Jump to content

γιατι εμφανιζεται αυτο;

jim_kal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλοι μου καλησπερα σας :)

εχω 3 σκληρους εγκατεστημενους στο pc μου 2 sata (250 gb & 120 gb) αντιστοιχα

καθως και ενα 80 gb atapi οπου και εχω εκγατεστημενο το λειτουργικο συστημα xp

+sp2 :D

με το λειτουργικο ειμαι μια χαρα!!

το προβλημα παρουσιαζεται σε ενα φακελο στον 120 αυτην την στιγμη

να σας δωσω να καταλαβετε!!!

καποιος φακελος με τα βιντεο ενω ανοιγει και πανω να κανω περιηγηση στον φακελο αυτο μου εμφανιζει οταν κατεβαινω με την μπαρα κυλισης :wacko: σφαλμα του explorer :mad: και οτι η εγκατασταση πρεπει να τερματιστει!!!! :( φυσικα εχω κανει σκαναρισματα με antivirus αλλα δεν εμφανιζει κανενα προβλημα!!! :(

τα εκανα αντιγραφη ολο το φακελο στο 250 (τον αλλον το σκληρο) και εκει παλι τα ιδια :mad:

δεν ξερω τι να κανω πλεον

καμεια βοηθεια μπορει να υπαρξει??? :cry:

σβησε το αρχειο thumbs.db μεσα σε αυτο τον φακελο και θα εισαι ΟΚ.
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Το αρχείο thumbs.db είναι αρχείο συστήματος και εμφανίζεται μόνο όταν έχετε επιλέξει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία, από το folder options.

ma ton fakelo me to pou to anoikso mou emfanizei oti prepei na kleisei i efarmogi amesos

ektos aftou den iparxei fakelos me thumbs!!!

Μου έχει συμβεί και μένα αυτό. Να υποθέσω ότι αν δεν πατήσεις ΟΚ στο παράθυρο που σου λεει ότι εντοπίστηκε σφάλμα μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις κανονικά;

Κάποιο από τα video που έχεις στο φάκελο είναι corrupted (πιθανόν να τα έχεις κατεβάσει από το δίκτυο) και δεν μπορεί να τα διαβάσει ο explorer. Δοκίμασε να αλλάξεις το view από Thumbnails σε List και προσπάθησε να βρεις ποιο αρχείο δημιουργεί το πρόβλημα με σκοπό να το σβήσεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδια οσοι χρησιμοποιειται WindowsXp μπορειται απο control panel οταν εχετε τετοια προβληματα να βλεπετε τις καταχωρησεις με τα λαθη που εχουν γινει και ετσι να εχετε μια ιδεα τι προκαλεσε το προβλημα
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Που το βρίσκουμε ακριβως?

Control Pannel->Εργαλεια Διαχειρισης->Προβολη συμβαντων->Εφαρμογη.Κοιτας τις εφαρμογες με το κοκκινο χ.Δεν σημαινει οτι οτι εχει κοκκινο χ ειναι και λαθος.Μπορεις να κοιταξεις επισης και τα συμβαντα του συστηματος με τον ιδιο τροπο.

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Και γω ειχα παρομοιο προβλημα καποτε και εφταιγαν οι codecs σβησε τους ολους και βαλε μονο ενα απλο divx ή xvid codec και ολα θα ειναι οκ!!!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Same problem είχα και γω όταν είχα κατεβάσει ένα corrupted video file. Δεν μπορούσα να το σβήσω ούτε από command line. Υπάρχει μια εντολή η οποία απενεργοποιεί το video preview που ανοίγει. Μιλάω συγκεκριμένα για το παραθυράκι που ανοιγει κάτω αριστερά στον explorer. Συνήθως γι αυτό κολλάει το παράθυρο.

Τρέξε στο command την εξής εντολή:

regsvr32 /u shmedia.dll (*)

Εγώ αυτό είχα κάνει και είχε δουλέψει. Κάνε ένα search στο google πρώτα για "disable video preview explorer" και διάβασε λίγο πριν το κάνεις. Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά σε εμένα είχε δουλέψει. Αν το κάνεις μετά λογικά θα μπορείς να μπεις και να το σβήσεις.

(*)Είμαι 90% σίγουρος ότι ήταν αυτή η εντολή, γι αυτό ψάξε πριν τη χρησιμοποιήσεις.