teo_l20 Δημοσιεύτηκε April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2006 Βλέπω οτι πολλά άτομα του Φορουμ αυτού χρησημοποιούν προιόντα της εταιρίας USR.Λοιπόν θα βαλω ενα δημοψηφισμα. Και ερωτω: Ποιο Router της USR χρησιμοποιείτε; Προσωπικά το 9107. Παρακαλώ αυτό ειναι μια επίσημη δημοσκόπηση ετσι ώστε να βγάλω στατιστικά. Αν εχει ξανααναρτηθει τετοια δημοσκοπηση παλαιτερα παρακαλώ τους διαχειριστες να μην κλείσουν το τοπικ αυτο! Η ψηφοφορια κλεινει Κυριακή 30.4.2006 Ευχαριστώ!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Εγώ δεν χρησιμοποιώ USR αλλά θα ήθελα πολύ το 9107 και επειδή μάλλον θα το χτυπήσω, το ψήφισα! Ακόμη περισσότερο βέβαια θα ήθελα το 9108 αλλά ακόμη είναι ακριβό... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 9106 here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 9106 here.Me too!! :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 9105 bla bla Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Είστε ευχαριστημένοι; Σκέφτομαι να πάρω το 9108. Θα μου το προτείνατε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. April 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Φυσικά! Ειδικά αν ριξεις μια ματια στομ adslgr.com που εχω αναρτησει κι εκεί δημοψηφισμα θα δειςποσοι το εχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Φυσικά! Ειδικά αν ριξεις μια ματια στομ adslgr.com που εχω αναρτησει κι εκεί δημοψηφισμα θα δειςποσοι το εχουν! Επειδη θέλω να το συνδυάσω με κάποιο usb stick για να το συνδέσω με Laptop υπάρχει καμμιά πρόταση για συγκεκριμένο; Εχω βρει αυτό: http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1818&v_Item=2824 Πρέπει να είναι της ίδιας εταιρίας για καλύτερα αποτελέσματα ή δεν είναι αναγκαίο; Με ποιές άλλες εταιρίες συνεργάζεται καλά η usr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Είστε ευχαριστημένοι; Σκέφτομαι να πάρω το 9108. Θα μου το προτείνατε;; Με κλειστα τα ματια φιλε........:ninja: Εγω εχω το 9107 και δεν το αλλαζω με τιποτα;) ;) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 9106 άψογο πραγματικά :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 9108, ειδικά με το νέο firmware πετάει! Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 9108, ειδικά με το νέο firmware πετάει! Και με τι να το συνδυάσω; Το στικ που έβαλα παραπάνω τι λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Και με τι να το συνδυάσω; Το στικ που έβαλα παραπάνω τι λέει; Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι στο adslgr.com κάποιοι είχαν προβλήματα με το συγκεκριμένο στικ, παρόλο που είναι της ίδιας εταιρίας. Έδινε σχετικά αδύναμο σήμα, αν ψάξεις στο τμήμα για τα Robotics στο adslgr.com θα βρεις λύση. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 9107 απο προχθες ,ακουσα καλα σχολια και το πηρα τελικα :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willyd Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Φίλε spartak Εχώ router usr 9105, access point usr 5451, και το usb adapter 5421 που αναφέρεις. Το access point είναι στο ισόγειο ενώ ο laptop με τον αντάπτορα είναι στον δεύτερο όροφο. Πρέπει να σου πώ ότι με ένταση 25% στο access point, πιάνω σήμα στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού στον δεύτερο όροφο. Όχι όμως σε όλο το σπίτι, και μερικές φορές το σήμα είναι αδύναμο. Όμως αν εσύ θα το λείτουργείς σε μικρότερη απόσταση από το access point ή με λιγότερα ενδιάμεσα εμπόδια δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Υπόψην οτι η φωτογραφία ξεγελά, το μέγεθός του είναι περίπου 12-13cm. Δηλαδή αρκετά πιό μεγάλο από τα κοινά flash drives. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 9105 και όλα άψογα εδώ και 14 μήνες. :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Φίλε spartak Εχώ router usr 9105, access point usr 5451, και το usb adapter 5421 που αναφέρεις. Το access point είναι στο ισόγειο ενώ ο laptop με τον αντάπτορα είναι στον δεύτερο όροφο. Πρέπει να σου πώ ότι με ένταση 25% στο access point, πιάνω σήμα στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού στον δεύτερο όροφο. Όχι όμως σε όλο το σπίτι, και μερικές φορές το σήμα είναι αδύναμο. Όμως αν εσύ θα το λείτουργείς σε μικρότερη απόσταση από το access point ή με λιγότερα ενδιάμεσα εμπόδια δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Υπόψην οτι η φωτογραφία ξεγελά, το μέγεθός του είναι περίπου 12-13cm. Δηλαδή αρκετά πιό μεγάλο από τα κοινά flash drives. Σε ευχαριστώ πολύ! Εκτός από το stick που ανέφερα, ποιά αλλη επιλογή είναι καλή για να συνδυαστεί το συγκεκριμένο (9108); Ibaxevan ευχαριστώ και σένα. Μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο 9108... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Ακυρο, καλοριζικο το μολισφλασαρισμενο 9108 μου :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 9105 και κανένα πρόβλημα από τον Σεπτέμβριο που το έχω. Πριν είχα το Alcatel 530i και ήταν το χειρότερο που έχω δουλέψει ποτέ. Κολούσε όλη την ώρα και από τα νεύρα μου το χτυπούσα στο γραφείο και στον τοίχο... Το έστειλα και ηρέμησα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts