ababapanos Δημοσιεύτηκε April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2006 Καλησπέρα, θα μπορούσε να μου πει κάποιος αν γίνεται να απενεργοποιήσω το wireless απο το μηχανάκι? Ή μένει μόνιμα on και δεν αλλάζει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Γενικά γίνεται απενεργοποίηση του wireless στα Wireless Router, ή εκμπέμπουν συνέχεια?? Σκέφτομαι να πάρω ένα SWEEX WIRELESS ADSL 2/2+ MODEM/ROUTER και επειδή δεν θα χρησιμοποιώ συνέχεια το wireless δε θέλω να είναι μόνιμα ενεργοποιημένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_av_ Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Εγω παντως εχω ενα router που το πηρα απο τον οτε απο ανανεωση συνδεσης connex.Ειναι sagem.Nομιζω ειναι αρκετα καλο.Λοιπον στο θεμα μας. Εμενα απο πισω του εχει κουμπακι με on/off.Aρα κλεινει.Τωρα για τα αλλα δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Τα περισσοτερα μπορουν να κλεισουν τον πομπο του wireless μεσα απο το interface Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts