Guest valeria Δημοσιεύτηκε March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 24, 2006 Τώρα τελευταία παρατηρώ όταν ανοίγω τον υπολογιστή πριν βγάλει την αρχική οθόνη με τη μάρκα του υπολογιστή και τον τύπο του επεξεργαστή εμφανίζει μία λεπτή άσπρη γραμμή,πάνω-πάνω οριζόντια (από αριστερά προς τα δεξιά) κατά μήκος της οθόνης....Φανταστείτε μία μπάρα προόοδου κατά την εγκατάσταση ενός προγράμματος...Το θέμα είναι ότι ανησύχησα καθώς άρχισε να μου το εμφανίζει και πριν βγει η οθόνη με την μπάρα των Windows Xp...Πρέπει να ανησυχώ;Τι είναι αυτό;Τι μπορεί να φταιει;:( Συγγνώμη αν δεν γίνομαι απόλυτα κατανοητή,αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Αν καταλαβα καλα πριν δηξει την μπαρα των windows που φοτονει σου δειχνει μια μπαρα ασπρη που φορτωνει αμεσως????Αν εχεις σχετικα παλιο μηχανιμα και λιγακι φορτωμενο το κανει αυτο κατα την εκκινιση...Και εγω το εχω παθει αυτο...Κανε μια ανασυκροτησουλα και μαλλον δεν θα το δειχνει... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Αν καταλαβα καλα πριν δηξει την μπαρα των windows που φοτονει σου δειχνει μια μπαρα ασπρη που φορτωνει αμεσως????Αν εχεις σχετικα παλιο μηχανιμα και λιγακι φορτωμενο το κανει αυτο κατα την εκκινιση...Και εγω το εχω παθει αυτο...Κανε μια ανασυκροτησουλα και μαλλον δεν θα το δειχνει...Αυτό ακριβώς εννοώ,αλλά το μηχάνημα δεν είναι καθόλου παλιό είναι ολοκαίνουριο,ούτε δίμηνο δεν έχει κλείσει και όχι μόνο δεν είναι φορτωμένο αλλά είναι και από format...Αλλά μου το δείχνει και πριν δείξει το λογότυπο της Dell η οποία βγαίνει πριν την οθόνη των Windows.Δηλαδή πάει γραμμή-λογότυπο Dell-γραμμή-μπάρα Windows.Το ανησυχητικό είναι όμως ότι στην αρχή μου το έκανε μόνο πριν το λογότυπο της Dell και τώρα το κάνει και πριν την μπάρα των Windows.Κάτι δεν μου πάει καλά...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Δεν εχει και πολυ σημασια αν το δειχνει....Απλα μπορει να εχεις και αλλα partition η αλλα λειτουργικα.....Ειναι πολοι λογοι που μπορει να το δειχνει... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Δεν εχει και πολυ σημασια αν το δειχνει....Απλα μπορει να εχεις και αλλα partition η αλλα λειτουργικα.....Ειναι πολοι λογοι που μπορει να το δειχνει...Εντάξει δεν αμφιβάλλω ότι για κάποιο λόγο το δείχνει...Απλά αυτό που με παραξενεύει είναι ότι τις πρώτες μέρες δεν το έδειχνε.Κι ενώ έκανα μέχρι και format για να το διορθώσω,τελικά τζίφος.Μπα δεν έχω φτιάξει πολλά partition,μόνο 1 και έχω βάλει όλη τη χωρητικότητσ του δίσκου με Windows XP Professional...Tέλος πάντων δεν το παλεύω άλλο,θα το αφήσω και βλέπουμε....Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Βασικα αν το λειτουργικο μεσα πηγαινει μια χαρα τοτε μην ανυσιχεις... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Βασικα αν το λειτουργικο μεσα πηγαινει μια χαρα τοτε μην ανυσιχεις...Καλά το λειτουργικό φυσάει δεν έχει κανένα πρόβλημα...Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts