wizalex Δημοσιεύτηκε April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2006 Δώστε μου τα φώτα σας. Έχω (από πολλά χρόνια) το wap.artinoi.gr ένα wap-port του φορθμ μας, απλά να βλέπουμε στατιστικά και μερικά απαραίτητα για την Άρτα (σινεμά, βενζινάδικα, φαρμακεία κτλ). Στο νέο μου Samsung ZV30 δεν βλέπω πια τα Ελληνικά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κανένα άλλο κινητό. Ο κώδικας κάθε σελίδας ξεκινάει με: <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-7"?> <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml"> <wml> <card id="index" title="wap.artinoi.gr"> .. ... .... Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Το έχει συναντήσει κανείς; Πιθανόνα να φταίει και το κινητό όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizalex Δημ. April 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Δεν ξέρει κανείς, ή δεν είδε κανείς το θέμα αυτό; Μετά από έρευνα, ανακάλυψα ότι: α) το wap.myphone.gr το βλέπει κανονικά, οπότε είναι διό μου πρόβλημα. β) ένα copy τον κώδικα του wap.myphone.gr (με wget) στο δικό μου και πάλι δεν έδειξε τα ελληνικά. Αυτό σημαίνει ότι μου λείπει κάποια ρύθμιση από τον server, MIME TYPE ή κάτι άλλο... Μια βοήθεια σας παρακαλώ. Στο ίδιο τηλέφωνο και από τον ίδιο (δικό μου) server δεν κατεβαίνουν jar αρχεία. Στο Nokia είναι όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 auto pou xero einai oti polla montela ths samsung exoun provlima me ta ellhnika !! akoma kai sta mnmata !! dn xero giati !!mono se samsung mou exei tuxei alla se pio palia montela !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizalex Δημ. April 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Το Site του wap.myphone.gr όμως, το δείχνειμια χαρά. Που σημαίνει ότι το βρήκαν στο κόλπο να παίζει καλά σε όλα. Αν θέλουν, ας βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts