antonis_wrx Δημοσιεύτηκε March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 28, 2006 Όταν πάω να ανοίξω αρχεία του word από windows explorer ανοίγει το κανονικά το word, κάνει virus scan, το τελειώνει αλλά το αρχείο δεν ανοίγει ποτέ. Άμα πάω file-->open όλα οκ. έχω office 2003 αλλά το ίδιο πρόβλημα είχα και με το office xp. Το πρόβλημα αυτό το έχει μόνο το word. Τα άλλα user accounts που υπάρχουν στον υπολογιστή δεν έχουν κανένα πρόβλημα! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Μάλλον πρέπει να γίνει επανεγκατάσταση απο τον administrator. Αυτό το πρόβλημα μου έτυχε σε περιπτώσεις που ο λογαριασμός με το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά την εγκατάσταση του office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 είχα xp με αυτό το πρόβλημα. Απεγκατέστησα τελείως το xp, εγκατέστησα το 2003 αλλά το πρόβλημα παραμένει... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Τοτε προφανώς τα αίτια είναι βαθύτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Όταν πάω να ανοίξω αρχεία του word από windows explorer ανοίγει το κανονικά το word, κάνει virus scan, το τελειώνει αλλά το αρχείο δεν ανοίγει ποτέ. Άμα πάω file-->open όλα οκ. έχω office 2003 αλλά το ίδιο πρόβλημα είχα και με το office xp. Το πρόβλημα αυτό το έχει μόνο το word. Τα άλλα user accounts που υπάρχουν στον υπολογιστή δεν έχουν κανένα πρόβλημα! Δοκιμασε να πεταξεις το antivirus...:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts