gtsia Δημοσιεύτηκε March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 24, 2006 Πως μπορω στο winamp να κανω οταν αλλαζει τραγουδι να ξεκιναει το επομενο μεσα στο τελος του προηγουμενου και να μην εχω διακοπη??? Ειναι καποια ρυθμιση ή χρειαζεται καποιο plugin και ποιο?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 βρεσ τη ρυθμιση crossfade kai επελεξε ποσα δευτερολεπτα θες και θα γινει αυτο που λες. αν καταλαβα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Πως μπορω στο winamp να κανω οταν αλλαζει τραγουδι να ξεκιναει το επομενο μεσα στο τελος του προηγουμενου και να μην εχω διακοπη??? Ειναι καποια ρυθμιση ή χρειαζεται καποιο plugin και ποιο?? σου εδωσε την απαντηση ο φιλος πιο πανω.τωρα εγω χρησιμοποιω το winamp 3 το οποιο εχει το crossfading ενσωματωμενο! και η αλλαγη γινεται σαν να την κανεις απο μικτη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. March 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Εχω το winamp 5 αλλα δεν βρισκω πουθενα καμμια τετοια επιλογη για crossfade!! Καμμια βοηθεια?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Εχω το winamp 5 αλλα δεν βρισκω πουθενα καμμια τετοια επιλογη για crossfade!! Καμμια βοηθεια?? Loipon dipla apo ekei pou anoigeis tin entasi gia tin foni exei ena koumpaki pou leei config to patas kai sou anoigei ena parathiro pou einai san equalizer (mporeis na rythmiseis tin akoustiki). akrivos sti mesi aristera yparxei ena koumpaki me dyo me antitheti kateuthinsi epilegeis auto ginetei mple kai meta epilegeis ta deuterolepta(einai akrivos dipla apo ta velakia) pou theleis gia crossfading. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Ας ρωτήσω κι εγώ κάτι μήπως το ξέρει κανείς... :p Θέλω να έχω το modern skin του winamp και να μπορώ να το ελέγχω με τα κουμπιά του πληκτρολογίου. Έχω το multimedia keyboard της Microsoft. ΔΕΝ θέλω να χρησιμοποιώ τα global hotkeys, γιατί μετά πρέπει να απενεργοποιήσω αυτά τα κουμπιά από το intellitype. Προσπαθώ να βρω κάτι για να δουλεύει όπως στο Classic skin. Γνωρίζετε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλησπερα! Στην τελευταια εκδοση του winamp που εχω (5.32) οταν φορτωνω ενα φακελο απο το κουμπι add/add dir δεν μου φορτωνει και τα περιεχομενα των υποφακελων μαζι! Στις προηγουμενες που ειχα (5.12 και πισω) προσεθετα για παραδειγμα το φακελο Μεταλ και αυτο εωαζε ολα τα cd/φακελους που ειχα εκει μεσα. Πως να το διορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Ας ρωτήσω κι εγώ κάτι μήπως το ξέρει κανείς... :p Θέλω να έχω το modern skin του winamp και να μπορώ να το ελέγχω με τα κουμπιά του πληκτρολογίου. Έχω το multimedia keyboard της Microsoft. ΔΕΝ θέλω να χρησιμοποιώ τα global hotkeys, γιατί μετά πρέπει να απενεργοποιήσω αυτά τα κουμπιά από το intellitype. Προσπαθώ να βρω κάτι για να δουλεύει όπως στο Classic skin. Γνωρίζετε τίποτα; Αυτό το πρόβλημα έχω κι εγώ. Η ηλίθια η MS φταίει που έχει τα media keys να δουλεύουν μόνο με τον media player :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Αν media keys εννοείς τα play/pause, stop κλπ. μπορούν να δουλεύουν και με το Winamp (αν και υπάρχει ένα πρόβλημα μερικές φορές). Βέβαια έχω ενεργοποιήσει τα Global Hotkeys από το winamp. Επίσης στο κουμπί Media που αρχικά άνοιγε τον Windows Media Player, έχω βάλει το Winamp. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Μα αν τρέχει το intellitype (που το θέλω για να κάνω customise τα υπόλοιπα κουμπιά - favorites κτλ), ο Winamp δε μπορεί να ενεργοποιήσει όλα τα Global hotkeys (που τα θέλω για play/pause). Τουλάχιστον έτσι γίνεται στο δικό μου. Ουσιαστικά θέλω global hotkeys και intellitype ταυτόχρονα. Αν τα media keys υποστήριζαν και winamp μέσα από το intellitype θα ήμουν ok. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Το intellitype το έχω εγκαταστήσει (γιατί χρειάζομαι τα επιπλέον πλήκτρα) και όλα λειτουργούν όπως τα περιγράφω. Τα global hotkeys στο winamp ενεργοποιούνται κανονικά. Αν δεν σου δουλεύει έτσι, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Εμένα μου βγάζει conflict πάντως. Και στα forums του Winamp διάβασα οτι έτσι γίνεται και πρέπει να κάνεις kill το intellitype για να παιξουν σωστά. Τι να πω, ίσως είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα :p Είχα βρει ένα prog που τα προγραμμάτιζε, αλλά ήταν μανίκι στο σετάρισμα. Μάλλον θα το ξαναβάλω απ ότι φαίνεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts