Jump to content

Γιατί έχετε PDA?

Alexkass
 Κοινοποίηση

Γιατί έχετε PDA?  

239 members have voted

1. 1. Γιατί έχετε PDA?

• Μπαίνω ίντερνετ και διαβάζω emails
      37
    • Ακούω μουσική και βλέπω βίντεο
      38
    • Βλέπω τις αγαπημένες μου εικόνες
      23
    • Κρατάω σημειώσεις, ραντεβού, επαφές
      47
    • Επεξεργαζόμαι κείμενα, αρχεία γενικότερα
      29
    • Διαβάζω βιβλία και περιοδικά σε ηλεκτρονική μορφή
      23
    • Παίζω παιχνίδια!
      32
    • Άχρηστο μου είναι... Το εχω και κάθεται
      10

Recommended Posts

πολύ καλά. εγώ το μετρούσα αν έβγαζε όλη την ημέρα στη σχολή. το 600 όχι το 5450 ναι. αυτό με ενδιαφέρει.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass

πολύ καλά. εγώ το μετρούσα αν έβγαζε όλη την ημέρα στη σχολή. το 600 όχι το 5450 ναι. αυτό με ενδιαφέρει.

Εύχομαι να κρατάει και το 4130 τόσο :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone

Εύχομαι να κρατάει και το 4130 τόσο :o

αν και έχει μικρότερη μπαταρία από το 5450 θα κρτάει παρισσότερο απότι έχω διαβάσει :)

Alex = the best!

Εγω παντως θελω το επομενο pda μου να το χρησιμοποιω στο αυτ/το ως Gps.

Τωρα που βρηκα ακρες για χαρτες και Gps cf δεν εχω το 2210 μου

Χρησιμοποιώ συχνότατα το δικό μου - Tungsten C.

Χρησιμοποιώ Outlook για συγχρονισμό email. Επίσης επειδή το Νοκια 6610 συγχρονίζει μέχρι 300 επαφές, έχω δύο φακέλους, ένα με τα ονόματα που τηλ συνήθως (δηλ, ενεργές Επαφές<300) και ένα άλλο σαν αρχείο Επαφών. Στο Tungsten φυσικά συγχρονίζονται και οι δύο φάκελοι

Εκτός των άλλων τυπικών εφαρμογών, AvantGO και κανα δυο παιχνιδάκαι (σπάνια θα παίξω), έχω ένα μεγάλο αρχείο ιατρικών βιβλίων αναφοράς και άλλων utilities που σχεδιάζω για το νοσοκομείο (οργάνωση ασθενών, αρχείων κλπ)

Μόλις χθες ανακάλυψα και νέα χρήση. Το συνδέω adhoc με τον Centrino φορητό μου, ο οποίος είναι συνδεμένος με PCMCIA Wireless στο Ασύρματο Δίκτυο της Θεσσαλονίκης (http://www.salonicawireless.net), και μπαίνω από το Tungsten σε IRC και FTP υπηρεσίες, αραχτός από τον καναπέ! Μου μπαίνουν και πονηρότερες ιδέες (πχ, VoIP)

Αυτά!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ivassilis

Χρησιμοποιώ συχνότατα το δικό μου - Tungsten C.

Χρησιμοποιώ Outlook για συγχρονισμό email. Επίσης επειδή το Νοκια 6610 συγχρονίζει μέχρι 300 επαφές, έχω δύο φακέλους, ένα με τα ονόματα που τηλ συνήθως (δηλ, ενεργές Επαφές<300) και ένα άλλο σαν αρχείο Επαφών. Στο Tungsten φυσικά συγχρονίζονται και οι δύο φάκελοι

Εκτός των άλλων τυπικών εφαρμογών, AvantGO και κανα δυο παιχνιδάκαι (σπάνια θα παίξω), έχω ένα μεγάλο αρχείο ιατρικών βιβλίων αναφοράς και άλλων utilities που σχεδιάζω για το νοσοκομείο (οργάνωση ασθενών, αρχείων κλπ)

Μόλις χθες ανακάλυψα και νέα χρήση. Το συνδέω adhoc με τον Centrino φορητό μου, ο οποίος είναι συνδεμένος με PCMCIA Wireless στο Ασύρματο Δίκτυο της Θεσσαλονίκης (http://www.salonicawireless.net), και μπαίνω από το Tungsten σε IRC και FTP υπηρεσίες, αραχτός από τον καναπέ! Μου μπαίνουν και πονηρότερες ιδέες (πχ, VoIP)

Αυτά!

Θα μπορούσες να πάρεις και μια SDIO wifi και να σύνδεσε άμεσος στο δίκτυο που θέλεις

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος azeppos

Ασχετο :o

Το e740 ειναι καλο με 140€?

prin na to agarasei diavase reviews

skeftomouna kai ego na to paro apo fleamarket kai diavasa merika reviews pou lene oti ehei syneheia provlimata.

sto yahoo vale e740 kai tha sou bgalei selides me reviews

Γιατί απλά το 1940 πουλάει σαν τρελό, άρα έχουν κάνει γίνει από το σάιτ αρκετές παραγγελίες προς την εταιρία που σημαίνει καφφέςες τιμές. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με το 1930 όμως.

Alex = the best!

Λογικό είναι

Το 1940 έχει σχεδόν τα πάντα που χρειάζεται κάποιος low-user

Άρα πουλάει σαν τρελό

Άρα θα είναι πιο φτηνό

θέλω να πω ότι δεν είναι πάντα τόσο απλά τα πράγματα. πχ μπορεί να άλλαξαν για λίγο προμηθειτή ή να πήραν καλύτερη προσφορά κλπ κλπ

Alex = the best!

Θα μπορούσες να πάρεις και μια SDIO wifi και να σύνδεσε άμεσος στο δίκτυο που θέλεις

Μα το Tungtsen C έχει ενσωματωμένο κύκλωμα 802.11b για ασύρματη σύνδεση- αυτό ακριβώς χρησιμοποιώ: Συνδέω το tungsten ασύρματα με το φορητό, που με άλλη κάρτα συνδέεται ασύρματα στο δίκτυο της γειτονιάς. Ετσι τελικά το tungtsen βγαίνει απευθείας στο ασύρματο δίκτυο θεσσαλονίκης... Κρίμα που ακόμα δεν έχω βρει εφαρμογή για VoIP..

Μα το Tungtsen C έχει ενσωματωμένο κύκλωμα 802.11b για ασύρματη σύνδεση- αυτό ακριβώς χρησιμοποιώ: Συνδέω το tungsten ασύρματα με το φορητό, που με άλλη κάρτα συνδέεται ασύρματα στο δίκτυο της γειτονιάς. Ετσι τελικά το tungtsen βγαίνει απευθείας στο ασύρματο δίκτυο θεσσαλονίκης... Κρίμα που ακόμα δεν έχω βρει εφαρμογή για VoIP..

Και γιατί δεν σύνδεσε κατευθείαν στο δίκτυο της γειτονία σου αφού έχει ενσωματωμένο wifi ?

Φυσικά λόγω λήψης! Οταν λέω ασύρματο της γειτονιάς, εννοώ ένα δίκτυο που καλύπτει δύο Δήμους ενώ το Access Point στο οποίο συνδέομαι είναι στα 400m.

Οταν μια φορά βρέθηκα σε ταράτσα απέναντι από το AP, το Tungsten συνδέθηκε αμέσως- πήρε IP και μπήκα κανονικά στο δίκτυο...

Φοβερό εργαλείο!

Φυσικά λόγω λήψης! Οταν λέω ασύρματο της γειτονιάς, εννοώ ένα δίκτυο που καλύπτει δύο Δήμους ενώ το Access Point στο οποίο συνδέομαι είναι στα 400m.

Οταν μια φορά βρέθηκα σε ταράτσα απέναντι από το AP, το Tungsten συνδέθηκε αμέσως- πήρε IP και μπήκα κανονικά στο δίκτυο...

Φοβερό εργαλείο!

Μακάρι να υπήρχε και στην περιοχή μου WiFi access point :rolleyes: :( :( :rolleyes: :mad:

Μακάρι να υπήρχε και στην περιοχή μου WiFi access point :rolleyes: :( :( :rolleyes: :mad:

φτιάξε εσύ :)

είδες που στο έλεγα :) :rolleyes: :p

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass

φτιάξε εσύ :)

είδες που στο έλεγα :) :rolleyes: :p

Έτυχε να το ζητήσω με κάποιο άτομο αυτό το θέμα και μου είπε ότι θα χρειασθω τουλάχιστον 500ευρο μόνο και μόνο ο εξοπλισμός και εγώ καλά καλά δεν έχω να πληρώσω το 4150 που θα βρω 500ευρο :(

Ε, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Ειδικά στην Αθήνα, το AWMN κάνει φοβερή δουλειά στην οργάνωση των ασύρματων δικτύων.

Και στη Θεσσαολονίκη όπου σπούδαζα, όμως, έχει γίνει καλή δουλειά και όχι με πολλά λεφτά. Εγώ έστησα απλό client με 200 ευρώ ενώ με 100 παραπάνω στήνεις ένα βασικό Access Point. Χρειάζονται φυσικά τεχνικές γνώσεις που αποκτώνται όμως σχετικά εύκολα από τα ελληνικά φόρουμ..

Μακάρι τα ελέυθερα WiFi να διαδοθούν- είναι ξεχωριστή εμπειρία..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ivassilis (15th December 2003, 00:45 )

Ε, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Ειδικά στην Αθήνα, το AWMN κάνει φοβερή δουλειά στην οργάνωση των ασύρματων δικτύων.

Και στη Θεσσαολονίκη όπου σπούδαζα, όμως, έχει γίνει καλή δουλειά και όχι με πολλά λεφτά. Εγώ έστησα απλό client με 200 ευρώ ενώ με 100 παραπάνω στήνεις ένα βασικό Access Point. Χρειάζονται φυσικά τεχνικές γνώσεις που αποκτώνται όμως σχετικά εύκολα από τα ελληνικά φόρουμ..

Μακάρι τα ελέυθερα WiFi να διαδοθούν- είναι ξεχωριστή εμπειρία..

Το access point είναι εκεί που μπορείς να συνδεθείς δηλαδή κάτι σαν server και το client είναι αυτό που συνετέ στο access point?