Lux Δημοσιεύτηκε March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 25, 2006 μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το επομενο τραγουδι που παζει αμεσως μετα απο αυτο; γιατι κοβεται αποτομα.. και γενικοτερα αν ειναι καποιο album. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Ερμ... Μήπως να ανέβαζες κάποιο sample και να έκανες και την ερώτησή σου στο thread με τις αναζητήσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποιο ειναι το επομενο τραγουδι, ουτε και το εχω ακουσει.. αν υπαρχει κιολας επομενο τραγουδι. μπορει να βοηθησει καποιος που το εχει ακουσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 οπως επισης και ενα remix του Dj Venom δεν ειναι ολοκληρωμενο. λεγεται και αυτο Insomnia Remix. τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Και που να ξέρουμε εμείς ποιό είναι το επόμενο τραγούδι αν δεν ανεβάσεις ένα sample; Τα νύχια μας να μυρίσουμε; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 οριστε και το τραγουδι : http://www.filefactory.com/get/f.php?f=6318a8f0422a5e693d79c2b5 πχ και του tiesto ετσι γινεται, αλλα εχω τα albums του και τα ακουω συνεχομενα τα τραγουδια.. αυτο ομως απο ποιο album ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Αυτό είναι: Sash! - Equador Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 αυτο ειναι ενα απο τα τραγουδια που κανει μιξη ο benassi. εγω θελω την συνεχεια του τραγουδιου που παρεθεσα, αν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Για να το βρεις θες ολόκληρο το set ή την tracklist του. Μέχρι το τέλος το Equador παίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 οχι ρε συ. το ακουσες ολο; παιζει και το Insomnia και ακομα 2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts