Guest Arheos Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Ένα λίγο παλαιότερο χορευτικό, γυναικεία φωνή, ίσως RnB, δεν είμαι σίγουρος που στο ρεφρέν έλεγε κάτι σαν "the love I had for you..." (σε ψηλό τόνο) που θυμίζει λίγο (ναι όντως θυμίζει δεν κάνω πλάκα) "Καλημέρα ήλιε καλημέρα" (το ρεφρέν που ανέφερα ταιριάζει στο σημείο που λέει "με το τραγούδι και με το ζουρνά") θυμίζει κάτι; Μπορεί το ρεφρέν να είναι αρκετά διαφορετικό αλλά έτσι το θυμάμαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Dina Vass - The Love I Had For you (βασικα δεν ξερω αν ειναι αυτο,αλλα ειναι copycat αυτου που λεει "γιατι τα χερια ειναι σκοινια κ τα κορμια καραβια" :p ) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Dina Vass - The Love I Had For you (βασικα δεν ξερω αν ειναι αυτο,αλλα ειναι copycat αυτου που λεει "γιατι τα χερια ειναι σκοινια κ τα κορμια καραβια" :p ) Ναι αυτό είναι, ευχαριστώ. Είναι και από αυτό kopi-cat, και προσπαθούσα να θυμηθώ με ποιό άλλο έμοιαζε. Τελικά και τα δύο δικά μας αλληλοαντιγράφηκαν, αναρωτιέμαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Παιδιά μήπως έχει/ξέρει που μπορώ να βρω κανείς το "Έλα Πάρε Μου Τη Λύπη" από την Ελευθερία Αρβανιτάκη που είχε ακουστεί στο τέλος της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004??? Αν το έχει κανείς, ας ρίξει κανένα pm... "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Παιδιά μήπως έχει/ξέρει που μπορώ να βρω κανείς το "Έλα Πάρε Μου Τη Λύπη" από την Ελευθερία Αρβανιτάκη που είχε ακουστεί στο τέλος της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004??? Αν το έχει κανείς, ας ρίξει κανένα pm... Αν δεν κάνω λάθος, το τραγούδι ακουγόταν από την Τσαλιγοπούλου και όχι από την Αρβανιτάκη... Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Τι λειπει τι φταιει δεν ελεγε? Γμτ καπου το εχω χαντακωμενο Ναι αυτό είναι, ευχαριστώ. Είναι και από αυτό kopi-cat, και προσπαθούσα να θυμηθώ με ποιό άλλο έμοιαζε. Τελικά και τα δύο δικά μας αλληλοαντιγράφηκαν, αναρωτιέμαι. Ουτε ο Φοιβος να τα γραψε :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Οχι Αρβανιτάκη ήταν 1000%. Άλλωστε έχω και το DVD των Ολυμπιακών... Αλλά είναι κάποιo remix του κομματιού. Κάτι είχα ακούσει οτι ήταν από το Μιχάλη Δ. Αλλά δεν ξέρω. Κανείς; "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Τι λειπει τι φταιει δεν ελεγε? Γμτ καπου το εχω χαντακωμενο Αυτό λες οτι βρήκες;; :lol: :lol: Αυτό είναι το Τι Λείπει της Αρβανιτάκη...Εγω λέω το Έλα Πάρε Μου Τη Λύπη Που Ακούστηκε στο τέλος της έναρξης... Θα ανεβάσω και sample Για του λόγου το αληθές :) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 A καλα ντε, εγω φταιω που θελω να βοηθησω :jamais: Λες κ θυμαμαι τι ακουστηκε στο τελος :p Ριξε σαμπλε http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Εχει φρικάρει το μηχάνημα και δεν δέχεται να μου κάνει capture ήχο... "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Nαι πες πως δεν ξερεις πως :rolleyes: Βασικα καταλαβα ποιο λες, αλλα δεν σου λεω γιατι κοροιδεψες :lol: Tεσπα επειδη ειμαι μεγαλοκαρδος, Οπαλιτα http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Κωνσταντίνος Β;; Ρεμιξ;; EDIT: Xourxou, είσαι Θεός! Τελικά έχεις δίκιο...είναι μια δεύτερη έκδοση του Οπαλίτα (που απ'οτι κατάλαβα δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο και ήταν μόνο για τους Ολυμπιακούς)...Η πρώτη είναι ίδια με φωνητικά από την Βενετσάνου. Thanks!!!! "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Επειδη κι εγω τελικα αυτο που εχω δεν ειναι με τα φωνητικα της Αρβανιτακη, αν το εχει καποιος ας το πει. Σορρυ desert http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 ξερει κανεις αυτο το τραγουδι? http://rapidshare.de/files/34197596/unknown_track.mp3.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Το τραγούδι λέγεται "Sway" αλλά πέρα από αυτό δεν ξέρω τίποτε άλλο... Η αρχική εκτέλεση ήταν από τον michael Bubble και μετά το πήραν οι PCD... Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Shaft - Sway (Mucho Mambo) :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Το τραγούδι λέγεται "Sway" αλλά πέρα από αυτό δεν ξέρω τίποτε άλλο... Η αρχική εκτέλεση ήταν από τον michael Bubble και μετά το πήραν οι PCD... Και του Michael Buble είναι διασκευή. :) Η αρχική εκτέλεση είναι του Pablo Beltran (1953) και στη συνέχεια ερμηνεύτηκε από τον Dean Martin ένα χρόνο αργότερα όπου έγινε και πιο γνωστό. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_2005_ Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 ψαχνω ροκ τραγουδι που λεει "how much love can you take"? o τραγουδιστης ειμαι σιγουρος οτι ειναι oi ASIA ή John wetton solo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Μια νέα ( ; ) εκτέλεση που έχω ακούσει τελευταία στο ραδιόφωνο του Yazoo - Don't go στο πιο αργό του, ψάχνω. Ποιος έχει καμιά ιδέα; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Μια νέα ( ; ) εκτέλεση που έχω ακούσει τελευταία στο ραδιόφωνο του Yazoo - Don't go στο πιο αργό του, ψάχνω. Ποιος έχει καμιά ιδέα; Nouvelle Vague :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Nouvelle Vague :)Ποιος άλλος θα το έβρισκε :p Ακριβώς αυτό, ευχαριστώ :D [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 ενα τραγουδι που ακουγεται πολυ τελευταια και μοιαζει οταν ξεκινα στο love generation (η κιθαρα που πεζει).Μηπως το ξερετε? James Kakande - You you you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Παιδιά σώστε με..Λοιπόν ψάχνω ένα τραγούδι από τη σειρά The OC το οποίο το είχα στο Pc μου αλλά εξαφανίστηκε..Σε καποιο σημείο λέει fix you..(den psaxnw to fix you apo coldplay)είναι κιαυτό μπαλάντα..Αν θυμάμαι καλά το είχαν σε σκηνή που χώριζαν Summer/Seth.Επίσης το έχει και στο "Στους δυο τρίτος δε χωρεί" που προβάλεται τώρα στο σινεμά στη σκηνή που οι πρωταγωνιστές χωρίζουν προσωρινά....Help me plz:/ ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Shaft - Sway (Mucho Mambo) :) thx:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Παιδιά σώστε με..Λοιπόν ψάχνω ένα τραγούδι από τη σειρά The OC το οποίο το είχα στο Pc μου αλλά εξαφανίστηκε..Σε καποιο σημείο λέει fix you..(den psaxnw to fix you apo coldplay)είναι κιαυτό μπαλάντα..Αν θυμάμαι καλά το είχαν σε σκηνή που χώριζαν Summer/Seth.Επίσης το έχει και στο "Στους δυο τρίτος δε χωρεί" που προβάλεται τώρα στο σινεμά στη σκηνή που οι πρωταγωνιστές χωρίζουν προσωρινά....Help me plz:/ Ξεκίνα να ψάχνεις. Δεν τη βλέπω τη σειρά. Επίσης είναι πιο εύκολο αν ξέρεις σε ποιό επεισόδιο είναι γιατί έχει τραγούδια για το καθένα. Προσοχή, και στα δύο sites έχει λεπτομέρειες από όλα τα επεισόδια και μπορεί να μην τα έχουν παίξει ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts