Jump to content

The Godfather

em_seven
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά την γνώμη μου το GTA ήταν ο προτωπόρος.. Τουλάχιστον μέχρι και το 2. Μέτα δεν με ενθουσίασε...!

Αν το παρεις σε ενα ευρυτερο φασμα συμφωνο.. Εννοουσα για το συγκεκριμενο στυλ παιχνιδιου. Παντως εχεις δικιο. Σαν το πρωτο GTA κανενα αλλο! Ουτε καν το δευτερο! (πολυ μελλον ρε παιδι μου και πολυ σκοτεινο) Θυμαμαι το επαιζα στο psOne οταν ημουν παιδακι.. Πραγματικα αυτο το παιχνιδι αλλαξε πολλα στο χωρο του gaming..

Αλλα ας μεινουμε on topic..

• Απαντήσεις 51
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά κατέβασα ένα .mds αρχείο 29.72 kb από το μουλάρι. Τώρα κατεβαίνουν τα 3.κάτι gb του παιχνιδιού.

Αν το κάνω mount me deamon tools το μικρό image και καθώς και το μεγάλο, θα ξεπεράσω το προβ. με το ποντίκι και το αμάξι??

:) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, με το image δεν θα έχεις πρόβληματα.

Μην κατεβάζεις τόσα gb άδικα, αφού μπορείς να κατεβάσεις mini-image απο το gamecopyworld.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Μην κατεβάζεις τόσα gb άδικα, αφού μπορείς να κατεβάσεις mini-image απο το gamecopyworld.

Τι ταχύτητες πιάνει αυτό?? Πόσα gb το έχει το παιχνίδι??

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

:confused: :confused: Πρέπει να έχεις ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ το παιχνίδι για να μπορέσεις κάνοντας mount το mini-image να τρέξεις το παιχνίδι! Το έχω δοκιμάσει και χωρίς να είναι εγκατεστημένο και δεν έτρεξε γι'αυτό είμαι σίγουρος;) !

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

:confused: :confused: Πρέπει να έχεις ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ το παιχνίδι για να μπορέσεις κάνοντας mount το mini-image να τρέξεις το παιχνίδι! Το έχω δοκιμάσει και χωρίς να είναι εγκατεστημένο και δεν έτρεξε γι'αυτό είμαι σίγουρος;) !

Ο φίλος νόμισε οτί το είχα σε dvd το παιχνίδι και είχα πρόβλημα με το να βγαίνω από το αμάξι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά το εγκατέστησα το μεγάλο αρχείο, αλλά έχω προβληματάκι.. Δεν μου κάνει mount ούτε @lxochol ούτε ντέμον τουλσ το μίνι image...

Άν κάποιος έχει τη λύση ας μου πει ή καλύτερα pm...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 φορες πιο κολο απο το mafia μονο και μονο γραφικα και πλοκη σε πορωνουν να γινεις ο DON CORLEONE:ninja:

Προτεινεται με πολυ καλες κριτικες!!!!!!!

Τα hit contract ειναι τα πορτοκαλι σηματακια στον χαρτη σου.Συνηθως πρεπει να φας καποιον.Ειναι παραπλευρες αποστολες.;)
ΜΑΧ.

hit contract τι εννοεί; πως κάνεις;

Όπως τα είπε και ο φίλος παραπάνω, εγώ απλώς θα συμβούλεψω να του τρώτε όπως σας λένε(Bonus Condition), δίνει πολύ πολύ παραπάνω respect kai money απ΄ ότι να τους τρώς κανονικά.

Για παράδειγμα χθες μου βάλαν να φάω κάπιον χωρις να τραυματίσω κατι κοπελιές (χαμηλού ήθους) που ήταν μαζί του όταν με έιδε άρπαξε μια τέτοια, και έφαγε headshotίδι!!:) :lol: :) ΠΩΠΩ πορώθηκα πάλι

[sIGPIC][/sIGPIC]

α οκ... Νόμιζα ότι ήταν κάτι άλλο! Σχεδόν πάντα ακολουθώ το bonus condition! Μόνο μια φορά είχα σκοτώσει κατά λάθος μια από τις "κοπελιές" που αναφέρεις πιο πάνω!

Το μονο που δεν εχω κανει με bonus ειναι αυτο που πρεπει να πας στο αστυνομικο τμημα και να φας εναν μαφιοζο.:p
ΜΑΧ.

Παιδιά το παιχνίδι ετερματίστει...

22 hours gaming

Τώρα σαν don of nyc(level 50) απαιτώ παραπάνω σεβασμό!!:D :p

Πάντως έχω ατελειώτες σφαίρες.. ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!:lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να τερματήσει και καλά πρέπει να είσαι underboss και να βάλεις βόμβα στα compounds όλων των άλλων οικογενιών; Μόνο οι barzini (πράσινοι) λείπουν από την συλλογή μου προς το παρόν...

• 1 month later...

Εχω προβλημα με το godfather. Εγκαθιστω το παιχνιδι κανονικα το παιζω όλα καλα. ΚΛεινω τον υπολογιστη και την επομενη φορα που τον ανοιγω παταω να τρεξω το παιχνιδι και μαυριζει η οθονη χωρις να κανει τιποτα για ωρα, δηλαδη δεν παιζει. Το απεγκαθηστω του κανω ξανα εγκατασταση από την αρχη και παλι τα ιδια.

Το πηγα σε έναν φιλο μου που εχει πιο δυνατο pc και σε αυτόν γινοτανε παλι το ιδιο. Το εχει παθει κανεις? Τι συμβαινει? (Δεν είναι αυθεντικο)

• 2 weeks later...
Yπάρχου Iso για PC και ΑΛΛΑ για PS2...

• 3 weeks later...
Έχεις πειρατικό και γι'αυτό δεν βγαίνει από το αμάξι... Είναι κάτι που προκύπτει αν το κρακάρεις!

οκ πειρατικο εχω .....χελακεις και εγω τι να κανω ....ο μονοσ τροποσ για να βγω ειναι να τρακαρω??κατι που να το διορθωνει αυτο δεν ειπαρχει?