Jump to content

Μια βοήθεια στο κατέβασμα απο ADSL

sagiadinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Εχω ADSL και σύνδεση μέσω Modem-router με 4 πόρτες ethernet. Στις δύο πόρτες έχω συνδεδεμένα δύο ανεξάρτητα PCs και στην άλλη ένα ΑΤΑ για τηλεφωνία μέσω VOIP.Μέχρι εδώ όλα καλά.Επειδή όμως τα PCs είναι εκτός διαμερίσματος και κατεβάζουν συνέχεια μου περιορίζουν το εύρος ADSL με αποτέλεσμα να έχω προβλήματα στην επικοινωνία μέσω voip.

Μήπως γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποιος μηχανισμός που να μπορεί να ελέγχει(να περιορίζει ας πούμε) το κατέβασμα στην συγκεκριμένη στιγμή των τηλεφωνημάτων;Η σύνδεση είναι 512/128 και με ενδιαφέρει να μπορώ να περιορίσω το κατέβασμα τουλάχιστον στο ένα PC που δεν έχω πρόσβαση για να μην βάζω-βγάζω το καλώδιο συνέχεια απο την θύρα του router. Ευχαριστώ.

Υπάρχουν διάφορα modem/routers στα οποία μπορείς να ενεργοποιήσεις και να ρυθμίσεις το Quality of service (QoS) με βάση το ethernet port ή το port της εφαρμογής. Δες στο web interface της συσκευής αν το υποστηρίζει.

Υπάρχουν διάφορα modem/routers στα οποία μπορείς να ενεργοποιήσεις και να ρυθμίσεις το Quality of service (QoS) με βάση το ethernet port ή το port της εφαρμογής. Δες στο web interface της συσκευής αν το υποστηρίζει.

Ευχαριστώ πολύ