Nix_ Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Παίρνω που λέτε χτες την τελλάς για να ρωτήσω που βρίσκεται η κατάσταση με την sparknet και μου λένε ότι έχει αρχίσει η αποδέσμευση των γραμμών! Παίρνω μετά τον ΟΤΕ στο 134 και μου λεει οτι αυτοί δεν ξερουν τιποτα και το μόνο που μπορουν να κάνουν είναι να μου διακόψουν τη γραμμή άμεσα αν και εφόσον βάλω connx η adsl kit! Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν αναλαμβάνουν τη διακοπή της γραμμής και περμένουν να δουν τι θα γίνει με την ΕΤΕ. Καλά ολα αυτά λέω και σήμερα ξαναπάιρνω να τους πώ να μου βάλουν το κιτ. έλα όμως που σήμερα μου λένε άλλα..."εμείς δεν μπορούμε να διακόψουμε τη γραμμή θα πρεπει να περιμένετε την απόφαση από την ΕΤΕ και μετά να σας βάλουμε καινούργια γραμμή. Αυτά που σας ειπαν (οι ίδιοι άνθρωποι!!!!) χτές δεν ισχύουν!!!!!" Τι συμβαίνει τελικά; Τι μπορούμε να κάνουμε με τις γραμές μας και σε πόσο χρονικό διαστημα μπορούν να αποδεσμευτούν; ΕΛΕΟΣ! Ακου τι εγινε σε μενα... :) Εγω και αλλοι 2 φιλοι μου ειχαμε Σπαρκνετ ADSL. Ολοι μας, απο Θεσσαλονικη! Για να μην σας φορτωνω με λεπτομερειες.. Τις τελευταιες 3 μερες, μας πηραν τηλεφωνο και τους 3 μας (καθε μερα κ απο εναν) λεγοντας μας οτι ειναι απο το 134 του ΟΤΕ !! Η προσεγγιση ηταν απλη.. Εμεις σαν ΟΤΕ μπορουμε να σας παρεχουμε 1 μηνα δωρεαν παροχη συνδρομης, στην υπαρχουσα γραμμη της ADSL. Μετα απο τον μηνα, μπορειτε να διαλεξετε isp της αρεσκειας σας. Επισης μπορουμε να σας εξασφαλισουμε πως αν επιλεξετε καποιο απο τα πακετα μας, π.χ Conn-x, η μεταβαση θα ομαλοτατα χωρις καθολου διακοπη της συνδεσης σας!! Και εκτος αυτου, επειδη ζητησα να κανω 512 τη γραμμη, μου ειπαν οτι μπορει να γινει η αναβαθμιση (μετα το περας του μηνα) χωρις να χασω ουτε λεπτο συνδεσης !!! Η ουσια ηταν η εξης: απο προχτες που κοπηκε η παροχη του ιντερνετ της Τελλας, επρεπε να διαλεξω εταιρια, συντομα. Αν εμενα χωρις εταιρια, θα εχανα και την πορτα μου. Μπορουσα να παω οπου θελω, απλα οπως καταλαβαινετε, ο ΟΤΕ μου "προσφερε" ευκολιες στην μεταβαση χωρις καθολου κοπο για μενα. Εν κατακλειδι.. Απο σημερα μπαινω μεσω οτενετ και, τελος του μηνα ερχεται η αναβαθμιση και το "Conn-x" :D :D Y.Γ. Δεν ξερω αν εγινα σαφης, για οτιδηποτε αποριες ομως, ask me! Y.Γ2. Ακριβως, μα ακριβως αυτη η διαδικασια, εγινε και με τους 2 φιλους μου. Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 εχω και εγω sparknet θα πρεπει να βρω isp συντομα για να μην μου κλεισει η γραμμη adsl και χρειaζεται παλι ενεργοποιηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 εχω και εγω sparknet θα πρεπει να βρω isp συντομα για να μην μου κλεισει η γραμμη adsl και χρειaζεται παλι ενεργοποιηση; Όχι αναγκαστικά, αφορά καθαρά το τι θα επιλέξεις. Αν επιλέξεις να συνεχίσεις με γραμμή+σύνδεση πακέτο, τότε μίλα με την εταιρία που θα διαλέξεις για να σου πουν τι θα γίνει. Μπορείς ωστόσο να πεις στον ΟΤΕ ότι θέλεις να κρατήσεις μόνο την πρόσβαση, και να τη χρεώνεσαι κάθε μήνα στο λογαριασμό του. Τότε η γραμμή θα είναι αποκλειστικά δική σου, και όχι δική σου μέσω κάποιας εταιρίας. Από εκεί και ύστερα, το να πάρεις σύνδεση από κάποιον ISP και το να αλλάζεις ISP, είναι κάτι που το ελέγχεις εσύ, χωρίς να επηρεάζει την πρόσβασή σου. Αυτό το σύστημα, δηλαδή πρόσβαση και σύνδεση χωριστά, κοστίζει λίγο περισσότερο από το να τα πάρεις και τα 2 από κάποιον ISP, αλλά κερδίζεις ευελιξία (αλλάζεις ISP όποτε θέλεις, μπορείς για κάποιο διάστημα να μην πληρώνεις ISP χωρίς να χάσεις την πόρτα σου) και κερδίζεις το ότι ακόμα και να κλείσει ο ISP σου δε θα χάσεις τη γραμμή σου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 εσυ τι μου προτινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts