .mds αρχείο 29.72 kb από το μουλάρι. Τώρα κατεβαίνουν τα 3.κάτι gb του παιχνιδιού. Αν το κάνω mount me deamon tools το μικρό image και καθώς και το μεγάλο, θα ξεπεράσω το προβ. με το ποντίκι και το αμάξι?? :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ναι, με το image δεν θα έχεις πρόβληματα. Μην κατεβάζεις τόσα gb άδικα, αφού μπορείς να κατεβάσεις mini-image απο το gamecopyworld. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ναι, με το image δεν θα έχεις πρόβληματα. Μην κατεβάζεις τόσα gb άδικα, αφού μπορείς να κατεβάσεις mini-image απο το gamecopyworld. Τι ταχύτητες πιάνει αυτό?? Πόσα gb το έχει το παιχνίδι?? Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ναι, με το image δεν θα έχεις πρόβληματα. Μην κατεβάζεις τόσα gb άδικα, αφού μπορείς να κατεβάσεις mini-image απο το gamecopyworld. :confused: :confused: Πρέπει να έχεις ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ το παιχνίδι για να μπορέσεις κάνοντας mount το mini-image να τρέξεις το παιχνίδι! Το έχω δοκιμάσει και χωρίς να είναι εγκατεστημένο και δεν έτρεξε γι'αυτό είμαι σίγουρος;) ! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 :confused: :confused: Πρέπει να έχεις ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ το παιχνίδι για να μπορέσεις κάνοντας mount το mini-image να τρέξεις το παιχνίδι! Το έχω δοκιμάσει και χωρίς να είναι εγκατεστημένο και δεν έτρεξε γι'αυτό είμαι σίγουρος;) ! Ο φίλος νόμισε οτί το είχα σε dvd το παιχνίδι και είχα πρόβλημα με το να βγαίνω από το αμάξι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. May 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2006 Παιδιά το εγκατέστησα το μεγάλο αρχείο, αλλά έχω προβληματάκι.. Δεν μου κάνει mount ούτε @lxochol ούτε ντέμον τουλσ το μίνι image... Άν κάποιος έχει τη λύση ας μου πει ή καλύτερα pm... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolis_t21 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 3 φορες πιο κολο απο το mafia μονο και μονο γραφικα και πλοκη σε πορωνουν να γινεις ο DON CORLEONE:ninja: Προτεινεται με πολυ καλες κριτικες!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lycan Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Pisteuw oti to godfather einai makran poly kalytero paixnidi apo to mafia! To mafia genika mou fainotan ligo,an k mporw na pw oti yperterei sta cars apo to godfather!!Kat'alla GODFATHER RULEZ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2006 hit contract τι εννοεί; πως κάνεις; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Τα hit contract ειναι τα πορτοκαλι σηματακια στον χαρτη σου.Συνηθως πρεπει να φας καποιον.Ειναι παραπλευρες αποστολες.;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 hit contract τι εννοεί; πως κάνεις; Όπως τα είπε και ο φίλος παραπάνω, εγώ απλώς θα συμβούλεψω να του τρώτε όπως σας λένε(Bonus Condition), δίνει πολύ πολύ παραπάνω respect kai money απ΄ ότι να τους τρώς κανονικά. Για παράδειγμα χθες μου βάλαν να φάω κάπιον χωρις να τραυματίσω κατι κοπελιές (χαμηλού ήθους) που ήταν μαζί του όταν με έιδε άρπαξε μια τέτοια, και έφαγε headshotίδι!!:) :lol: :) ΠΩΠΩ πορώθηκα πάλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 α οκ... Νόμιζα ότι ήταν κάτι άλλο! Σχεδόν πάντα ακολουθώ το bonus condition! Μόνο μια φορά είχα σκοτώσει κατά λάθος μια από τις "κοπελιές" που αναφέρεις πιο πάνω! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 Το μονο που δεν εχω κανει με bonus ειναι αυτο που πρεπει να πας στο αστυνομικο τμημα και να φας εναν μαφιοζο.:p Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Παιδιά το παιχνίδι ετερματίστει... 22 hours gaming Τώρα σαν don of nyc(level 50) απαιτώ παραπάνω σεβασμό!!:D :p Πάντως έχω ατελειώτες σφαίρες.. ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 για να τερματήσει και καλά πρέπει να είσαι underboss και να βάλεις βόμβα στα compounds όλων των άλλων οικογενιών; Μόνο οι barzini (πράσινοι) λείπουν από την συλλογή μου προς το παρόν... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Το παιχνιδι the godfather ξερετε με τι καρτα γραφικων και πανω παιζει καλα? Ας πουμε με μια geforce 5600 εεε καλα θα ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Εχω προβλημα με το godfather. Εγκαθιστω το παιχνιδι κανονικα το παιζω όλα καλα. ΚΛεινω τον υπολογιστη και την επομενη φορα που τον ανοιγω παταω να τρεξω το παιχνιδι και μαυριζει η οθονη χωρις να κανει τιποτα για ωρα, δηλαδη δεν παιζει. Το απεγκαθηστω του κανω ξανα εγκατασταση από την αρχη και παλι τα ιδια. Το πηγα σε έναν φιλο μου που εχει πιο δυνατο pc και σε αυτόν γινοτανε παλι το ιδιο. Το εχει παθει κανεις? Τι συμβαινει? (Δεν είναι αυθεντικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 egw vriskw to game sta torrents san iso.Mporw meta pou tha to katevasw na to paixw kai se ps2?gia pou proorizontai ta iso diladis?pc?An mporei kapoios as pei giati den exw xanasaxolithei me to thema ty! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Yπάρχου Iso για PC και ΑΛΛΑ για PS2... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Yπάρχου Iso για PC και ΑΛΛΑ για PS2... kai auta pou lene mono iso ti einai?anyway kai pc exw kai ps2 opote den pirazei.katevazw diladi to iso to grafw se dvd kai eimai ready 2 go?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Διάβασε το σχετικό post στο Computing FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1261016#post1261016 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUB220 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 βοηθεια κολησα πωσ βγαινει απο το αμαξι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Έχεις πειρατικό και γι'αυτό δεν βγαίνει από το αμάξι... Είναι κάτι που προκύπτει αν το κρακάρεις! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUB220 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 οκ πειρατικο εχω .....χελακεις και εγω τι να κανω ....ο μονοσ τροποσ για να βγω ειναι να τρακαρω??κατι που να το διορθωνει αυτο δεν ειπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts